Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Maagd maart 2017

Algemeen
Door de grote planetaire aanwezigheid in het achtste Huis deze maand moeten er keuzes worden gemaakt over tijd, geld, intimiteit of ouderschap. Maart 2017 is een over het algemeen een sociale maand van bijeenkomsten en ontmoetingen. Het hoeft geen vervelende maand te worden wanneer je flexibel met veranderingen weet om te gaan, Maagd.
Er vindt inmiddels een planetaire verschuiving plaats naar de bovenste helft van de Maagd-horoscoop. Carrière en succes worden steeds belangrijker. De tijd is aangebroken tijd om carrièreplannen in werking te stellen.

Liefde en Relaties
De Zonsverduistering in Vissen van 26 februari 2017 viel in jouw Huis van Relaties. Door deze kosmische gebeurtenis komt in de vaste relatie oud zeer naar boven waardoor de relatie wordt verbroken of juist wordt versterkt! Jouw liefdesleven komt in rustiger vaarwater terecht. Door de ondersteunende kracht van de Zon, Mercurius en Neptunus in Vissen wordt de eerste helft van maart 2017 de beste periode voor de liefde, sociale leven en zakelijke relaties voor de Maagd. Jouw planeet Mercurius reist tot en met 13 maart 2017 door jouw Huis van Relaties. Door Mercurius bloeit jouw sociale leven. Een ontmoeting kan zich al gauw ontplooien tot een serieuze relatie. Neptunus is jouw planeet van Relaties. Door de invloed van Neptunus zijn er romantische mogelijkheden te over, maar je moet er heel wat voor over hebben. Het is niet duidelijk of iets van blijvende aard is. De retrograde Venus kan vanaf begin maart 2017 tot begin april 2017 tot emotionele problemen leiden. Je bent dan eerder geneigd om personen of situaties uit je leven te bannen die geen gezonde invloed op je hebben.

Familie en Huis
De Maansverduistering van 11 februari 2017 viel in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn. Door deze kosmische gebeurtenis zie je in de komende maanden veranderingen in de spirituele of religieuze overtuiging van jou en je gezin. Spirituele en charitatieve organisaties waarbij je betrokken bent gaan door diepgaande veranderingen. De Maan is verbonden met de vriendschappen en groepsprocessen van de Maagd. Er komen in de komende maanden ook veranderingen in jouw vriendenkring en verenigingen. Vriendschappen worden door diepgaande gebeurtenissen zoals een scheiding of verhuizing op de proef gesteld en worden soms verbroken. Jupiter is de planetaire heerser van jouw Huis van Familie en Huis. Er zijn financiële vertragingen die te maken hebben met de aankoop van een huis of een hypothecaire lening komt niet rond. Jupiter is jouw planeet van Huis en Familie. Door Jupiter retrograde moet je tot begin juni 2017 veel geduld hebt met processen thuis.

Carrière
De Zonsverduistering van 26 februari 2017 viel plaats in jouw Huis van Relaties (vierkant op het Huis van Carrière). Jouw huwelijkspartner, geliefde of zakelijk partner kan in de komende maanden te maken krijgen met gezondheidsproblemen of gaat van baan veranderen. Hierdoor wordt ook jouw carrière beïnvloed. Oud zeer komt naar boven met deze Zonsverduistering waardoor de zakelijke relatie wordt verbroken of juist wordt versterkt! Er is in de eerste helft van deze maand sprake van onrust en overlast op de werkplek. De werkzoekende Maagd heeft de meest kans op een baan in de laatste week van maart 2017.

Financiën
Venus, jouw financiële planeet, gaat vanaf 4 maart 2017 retrograde in jouw Huis van Gedeelde Financiën, het inkomen van de huwelijkspartner, zakelijk partner of geliefde. Het is een gunstige periode om een hypotheek voor je huis te regelen, belastingen en verzekeringen te plannen. Je moet wel veel geduld met financiële zaken hebben, want de retrograde Venus laat vertragingen en complicaties zien. Deze zijn kosmisch bedoeld om je boekhouding op orde te krijgen, alles goed te regelen en geen overhaaste beslissingen te nemen. Het gaat om de kleinste details die het grootste verschil maken! Het inkomen van de partner is een bron van financiële ondersteuning of financiële kans. Jupiter is ook retrograde in jouw Huis van Financiën. Dat betekent dat geld onderweg is, maar je kunt er (nog) niet over beschikken. Pas vanaf 15 april 2017 komt er schot in de financiële zaken wanneer Venus niet meer retrograde is. Geduld is een schone zaak in deze uiteindelijk productieve periode.

Gezondheid
De Maansverduistering van 11 februari 2017 in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn was de energetische poort om oude emotionele energie en ongezonde gewoonten los te laten.
De eerste drie weken van maart 2017 laten zien dat jouw gezondheid aandacht nodig heeft. Ga niet over je grenzen heen. Je kunt niet meer doen dan je al doet. Laat je regelmatig masseren, ga zoveel mogelijk naar buiten en zorg voor goede ondersteuning van je voeten. Je hebt ontspanning en rust nodig.

Advies
Het is raadzaam om deze maand te bouwen aan stabiliteit en veiligheid op financieel, fysiek en emotioneel gebied. Binnenkort krijg je het superdruk en dan ben je blij dat deze zaken geregeld zijn. De Zonsverduistering van 26 februari 2017 was een teken aan de wand voor een nieuwe aanpak in je huwelijk of andere relatie. Sluit tijdig een compromis voor het te laat is!

error: Content is protected !!