Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Waterman september 2019

Algemeen

De meeste planeten staan aan de bovenkant van de Waterman-horoscoop. Dit is de tijd van het jaar dat je op carrière en op wereldse doelen bent gericht.

September 2019 staat in het teken van carrière-ontwikkeling, sociale activiteiten, studie, reizen en gezondheid, maar de financiën staan onder druk.

Hou er voorlopig rekening mee dat je anderen nodig hebt bij het bereiken van je doelen.

Het helpen van anderen is ook een thema in september 2019.

Ook al wil je alles op eigen houtje doen, je kunt in deze periode niet om de ander heen.

Liefde en Relaties

In de eerste helft van september 2019 ben je wat emotioneel en zoek je het gezelschap van vrienden op. Vrienden kennen je als geen ander, zijn net dat ontbrekende stukje en geven je net dat inzicht dat je nodig hebt. Soms is het goed om tijd voor jezelf te nemen. Tijd voor jezelf biedt ook weer ruimte om samen te kunnen groeien in de relatie. In de tweede helft van september 2019 komt die ruimte, maar je moet wel de weg van het compromis volgen zowel zakelijk als privé. De single Waterman is niet echt op zoek naar de liefde, maar krijgt veel aandacht op reis of op het werk. Let vooral op de data 12 en 13 september 2019. De periode vanaf 23 september 2019, met de Zon in Weegschaal, is een sociale periode van reizen en nieuwe vrienden maken. Je hebt het zo druk met je carrière, zodat er weinig tijd overblijft voor de liefde of toewijding in de vaste relatie. Een relatie doe je samen. Je bent nooit alleen in een relatie en als je dat wel zo ervaart, is het tijd voor verandering.

Familie en Huis

Stier symboliseert het Huis van Familie en Huis voor de Waterman. Vanaf 12 augustus 2019 is de planeet van verandering, Uranus retrograde in Stier. In jouw leven vinden veel veranderingen plaats. Veranderingen vragen om aanpassing. Tot 10 januari 2020 moeten er keuzes worden gemaakt voor aanpassingen in het huis, gezin en leefomgeving. Tijdens deze periode is gezinsuitbreiding mogelijk. Jouw gezin weet hoe druk dat je het hebt met je carrière-ontwikkeling en zal je zowel financieel als emotioneel zoveel mogelijk ondersteunen.

En jij weet dat te waarderen, Waterman!

Carrière

September 2019 is een drukke maand voor de carrière. Je voelt dat er verandering in de lucht zit voor wat betreft je carrière en dat is ook zo, Waterman.

In de eerste helft van september 2019 krijg je een aanbod dat je niet kunt afslaan! Het is goed om te luisteren naar wat er omgaat bij je collega’s, klanten werknemers of je zakenpartners. Soms liggen belangen ver uiteen en dan is het aan jou om partijen weer bij elkaar te krijgen.

De Nieuwe Maan van 28 september 2019 laat zien dat je carrière een nieuwe wending gaat krijgen door een studie, nieuwe interesse, toepassing van nieuwe vaardigheden, een buitenlandse reis of goede zakelijke betrekkingen met het buitenland. Door de energie van de Nieuwe Maan wil je je alleen bezighouden met oudere en invloedrijke mensen die jou verder kunnen helpen op je carrièrepad, want jij hebt nu een doel voor ogen zoals het doen van slimme investeringen. 

Financiën

De Nieuwe Maan van 30 augustus 2019 viel in jouw Huis van Gedeelde Financiën. Deze Nieuwe Maan kan in september 2019 duiden op een gunstige gerechtelijke uitspraak, uitkering of uitbetaling, bonussen en provisies. De financiële situatie is deze maand stabiel door verdiensten vanuit je carrière. Inkomsten zijn meer dan voldoende om je uitgaven te dekken. De aanwezigheid van Venus en Mercurius in financiële achtste Huis laat in de eerste helft van september 2019 zien dat er financiële keuzes moeten worden gemaakt over een huis of ouderschap. Financiële planning is belangrijk, want een uitbetaling laat op zich wachten.

De Volle Maan in Schorpioen van 14 september 2019 in jouw Huis van Financiën laat meer inkomsten zien vanuit je carrière, zoals een salarisverhoging, een andere baan of meer omzet in je onderneming. De Volle Maan laat ook zien dat de tijd gekomen is om belangrijke financiële maatregelen te treffen.

Gezondheid

Tot 19 september 2019 is Saturnus retrograde in Steenbok. Saturnus is de planeet van Karma en Steenbok symboliseert voor de Waterman het twaalfde Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten. Tijdens die retrogradeperiode van 30 april 2019 tot 17 september 2019 heb je een helende spirituele reis gemaakt die je inzichten heeft geschonken of je hebt een vorm van therapie gevolgd of je hebt je aangesloten bij een spirituele groep. Ook de retrograde Pluto in Steenbok kan tot 2 oktober 2019 een helende reis zijn waarbij oude pijn wordt losgelaten.

September 2019 laat een uitstekende gezondheid zien, maar je moet je wel aan een vast schema houden! Voldoende lichaamsbeweging en een gezonde voeding versterken jouw immuunsysteem.

Advies

De aanwezigheid van de Noordknoop in Kreeft in het Huis van Gezondheid voelt als een helende reis! Pluto en Saturnus reizen gezamenlijk door jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn. De invloed van de retrograde Saturnus en Pluto in Steenbok maakt je bewust van onbewuste problemen en motivaties die hun oorsprong vinden in het verleden, maar ook de noodzaak om oude pijn en karma op te ruimen om je eigen weg te volgen in dit leven. Luister naar wat anderen je zeggen hebben, maar luister ook naar de stem van je eigen Ziel. Niet die stem negeren of emoties afwijzen alsof ze er niet zijn.

error: Content is protected !!