Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Boogschutter oktober 2017

Algemeen
Saturnus blijft tot 9 december 2017 in jouw teken. Dus ook in oktober 2017 zijn er nog lessen die moeten worden geleerd. Wanneer Saturnus per 21 december 2017 de Steenbok betreedt heb je het ergste achter de rug, maar ben je wel in de gelegenheid gesteld om belangrijke veranderingen aan te brengen in je leven. Pas dan gaan de dingen in de goede richting. Spiritualiteit speelt een grote rol deze maand.

Liefde en Relaties
Jupiter blijft tot 10 oktober 2017 in jouw Huis van Hoop, Vriendschappen en Dromen. Jupiter biedt sociale verbindingen en mogelijkheden om je dromen waar te maken. Vanaf 11 oktober 2017 breekt een periode aan van geestelijke diepgang waarin je meer behoefte hebt aan afzondering. Vriendschappen zijn deze maand heel belangrijk voor je. Met elkaar discussiëren, met elkaar praten, gedachten delen. Praten over hoop voor de toekomst, dromen, angsten, wensen, kortom praten over het leven. De tweede helft van oktober 2017 laat een mooie reis zien met je geliefde of met vrienden. Misschien maak je wel een reis met jezelf en in jezelf. Liefde is te vinden in je vriendenkring. Vrienden spelen de rol van cupido of bemiddelen wanneer er ruzie is tussen jou en je geliefde.

Familie en Huis
De Zonsverduistering van 26 februari 2017 heeft geleid tot een verhuizing of renovatie, een familiebijeenkomst of gezamenlijke vakantie met je gezin of familie. Deze maand ga je evalueren wat deze gebeurtenissen allemaal voor impact op je leven hebben gehad. Neptunus in Vissen in jouw Huis van Familie en Huis laat zien dat je te maken hebt gehad of te maken krijgt met diefstal of overlast van ongedierte of probleem met waterleidingen. Kinderen kunnen van invloed zijn op je relatie. Deze maand ga je duidelijke stappen zetten om meer tijd voor elkaar te maken.

Carrière
Door de invloed van de Noordermaansknoop in Leeuw zijn er carrièremogelijkheden ontstaan in het buitenland of er zijn werkgerelateerde contacten met het buitenland. Oktober 2017 laat een productieve en efficiënte periode zien zowel in je vaste baan als in de eigen onderneming. Ook een goede periode om werk te vinden. Ondanks wat uitdagingen op het werk, ziet het er goed voor je uit. Jouw open en sociale houding wordt gewaardeerd door je collega’s. Maar praat ook open als je iets niet bevalt, Boogschutter. Door te praten is er veel op te lossen. Aan het eind van de maand is er opzienbarend nieuws.

Financiën
Pluto in Steenbok reist al sinds begin 2009 door jouw Huis van Financiën. Pluto in Steenbok heeft jouw gevoel voor waarde en bezit op de proef gesteld. wat is zekerheid voor jou, waarde voor jou, wat is waardevol voor jou? Vele Boogschutters hebben in deze periode veel verloren, maar ook veel teruggekregen, ook al is het niet veel. Vertrouw in je eigen veerkracht en weet voor jezelf te kunnen zorgen. Saturnus gaat Pluto binnenkort voor een lange periode vergezellen. Saturnus leert je de waarde van bezit, anders met geld om te gaan en goede beslissingen te nemen om een stabiele financiële basis te krijgen, voor nu en in de toekomst. Het is daarom aan te raden om spaarzaam te zijn en een buffer aan te leggen. Er zullen ook deze maand financiële uitdagingen zijn, vanaf 21 oktober 2017 is er een lichte verbetering te zien.

Gezondheid
De Maansverduistering van 7 augustus 2017 viel in jouw Huis van Communicatie. Deze maand ga je steeds meer dingen uit het verleden loslaten en komt er rust in je hoofd. Het wordt gemakkelijker om te communiceren en te zeggen wat je denkt. Jupiter betreedt vanaf 11 oktober 2017 jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn. Een periode van twaalf maanden breekt aan om oude bagage los te laten of karma uit te werken. Door planetaire invloeden is er in de eerste helft van oktober 2017 sprake van emotionele onrust. Aan het eind van de maand ben je weer rusteloos. Wanneer je dat gevoel krijgt heb je behoefte aan beweging en ontspanning.

Advies
Met elkaar communiceren is de sleutel om tot jezelf en elkaar te komen, Boogschutter. Laat in woorden en daden weten wat je voelt. Laat je hart spreken! De tweede helft van oktober 2017 is de beste periode om op reis te gaan. Samen of alleen, dat maakt niets uit. Aan het eind van de maand wacht een leuke verrassing.

 

error: Content is protected !!