Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan aan de westelijke helft van de Maagd horoscoop.
Sociale vaardigheden en aanpassingsvermogen zijn nodig om je doelen te bereiken.
Er vindt deze maand planetaire verschuiving plaats naar de bovenzijde van de Maagd horoscoop. De buitenwereld wordt steeds belangrijker. De meeste planeten staan deze maand nog aan de onderzijde van de Maagd-horoscoop, dus je bent nog aan het bouwen aan de infrastructuur van je toekomstige succes. In deze periode van kosmische voorbereiding is er tijd om aandacht te besteden aan je privéleven.
Mei 2018 is een gunstige maand voor je financiën, spirituele ontwikkeling, reizen en de liefde.
Relaties, gezondheid en carrière vragen echter extra aandacht.

Liefde en Relaties
De transit van de rode Strijder Mars door jouw Huis van Liefde en Romantiek laat in de eerste helft van mei 2018 een sterke sociale impuls zien. Ga naar buiten, ontmoet nieuwe mensen en stel jezelf open voor wat komen mag. Het fysieke aspect van Mars maakt zo de weg vrij naar intimiteit en samenzijn op alle niveaus.
De zevenjarige reis van Uranus door jouw Huis van de Ziel eindigt voorlopig vanaf 15 mei 2018.
Een periode van experimenteren, de beleving van seksualiteit en nieuwe benadering van intimiteit.
Er zijn taboes doorleefd en doorbroken. De Maagd kan verder groeien in het delen op dieper niveau. De single Maagd kan deze maand verliefd worden op een collega of zakenrelatie. Ook binnen de vriendenkring kan in de eerste helft van mei 2018 een romance ontstaan. In de vaste relatie wordt je weer opnieuw verliefd op je partner. Zoek deze maand het gezelschap van vrienden of sociale kring, want je krijgt bijzonder nieuws te horen. Aan het eind van mei 2018 kom je tot de conclusie dat iets totaal anders was dan je je had voorgesteld in een relatie.

Familie en Huis
De Volle Maan van 30 april 2018 viel in jouw Huis van Communicatie, korte reizen, broers en zussen, kennissen en buren. In de eerste helft van mei 2018 is er reisje of een uitstapje buiten de stad om vrienden of familie te bezoeken. Het is ook mogelijk dat je een auto, computer of mobiele telefoon koopt tijdens deze periode, ook zijn er meer e-mails, berichtjes en telefoontjes.
In de eerste helft van mei 2018 is het goed om een vastgeroeste routine thuis te doorbreken. Er is niets mis met routines, maar er is ook niets mis met zo nu en dan eens wat kleur toe te voegen aan het zwart-wit. Zo blijft het leuk en spannend! De Nieuwe Maan van 15 mei 2018 in het Huis van Reizen is ook een verwijzing naar een buitenlandse reis of er komen mensen uit het buitenland om jou te bezoeken. De transit van Mars legt tot 16 mei 2018 de focus op het doorbrengen van meer tijd met kinderen. Studerende kinderen laten mooie resultaten zien.
In de tweede helft van mei 2018 is er goed nieuws en aangename ontwikkelingen. De Volle Maan van 29 mei 2018 valt in jouw Huis van Familie en Huis. In de komende twee weken komt er thuis iets tot voltooiing, zijn er plannen om verhuizen of er is een daadwerkelijke verhuizing dat verweven kan zijn met je carrière.

Carrière
Mei 2018 staat net als vorige maand in het teken van carrière en netwerken met de juiste mensen. Met de krachtige steun van Venus in jouw Huis van Carrière tot 19 mei 2018 staat jou niets in de weg om jezelf te laten zien en horen. De Maagd die werkzaam is op gebied van hogere studie, spiritualiteit, buitenland, advocatuur, religie, geestelijk bewustzijn of spiritualiteit maakt grote sprongen vooruit. Ook studenten laten mooie resultaten zien. De tweede helft van mei 2018 is gunstig om stappen te zetten om je werkplek te verbeteren en veiliger te maken. De Zon in Tweelingen reist vanaf 22 mei 2018 door jouw Huis van Carrière en dat betekent alleen maar volle kracht vooruit. Vanaf 17 mei 2018 tot 15 november 2018 reist Mars door jouw Huis van Werk. Een dynamische en energieke periode om er het beste van te maken. Een geweldige periode om te solliciteren naar een functie. Het is wel raadzaam om een vacature goed tegen het licht te houden. Het werk moet bij jou passen, jij moet je nooit aanpassen aan het werk, want anders kom je niet goed tot je recht.

Financiën
De Nieuwe Maan van 16 april 2018 viel in jouw Huis van Gedeelde Financiën. De financiële situatie van je partner (privé of zakelijk) blijft ook in de eerste helft van mei 2018 gunstig. Deze Nieuwe Maan kan ook duiden op een gunstige uitspraak, uitkering of uitbetaling, bonussen en provisies. Een nalatenschap is mogelijk of je laat zelf een testament opstellen zodat alles goed geregeld is.
Toch blijft het devies: Richt je alleen op het essentiële en bespaar waar mogelijk. Regel je zaken goed, Maagd! Nauwkeurigheid levert geld op en daar weet je alles van!
In ieder geval is mei 2018 een gunstige maand voor je financiën. Familie en het buitenland zijn een bron van inkomsten deze maand.

Gezondheid
Mei 2018 laat zien dat de grote schoonmaak niet alleen voor je huis is, maar ook voor je eigen tempel! Jouw tempel is jouw lichaam en daarmee het huis van de ziel.
Tijd voor positieve verandering. Tijd om definitief met slechte gewoonten te breken en jezelf te richten op wat echt essentieel is in je leven.
Dingen van buitenaf beïnvloeden je emoties en daarmee je gevoel van welzijn.
Richt jezelf naar binnen en maak contact met je ziel.
Vanaf 22 mei 2018 moet je extra aandacht aan je gezondheid besteden.

Advies
De Volle Maan van 29 mei 2018 is de kosmische poort naar een verandering in je woonsituatie, verhuizing of verbouwing. Het is mogelijk dat je tijdens je drukke carrière ook bezig bent met verbouwen of je stelt deze plannen even uit tot latere periode.
In deze fase van “achter de schermen” komen de belangen van anderen op de eerste plek en zijn doelen alleen te bereiken door je sociale vaardigheden en aanpassingsvermogen.
Kritiek niet persoonlijk aantrekken, maar constructief aanwenden. Andersom anderen niet bekritiseren of op fouten wijzen. Geef liever op subtiele wijze het goede voorbeeld.

error: Content is protected !!