Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Jaarhoroscoop Tweelingen 2015

Algemeen

Aan het begin van het jaar zou je het niet zeggen, maar het gaat eindelijk echt gebeuren!
Uranus in Ram verblijft ook dit jaar in jouw Huis van Vriendschappen, Hoop en Sociale Betrokkenheid. Mars zal zich vanaf 21 februari tot 31 maart bij Uranus voegen.
Op 20 maart 2015 vindt op dit gebied een Zonsverduistering in Vissen plaats, waardoor een droom ontwaakt of je een grote droom gaat najagen of je komt schot in de zaak om een bestaande droom werkelijkheid te laten worden.
Wat ook op je pad komen mag, maak er het beste van want met de Maansverduistering in september 2015 kan die droom zijn uitgekomen!
Mars is van 13 mei 2015 tot 24 juni 2015 in jouw eigen teken. Het is de periode met de meeste energie, enthousiasme en doorzettingsvermogen! Dit zou jouw beste tijd van het jaar moeten zijn. Helaas is jouw planeet Mercurius in Tweelingen van 29 mei tot 10 juni retrograde. Tijdens deze periode wordt je geduld op de proef gesteld want alles kan zo’n beetje alles mis gaan tijdens deze periode. De Tweelingen die geboren is van 25 mei tot 4 juni krijgen het meest voor de kiezen met deze retrogradeperiode.
Neptunus vormt in 2015 een kwetsbaar vierkant met Tweelingen. Je kunt concentratieproblemen hebben of moeite hebben met realiteit of dagelijkse dingen te begrijpen. Je bent kwetsbaarder waardoor anderen misbruik van je kunnen maken. Je kan wegdromen in fantasieën en illusies of er zijn irreële angsten die je met je meedraagt waardoor je de neiging om te willen vluchten of je toevlucht te nemen in drank of drugs.

Carrière
Neptunus in Vissen verblijft ook in 2015 in jouw Huis van Carrière en Bestemming. Je bent onzeker over de richting die je moet gaan. Je zou jezelf de vraag kunnen stellen: Ben ik wel op de goede weg met mijn studie, zijn de gestelde doelen wel realistisch en haalbaar? Neptunus in het Huis van Carrière is geweldig als je werkzaam bent in de filmindustrie, muziek of kunstwereld of beroepen die te maken hebben met het water of voeten. Saturnus reist tot eind december 2015 door je Zesde Huis van Werk. Je zult dan de waardering krijgen voor je inzet en de beslissingen die je hebt genomen in de afgelopen twee jaar. Het kan voelen alsof je harde werk en tomeloze inzet voor jouw gevoel niet veel heeft opgeleverd. Mars reist van 13 januari tot 20 februari 2015 door je Huis van Carrière en Bestemming. Je wil hoe dan ook een beslissing over je baan nemen. Past het werk bij wie je bent en wat je wil doen? Wees eerlijk naar jezelf. Gooi echter geen oude schoenen weg voordat je nieuwe hebt. Misschien wil je voor jezelf beginnen. Doe alles stapje voor stapje en laat het idee eerst groeien. Het besluit dat je dan neemt zal de rest van het jaar 2015 kleuren.

Financiën
Saturnus reist van 16 juni tot 18 september 2015 retrograde door Schorpioen en dat is een goede financiële stand. Van eind juni tot begin augustus komt er meer geld binnen. Mars in Kreeft reist dan door je Huis van Financiën en ondersteunt je in het behalen van meer winst. Je kunt opslag krijgen of een baan krijgen die meer oplevert. Je moet wel hard werken om geld te generen. Je krijgt meer inzicht hoe je geld kan verdienen met overwerk of een tweede baan. Mogelijkheden komen op je financiële pad, want met financiële zekerheid ben je zeker van jezelf. Heb je eigenlijk wel die zekerheid nodig? Welke zekerheid heb je dan? Laat niet toe dat valse zekerheid je leven gaat beheersen.

