Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Schorpioen november 2017

Algemeen
Zoals bekend hebben de Verduisteringen van februari 2017 en augustus 2017 in het Huis van Carrière en Bestemming geleid of gaan leiden tot cruciale ontwikkelingen in je carrière en in je privéleven. De planetaire krachten verschuiven naar de onderzijde van de Schorpioen-horoscoop. De Nacht. De meeste carrière doelen zijn grotendeels bereikt. De tijd is gekomen om je te concentreren op je privéleven, familie, huis en je emotionele welzijn. Terug naar de basis. Een tijd om te dromen en je bestemming te visualiseren. Dit is een periode van Winterslaap. De Nacht is bedoeld om nieuwe krachten op te bouwen. Doe op je werk wat er gedaan moet worden, maar leg de focus naar huis en familie.

Liefde en Relaties
De Volle Maan van 4 november 2017 valt in jouw Huis van Relaties. De Volle Maan zorgt voor veranderingen op relationeel gebied. Je kijkt terug op een vruchtbare samenwerking of liefdevolle liefdesrelatie. Het kan het breuk betekenen van een zakelijk partnerschap of relatie. Het kan een eind of een begin zijn. Wat er ook gebeuren zal, het einde of begin is voor alle partijen een nieuwe weg. Het kan een uitweg zijn, maar ook het begin van een zakelijke verbintenis of verloving of huwelijk betekenen. De Nieuwe Maan van 18 november 2017 valt in jouw teken, Schorpioen! Jouw persoonlijke zonnecyclus en de universele zonnecyclus zijn in hun groeiende fase. November 2017 staat hierdoor in het teken van jouw persoonlijke wensen en behoeften. In het Huis van “IK BEN” versterkt deze Nieuwe Maan jouw persoonlijkheid met een onweerstaanbare persoonlijke aantrekkingskracht. Als een magneet trek je een nieuwe liefde of vriendschap aan. Jouw overmatige enthousiasme kan echter ook afschrikken, dus neem een afwachtende houding aan. Het komt vanzelf!

Familie en Huis
De meeste planeten verschuiven naar de onderzijde van de Schorpioen-horoscoop. De Nacht. Dus de focus ligt in deze periode op het huis, familie en je emotionele welzijn. Er zijn problemen met betrekking tot je huis of met je gezin. Het gaat erom om thuis rust te creëren. Rust en stabiliteit om plannen te maken. De weg wordt zo geëffend om vanaf april 2018 het pad van carrière te kunnen vervolgen. Wees wat meer geduldig met jouw gezinsleden aan het eind van november 2017. Zorg voor rust en ga geen onnodige avonturen aan. In het leven van je kinderen of kinderen in je directe omgeving zijn er veranderingen gaande. Kinderen hebben jouw liefde, wijsheid en liefdevolle ondersteuning nodig in deze periode.

Carrière
De invloed van Mars heeft in de afgelopen maanden geleid tot grote stappen in de carrière van de Schorpioen. Een periode van zelfontplooiing, ambitie en gedrevenheid. De weldadige invloed van Jupiter in jouw eigen teken Schorpioen is in de komende twaalf maanden een grote kosmische duw in de rug om jouw doelen te bereiken. En niet alleen in je je carrière!
Toch staat jouw carrière op een laag pitje. De storm is gaan liggen en er komt tijd om de focus te verleggen naar je privéleven en het maken van gerichte toekomstplannen. Een periode om terug te kijken, te beoordelen en aanpassingen te doen de toekomst. Als je op zoek bent naar passend werk, moet je wel terughoudend zijn. De baan moet bij jou passen en andersom. Ga jezelf vooraf goed oriënteren. Ook bij zakelijke transacties is het door de ongunstige invloed van de rode strijder Mars raadzaam om niet over een nacht ijs te gaan.

Financiën
Saturnus in Boogschutter reist tot 20 december 2017 door jouw Huis van Financiën. Saturnus is jouw planetaire boekhouder en begrenzer. Het is nog steeds raadzaam om vooraf financieel advies in te winnen op weg naar een betere financiële positie. Een gezonde financiële basis betekent financiële zekerheid voor de toekomst.
Jupiter in Schorpioen is financieel gunstig, maar uiteindelijk heb je je financiële lot in eigen hand. Je mag niet achterover gaan leunen en denken dat alles uit de lucht komt vallen.
Wees terughoudend met speculaties en het doen van grote uitgaven, vooral in de tweede helft van november 2017. Vanaf 23 november 2017 betreedt de Zon het teken Boogschutter en daarmee jouw Huis van Financiën! Je mag rekenen op de financiële ondersteuning vanuit je familie of een loonsverhoging. Financieel gezien is de invloed van Mercurius belangrijk voor de Schorpioen. Mercurius gaat volgende maand weer retrogade. Van 3 december tot 22 december 2017 kan de retrograde Mercurius voor financiële vertragingen zorgen. Dus ook dan moet je voorzichtig zijn met uitgaven en geen overhaaste financiële beslissingen nemen.

Gezondheid
De kosmische kracht van de Grote Weldoener Jupiter heeft je in het afgelopen jaar ondersteund bij het loslaten van oude pijn en heeft je getransformeerd en sterker gemaakt. Jupiter in Schorpioen legt nu de focus op het (her)ontdekken van je persoonlijkheid! Een nieuw hoofdstuk.
November 2017 is een maand van hoge energie en vitaliteit.
Wel is het raadzaam om regelmatig gas terug te nemen. Brengen deze maand een bezoekje aan de sauna en laat jezelf verwennen met een overheerlijke lichaamsmassage.

Advies
De meeste planeten staan nog in het eerste kwadrant van persoonlijke kracht en onafhankelijkheid. Je doet de dingen op eigen kracht, onafhankelijk. Tijdens deze periode kun je gemakkelijker voorwaarden te scheppen zoals jij die wilt. De wereld past zich aan jou aan in plaats van andersom. Doe er je voordeel mee, want binnenkort gaat dit veranderen.
Jupiter in jouw teken Schorpioen en Mars betreedt op 10 december 2017 jouw eigen teken, Schorpioen. Met Mars en Jupiter in Schorpioen krijg je een mega kosmische duw in de rug!

error: Content is protected !!