Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De planetaire krachten staan nog aan de westelijke sector van de Tweelingen-horoscoop.
De westelijke sector betekent: “de ander”. De boodschap van de Kosmos is duidelijk:
Je kunt alleen doelen bereiken door samenwerking en medewerking.
November 2018 is een sociale maand. Een maand van samenwerking, samenzijn, de liefde, kinderen, creativiteit, carrière, gezondheid en financiën.

Liefde en Relaties
De Grote Weldoener Jupiter reist vanaf 9 november 2018 tot 2 december 2019 door jouw Huis van Relaties. Jupiter is jouw planeet van Relaties. Vanaf dit moment kan een vriendschap ontstaan of een zakelijk partnerschap gesloten of ga je trouwen of samenwonen. Mensen die je ontmoet zijn van grote invloed op je persoonlijke ontwikkeling en vooruitgang. Moeilijke relaties worden verbroken en nieuwe worden vanaf dit moment gevormd. Je leert veel over jezelf door de ander.
Venus is jouw planeet van de liefde. Venus blijft tot 15 november 2018 retrograde. In de vaste relatie gaan processen hierdoor trager en een nieuwe liefde komt langzaam tot bloei, dus geef het de tijd. November 2018 laat volop kansen zien voor de single Tweelingen om de liefde te vinden in jouw sociale kring, bij het netwerken, op school, bibliotheek, een voorstelling, seminar of kunstgalerie, in het buitenland of iemand met een buitenlandse achtergrond. In de tweede helft van november tot begin december 2018 kan de retrograde Mercurius in het Huis van Relaties leiden tot misverstanden die te maken hebben met gebeurtenissen uit het verleden. Probeer meer te luisteren en minder te praten.

Familie en Huis
De retrograde Venus in de eerste week van november 2018 duidt op problemen met kinderen. Kinderen hebben net als jij ruimte nodig om te kunnen groeien en kunnen daardoor extra opstandig zijn. Ook hier wordt een beroep gedaan op je geduld, maar vooral op je onverdeelde aandacht. Van 17 november tot 5 december 2018 zijn er door de retrograde Mercurius problemen op je werk. Wanneer je problemen van het werk meeneemt naar huis, dan heb je een probleem.
Probeer jezelf aan te passen. Heb geduld met iedere situatie, met anderen en vooral met jezelf.
Je kunt niet alles veranderen. Creativiteit is de sleutel om boosheid te kanaliseren.

Carrière
De Nieuwe Maan van 7 november 2018 valt in jouw Huis van Werk. Voor de Tweelingen zijn de eerste drie weken van november 2018 een geweldig moment om met een nieuw project van start te gaan. Deze Nieuwe Maan laat het begin van een productieve periode zien waarin verantwoordelijkheid en samenwerking de hoofdtoon gaan voeren. Ook een gunstige periode om je werkomgeving ergonomisch aan te passen om het praktischer, veiliger, gezonder en productiever te maken. Een methodische en creatieve aanpak is de beste. Jupiter in Schorpioen reist nog tot 8 november 2018 door jouw Huis van Werk en dagelijkse routine. Het afgelopen jaar was een productieve en efficiënte periode waarin je in de gelegenheid bent gekomen om jezelf aan te prijzen.
De retrograde Venus laat tot 15 november 2018 een periode van stress zien waarin je twijfelt over je werk. De rode strijder Mars reist vanaf 16 november 2018 door het Huis van Carrière. Mars jaagt je op en dat breekt je wel op. De retrograde Mercurius laat vanaf 17 november 2018 zien dat je toe bent aan vakantie. Stel je grenzen.

Financiën
Jupiter in Schorpioen blijft nog tot 8 november 2018 in jouw Huis van Werk. Vooral aan het eind van deze transit zijn er extra inkomsten mogelijk door uitbreiding in de eigen onderneming. Financieel succes hangt echter af van jouw vermogen om samen te werken.
November 2018 laat een maand zien waarin je de vrijheid hebt om financiële beslissingen te nemen, maar door omstandigheden ben je niet in staat om actie te ondernemen met betrekking tot financiële zaken. Zoals je weet is de Maan verbonden met het Huis van Financiën voor Tweelingen. Dat betekent dat jouw financiële situatie door de altijd veranderende Maan wordt beheerst en de aspecten die de Maan maakt met de andere planeten. Zorg voor evenwicht. Regel je zaken goed, Tweelingen! Nauwkeurigheid levert geld op, onverschilligheid leidt tot verlies.
De Wassende Maan van 8 november 2018 tot 23 november 2018 laat de beste financiële periode zien. Vanaf 24 november tot 6 december 2018 is de Maan in haar Afnemende fase. Dit is de beste periode om bijvoorbeeld rekeningen te betalen en financiële afspraken te maken.

Gezondheid
De Volle Maan van 24 oktober 2018 viel in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten.
November 2018 laat een maand zien waarin je toe bent aan rust, ontspanning en meditatie. Tijd om slaap in te halen of een korte vakantie in te lassen. Ontspan jezelf en geef je over aan mooie dromen.
Jouw mentale en fysieke gezondheid is afhankelijk van de mate van geluk. Het handhaven van harmonie in de liefde en in jouw sociale leven is daarbij van het allergrootste belang.
Als je niet gelukkig bent, dan voel je je niet lekker, wordt je ziek of het zal op zijn minst een ongunstige invloed hebben op je gevoel van welbehagen.
November 2018 laat ook zien dat je door persoonlijke omstandigheden op een keerpunt staat. Een andere lifestyle, biologische voeding, regelmatig gaan bewegen. Het is de hoogste tijd om maatregelen te nemen. En dat kun jij alleen doen.

Advies
De Volle Maan in Tweelingen van 23 november 2018 is de voorbode van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven. Het geeft jouw persoonlijkheid een geweldige boost. Je sterke wilskracht, creativiteit en de motivatie maakt de komende maand de meest productieve maand van het jaar. De tijd is gekomen om een project te voltooien. Daarbij gaat het niet zozeer over wat je aan de wereld laat zien, maar om jouw specifieke persoonlijke inbreng.

error: Content is protected !!