Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De hectische maand augustus 2022 laat grote verschuivingen zien.
Met de meeste planeten aan de bovenkant van de Schorpioen-horoscoop is ook augustus 2022 gericht op de buitenwereld, carrière, liefde en het vinden van het evenwicht tussen je carrière en privé-leven. Augustus 2022 staat in het teken van werk en belangrijke professionele beslissingen.
Succes is niet vanzelfsprekend. Door meerdere retrograde planeten moet rekening worden gehouden met vertraging en uitdagingen.

Liefde en Relaties
De invloed van Uranus in Stier duidt op veranderingen in je vriendenkring en sociale leven, maar relaties worden ook op de proef gesteld, zowel zakelijk als privé, wanneer persoonlijke vrijheid en onafhankelijkheid in het geding zijn.
In de eerste week van augustus 2022 is Mars conjunct Uranus en Noordknoop in Stier in het Huis van Relaties en dat kan vooral op 1 en 2 augustus 2022 leiden tot onrustige en verlangens met onvoorspelbare resultaten. Met Mars in Stier moet je proberen om woede en frustratie te beheersen. Tel eerst tot tien voordat je iemand onnodig kwetst op het werk of thuis.
De transit van Mars in Stier in het Huis van Relaties kan tot onvoorziene omstandigheden hebben geleid waar je geen controle over hebt. Met deze dynamische energie kan met de medewerking van Venus bestaande relaties en samenwerkingsverbanden echter ook zijn verbeterd en versterkt.
Vanaf 21 augustus 2022 is Mars in Tweelingen voor Schorpioen een intense sensuele kracht op het gebied van intimiteit. De Nieuwe Maan van 27 augustus 2022 valt in jouw Huis van Vriendschappen, sociale groepen en maatschappelijke betrokkenheid. Vanaf dat moment tot eind september 2022 zijn er activiteiten, feestjes, evenementen en bijeenkomsten. Nieuwe vrienden brengen je in contact met je innerlijke ziel.

Familie en Huis
Saturnus in Waterman is tot 7 maart 2023 een cyclus van groei en stabiliteit (Huis van Familie en Huis) en een periode van grote innerlijke verwerking en vergeving van het verleden.
Carrièrebelangen en verantwoordelijkheden thuis kunnen bosten door de retrograde Saturnus in Waterman. Iemand kan de schuld op jou afschuiven van zijn of haar eigen mislukkingen.
De Volle Maan in Waterman van 12 augustus 2022 valt in jouw Huis van Familie en Huis. In de komende twee weken komt er thuis of in je familie iets tot voltooiing, zijn er plannen om verhuizen of er is een daadwerkelijke verhuizing dat verweven kan zijn met je carrière. De Volle Maan brengt dus iets nieuws aan het thuisfront, zoals een nieuw project, renovatie, nieuw interieur of een reis of verhuizing naar een andere woonplaats. Plannen om te verhuizen worden concreet of er is sprake van een daadwerkelijke verhuizing vanwege je carrière, een gezamenlijke vakantie, familiebijeenkomst of renovatie.

Carrière
De Nieuwe Maan in Leeuw van 28 juli 2022 viel in jouw Huis van Carrière. Het planetaire recept voor nieuw succes in je carrière! Een belangrijk project waar je een tijdje geleden mee rond hebt gelopen ziet in augustus 2022 het levenslicht. In ieder geval iets nieuws dat deuren zal openen. De invloed van de Nieuwe Maan verhoogt je kansen op de arbeidsmarkt en creëert studiemogelijkheden voor studenten. In de eerste helft van de maand reist Venus door Kreeft en dat is gunstig voor multinationale bedrijven of Schorpioen die werkt voor de overheid of zich bezighoudt met buitenlandse handel of in het buitenland studeren.
Asteroïde Ceres reist tot 19 september 2022 door Leeuw (Huis van Carrière). Tijdens die transit komt er meer rust en dan kan Schorpioen zich meer relaxed concentreren op het gestaag bereiken van doelen. Schorpioen krijgt ook ondersteuning van hogerhand of kan zelf anderen professionele ondersteuning bieden.
De periode vanaf 12 augustus 2022 is gunstig om je podium te pakken, Schorpioen.

Financiën
Augustus 2022 laat wel grote uitgaven zien, maar inkomsten blijven wel constant. In de eerste helft van augustus 2022 kan door Venus in Kreeft geld vrijkomen vanuit het buitenland.
De rode Strijder Mars reist in de komende zes maanden door het achtste Huis van Gedeelde Bronnen en Gezamenlijk Vermogen. Vanaf 21 augustus 2022 kan met Mars in Tweelingen een zakelijk contract, samenlevingscontract of huwelijkscontract worden opgesteld of worden middelen samengevoegd die aan twee of meer mensen toebehoren. Het kan echter ook een periode zijn van beëindiging, echtscheiding of het verbreken van een zakelijk partnerschap. Belastingen, leningen, verzekeringen, testamenten en dergelijke kunnen een bron van zorg en activiteit zijn. Zorg dat je financiële zaken goed hebt geregeld. Omdat Mars retrograde is eind oktober tot medio november 2022 zijn er onverwachte uitgaven en plotselinge gebeurtenissen.

Gezondheid
Mars is de astrologisch Heerser van het zesde Huis van Gezondheid en deze vormt aan het begin van augustus 2022 een conjunctie met de Noordknoop en Uranus in Stier.
Schorpioen kan te maken krijgen met mentale stress en hoge bloeddruk. Ook kunnen er gewrichtsproblemen zijn. Zoek de rust op in jezelf en probeer kalm te blijven.
Schorpioen moet in augustus 2022 vooral aandacht besteden aan de longen. Wees ook voorzichtig met te grote temperatuurverschillen.

Advies
Probeer steeds alles en iedereen een stapje voor te zijn, Schorpioen.
Door de invloed van Mars in Tweelingen kun je vanaf 21 augustus 2022 te maken hebben met belemmeringen in je carrière zoals ruzie op de werkplek of kun je in een controverse terechtkomen. Hierbij wordt geadviseerd om zelf de regie te houden en zo veel mogelijk weg te blijven van onbelangrijke zaken. De Volle Maan in Waterman conjunct de retrograde Saturnus in het vierde Huis kan de oorzaak zijn van wrijving door prioriteiten tussen thuis- en werk. Om aan de situatie te ontsnappen kan Schorpioen zich alleen maar concentreren op werk, maar dat brengt alleen nog meer stress met zich mee.

error: Content is protected !!