Liefde en Relaties
Pluto in Steenbok verblijft ook in 2015 in jouw Huis van de Ziel, waardoor je een diep verlangen koestert om diepe en krachtige verbintenissen te sluiten die jouw leven gaan transformeren. Door de invloed van Pluto zijn je verlangens diep, sterk en heftig. Wat jij wil is intensiteit en spanning in je leven, waarbij je de grenzen opzoekt. Saturnus betreedt op 19 september jouw Huis van Relaties en dat maakt je houding ten opzichte van relaties in je leven een stuk serieuzer. Saturnus in het Huis van Relaties maakt je vanaf 19 september serieus en vastbesloten. Je wil geen flirt, maar ware en oprechte liefde voor nu en altijd! In de Zomer van 2015 kan een tweelingziel je pad kruisen. Deze gebeurtenis kun je leven totaal veranderen. Je wil niets liever dan als een vlindertje door het leven fladderen, maar dat gaat nu echt veranderen. Tot eind 2017 zal je merken dat je afscheid zal moeten nemen van relaties, sommigen verdwijnen uit je leven of verbreken de relatie of jij verbreekt de relatie. Het verbreken van een relatie of problemen in de liefde komen voor tijdens de retrogradeperiode van Mercurius van 17 september tot 8 oktober 2015. Tijdens deze periode kan een oude liefde je pad weer kruisen. Het jaar 2015 is het jaar van afscheid nemen, maar ook het jaar van verbinding maken. Je kunt een iemand ontmoeten met wie je het leven wil delen en samen een vaste verbintenis aangaan.
Op 4 april 2015 vindt er een Maansverduistering in Weegschaal plaats in je Huis van Liefde. Wederom een aanwijzing dat je een ongelukkige liefdesrelatie gaat verbreken en je meer gaat richt op de relaties die er wel toe doen. Mars zal vanaf 13 november tot eind december 2015 door je Huis van Liefde reizen. In deze periode wil je boven alles de liefde van je leven vinden, liefde en genegenheid geven en ontvangen.

Familie
Jupiter in Leeuw reist in 2015 tot 11 augustus door het Huis van broers en zussen, ooms en tantes, waardoor er een betere relatie met hen tot stand kan komen. Door Venus retrograde kunnen er van augustus tot begin september 2015 problemen zijn in het onderlinge contact. Je kunt net het verkeerde zeggen, of jezelf te weinig aantrekken van hun gevoelens of je wil helemaal niets met hen te maken hebben.
Vanaf 12 augustus betreedt Jupiter het Huis van Familie, waardoor de onderlinge relatie verbeterd wordt. De familiebanden worden versterkt en je vindt het fijn om samen te zijn en leuke dingen te doen. Ook wil je een moeizame relatie weer rechtzetten en oude ruzie vergeven en vergeten. Van 26 september tot 12 november reist Mars door je Huis van Familie. Een geweldige tijd om verbeteringen aan je huis aan te brengen. Verbeteringen die waardeverhogend zijn of je het gevoel van meer ruimte geven. Je kunt tijdens deze periode een groter huis kopen, vooral met de Zonsverduistering in Maagd van 13 september. Periode bij uitstek om familiebanden aan te halen of een familielid te ondersteunen bij iets groots.

Gezondheid
Mars reist van 1 april tot 12 mei 2015 door je Huis van het Onderbewustzijn, waardoor je in staat wordt gesteld om oude pijn los te laten. Door Pluto in Steenbok in het van de Ziel ben je wat zwaar op de hand. Dat past eigenlijk helemaal niet bij je! Probeer er toch de moed in te houden, vooral in de eerste helft van het jaar. Ook al gaat het niet helemaal zoals je zou wensen, je weet met de hulp van Jupiter in Leeuw altijd dat lichtpuntje te vinden. Doordat je in de Lente wat oude pijn hebt los gelaten, ben je misschien niet zo humeurig. Luister eens meer naar je lichaam. Als je lacht, lach je dan echt?

Advies
Het jaar 2015 begint veelbelovend. Je hebt het positieve gevoel alsof nieuwe uitdagingen op je pad komen! Maak eindelijk eens gebruik van je vele verborgen talenten en verschuil je niet langer achter al dat werk. Je hebt het zo druk met je werk en met geld verdienen voor de toekomst. Vergeet niet ook tijd vrij te maken voor sport en beweging!

error: Content is protected !!