Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Kreeft maart 2019

Algemeen
De meeste planeten bevinden zich in deze periode van het jaar aan de bovenkant van de Kreeft-horoscoop. Vanaf het moment dat de Zon het teken Ram betreedt, breekt er een periode van onafhankelijkheid aan. Er vindt dan een planetaire verschuiving plaats naar de oostelijke kant van de Kreeft-horoscoop. Maart 2019 is gericht op de toekomst, buitenwereld, interacties, netwerken, carrière, ambities en ondernemerschap.

Liefde en Relaties
Maart 2019 kan een lastige maand worden voor wat betreft relaties, want jouw aandacht gaat in eerste instantie uit naar de carrière. Van 5 tot 28 maart 2019 is Mercurius retrograde in Vissen en dit kan duiden op emotionele instabiliteit en ruzies met je partner, zowel privé als zakelijk.
Het is goed om gedachten, verbeelding en gevoelens de vrije loop te laten, om je hoofd leeg te maken tijdens deze complexe periode. Betrek je partner bij al je plannen.
Op 20 maart 2019 vereffent de driehoek tussen Mars en Pluto de weg van doelgerichte energie! De leiding nemen om gezamenlijk een ambitieus plan te laten slagen.

Familie en Huis
De Nieuwe Maan in Maagd van 6 maart 2019 valt in jouw Huis van Communicatie, korte reizen, broers en zussen, kennissen en buren. Er kan in de eerste helft van maart 2019 sprake zijn van een reisje of een uitstapje buiten de stad om vrienden of familie te bezoeken. Het is ook mogelijk dat je een auto, computer of mobiele telefoon koopt tijdens deze periode, ook zijn er meer e-mails, berichtjes en telefoontjes. Het is ook mogelijk dat je bezig bent met een studie, hobby, boek of net een nieuwe interesse bent begonnen.
In ieder geval komen er veranderingen in je leven die van invloed zijn op je privé-leven zoals een nieuwe onderneming of verhuizing voor je werk.
Op 21 maart 2019 valt de Volle Super Maan in Weegschaal in jouw Huis van Familie en Huis. Vanaf dit moment komt er thuis of in je familie iets tot voltooiing, zijn er plannen om verhuizen of is er een daadwerkelijke verhuizing dat verweven kan zijn met je carrière. De Volle Maan brengt dus voor nu en de komende weken iets nieuws op het thuisfront, zoals een nieuw project, renovatie, nieuw interieur of een verhuizing naar een andere woonplaats vanwege je carrière.

Carrière
Uranus in Ram in het Huis van Carrière “loopt” weer direct en blijft nog tot 6 maart 2019 in Ram. Vooral nu op de laatste graden van Ram kan Uranus leiden tot een onverwachte ontwikkelingen, nieuwe carrière of andere richting in het leven van de Kreeft.
De Nieuwe Maan van 6 maart 2019 is een verwijzing naar een studie of een nieuwe interesse, een buitenlandse reis of of begin van een nieuw avontuur. Maart 2019 is een snelle maand van het netwerken en sociale interacties en samenwerking met collega’s, leidinggevenden of klanten. Een maand van het nemen van grote beslissingen die van grote invloed zijn voor de toekomst.Vanaf 21 maart 2019, de Lente-equinox, breekt er voor Kreeft een kansrijke periode aan voor promotie en ontwikkeling van bestaande plannen. De studerende Kreeft kan echter te maken krijgen met vertraging. Je moet meer moeite doen om je doelen te behalen.

Financiën
De Zon staat in de eerste drie weken van maart 2019 gunstig! In maart 2019 is er sprake van een gestage stroom van inkomsten. Het is echter raadzaam om geen geld over de balk te gooien tijdens de Mercurius retrograde periode deze maand.
Investeer bij voorkeur in duurzaamheid en innovatie, zoals in onroerend goed en je huis.
Ook vanaf 21 maart 2019 mag je rekenen op financiële winst vanuit je onderneming of loonsverhoging, persoonlijke verdiensten, maar ook financiële ondersteuning vanuit de familie. Leg geld opzij en zorg dat alle verzekeringen op orde zijn. Deze maand zijn er onverwachte uitgaven van persoonlijke aard, ook voor je relatie.
Geen impulsaankopen doen aan het eind van maart 2019.

Gezondheid
Jouw gezondheid is in de eerste drie weken van maart 2018 met de Zon in Vissen goed, maar de laatste week van de maand vraagt toch wel wat aandacht. Jouw carrière is zo hectisch, zo veeleisend en tijdrovend en dat betekent stress en vermoeidheid.
Een ontspannende massage, op tijd naar bed en gezonde voeding zijn noodzakelijk om jouw energie op peil te houden. Richt je op wat werkelijk belangrijk en essentieel is.
Zoek tijdig afleiding en ontspanning wanneer een donkere wolk verschijnt.
Laat alcohol en koffie zoveel mogelijk achterwege.
Een korte vakantie aan het eind van maart 2019 brengt je de broodnodige rust en ontspanning.

Advies
Kreeft is verbonden met de Maan. De Maan is van 7 maart 2019 tot 20 maart 2019 in haar Wassende fase. De periode in aanloop naar de Volle Maan is altijd de beste tijd van de maand! Tijdens deze periode voel je fysiek sterker, gezonder, enthousiaster en optimistischer. De beste tijd om dingen in je carrière in gang te zetten en belangrijke dingen te plannen.
De periode na de Volle Maan, dus vanaf 22 maart 2019 is de fase van de afnemende Maan.
De periode om dingen af te werken, uit te rusten en los te laten. Adem in, adem uit.
Volg je bij alles je feilloze intuïtie bij alles wat je doet. Als iets goed voelt, ga er voor. Als iets niet goed voelt, niet doen. Maak je niet te druk over dingen die je emotioneel raken.

 

error: Content is protected !!