Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

KREEFT ♋️ juli 2024
(21 juni – 21 juli)

Algemeen
Het Jaar van de Draak begint pas goed voor jou met de Nieuwe Maan in Kreeft op 5 juli 2024.
Met wat je ook begint, een onderneming, nieuwe carrière, initiatief, een huis, een reis of relatie, dit kosmische startsein is de blauwdruk voor het nieuwe jaar.
Kreeft die geboren is tussen 3 en 8 juli heeft het meeste profijt van deze Nieuwe Maan energie.
Juli 2024 staat in het teken van huis en privéleven, relaties, samenwerking, financiën, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling.

Liefde en Relaties
In juli 2024 zijn er aangename veranderingen voor de single Kreeft!
Op 22 juni 2024 was er een Volle Maan in Steenbok (Huis van Relaties) en op 21 juli 2024 volgt een tweede Volle Maan in Steenbok en dat geeft inzicht over issues met macht en controle of teveel geven of te veel nemen. De kracht van deze Volle Maan werpt licht over een onduidelijke situatie. Deze Volle Maan in Steenbok gaat over loslaten waar je geen vreugde (meer) aan beleeft, maar ook betrokkenheid met wie je een gezonde en solide band hebt en bij wie je je emotioneel veilig voelt. Verbindingen kunnen worden hersteld, maar onherstelbare verbindingen worden (alsnog) verbroken. De single Kreeft kan een speciale persoon ontmoeten tijdens een feestje bij vrienden, een evenement of tijdens het uitgaan. Je moet wel actie ondernemen.

Familie en Huis
Juli 2024 is een mooie maand om op vakantie te gaan, maar het liefste wil je deze maand rust in je eigen huis. Het valt echter niet mee om de rust te vinden. In juli 2024 ligt de focus op huis- en gezinsaangelegenheden. Kreeft is actief bezig met verbouwen en dat is iets wat je heel serieus neemt. Je wil niets liever dat een goed gevoel hebben over je werk en dat je gezinsleden trots zijn op je prestaties.
Er zijn echter verstorende factoren waardoor je stress ervaart. Er kunnen familie issues zijn met een erfenis of met de verdeling van eigendommen. Je wil dat alles goed en eerlijk verloopt, maar een vertrouwenskwestie kan wel de oorzaak zijn van conflicten en gespannen relatie met naaste familieleden.

Carrière
Juli 2024 is een positieve maand voor je carrière.
De eerste dagen van juli 2024 worden gekleurd door een ambitieuze houding. Ook al krijg je te maken met tegenwerking, jouw vechtlust zal er niet minder om zijn. Niet opgeven en vasthouden aan wat was gepland is goed, maar als het te lang gaat duren, moet je toch bij jezelf te rade gaan en wat je kan doen om doelen te bereiken zoals een bedrijfsgerichte cursus of training om je vaardigheden te verbeteren. Samenwerking met oudere collega’s is de sleutel tot succes.
Aan het eind van juli 2024 komt je enthousiasme terug en zie je de dingen weer helder en optimistisch. Zakelijke reizen naar het buitenland kunnen in juli 2024 lucratief zijn.

Financiën
De eerste helft van juli 2024 zier er het meest gunstig uit voor de financiën van Kreeft.
Dankzij Mercurius in Leeuw van 3 tot 25 juli 2024 lacht het leven je toe. Dit is een periode van moed en gedrevenheid, van sociale netwerken, samenwerking en erkenning van klanten en collega’s. Speculatieve beleggingen leveren snel rendement op.
Een nieuw project kan winstgevend zijn en dat smaakt naar meer.
Toch is het raadzaam om de uitvoering van deze plannen en financiële beslissingen tot een later tijdstip uit te stellen.
De financiële situatie kan onder druk komen te staan vanwege een behandeling, huishoudelijke reparatie of de aanschaf van apparatuur. Pas op voor misleiding. Ga niet direct in op een eerste aanbod of een offerte. Ga eerst na of de verkoper eerlijke bedoelingen heeft.
Tegen het einde van de maand moet je zuinig zijn om aan je betalingsverplichtingen te kunnen voldoen.

Gezondheid
De Grote Weldoener Jupiter in Tweelingen in het 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Spiritualiteit is een betoverende periode om via de weg van meditatie, retraite en afzondering, angsten en beperkende overtuigingen los te laten en je over te geven aan liefdevolle verbinding, eenheid en spiritualiteit.
Voor gevoelige Kreeft is elke kritiek destructief, het draagt ​​bij aan een afname van het zelfrespect.
Venus in Kreeft tot 11 juli 2024 maakt je kwetsbaar en depressief.
Om uit de malaise te komen is het belangrijk je regelmatig terug te trekken om te mediteren.
Zwemmen kan een gunstige uitwerking hebben.
Door de transit van Mars in Tweelingen vanaf 21 juli 2024 zie je licht aan het einde van de tunnel. Deze transit stimuleert je om energie en tijd aan jezelf te besteden je te verzoenen met het verleden en emotionele bagage los te laten.

Advies
Pluto retrograde in Waterman is een periode van vernieuwing, evaluatie en regeneratie en is de weg terug naar eigenheid, authenticiteit en spirituele zelf. Volg dat innerlijk verlangen om iets nieuws te beginnen in je carrière of beroep. De retrograde Saturnus en Neptunus in Vissen in jouw 9e Huis van Levensbeschouwing, Studie en Reizen is een spiritueel ontwaken, maar ook rusteloze zoektocht naar de waarheid. Gezonde twijfel is goed, zolang jouw optimistische blik naar de toekomt is gericht. Ook al begeef je jezelf op onbekend terrein, het leven is bedoeld om er van te leren.

error: Content is protected !!