Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Met alle persoonlijke planeten aan de onderkant van de Kreeft-horoscoop moet je afwachten en vertrouwen. Oktober 2023 laat een traag begin zien. Na de tweede week komt er vooruitgang met Mars in Schorpioen, maar hou wel rekening met de introspectieve invloed van retrograde planeten. Er kan sprake zijn van een gebrek aan zelfvertrouwen, moedeloosheid en zelfkritiek.
Aan het einde van oktober 2023 zie je alles veel duidelijker., Kreeft.

Liefde en Relaties
Asteroïde Ceres reist tot 25 november 2023 door Schorpioen (Huis van Liefde) en dat versterkt deze maand het romantische verlangen om samen te zijn in warme koestering, liefde en ondersteuning. Jupiter retrograde laat jou zien welke vriendschappen en projecten je tijd en moeite echt waard zijn. Door de invloed van de retrograde Jupiter in Stier in het Huis van Sociale Processen verloopt alles prima, maar langzamer dan je zou wensen.
In de vaste relatie kan er sprake zijn van conflict, inconsequenties en beschuldigingen, maar de retrograde Pluto in Steenbok in het Huis van Relaties laat Kreeft zien wat er werkelijk belangrijk is. Toewijding en vertrouwen. Wees lief voor elkaar. Stel je verwachtingen bij.
Met Venus in Maagd vanaf 10 oktober 2023 komt er weer wat leven in de brouwerij. De single Kreeft kan dan verliefd worden en aan het einde van de maand zie je hoe een nieuwe liefde zich ontvouwt. Er kan sprake zijn van afgunst, daarom is het beter om plannen even geheim te houden.

Familie en Huis
Mars reist tot 12 oktober 2023 door Weegschaal, dus die periode is gunstig om met je gezin leuke dingen te ondernemen zoals een korte vakantie, dagjes uit of een reünie, familiebijeenkomst of evenement. Door de invloed van Mars in Weegschaal is Kreeft wel meer defensief, beschermend en assertief. Kinderen laten mooie resultaten zien op school of met creatieve of sportieve activiteiten.
Op 14 oktober 2023 is er een Zonsverduistering in Weegschaal en door de conjunctie met de Zuidknoop is deze van grote invloed op het huis, privéleven, wortels, huis en woonplaats, ouders en kinderen. De Zonsverduistering in Weegschaal van 14 oktober 2023 is in de komende zes maanden van diepgaande invloed op je onderbewustzijn. Diepgewortelde gevoelens worden getriggerd waardoor Kreeft geroepen wordt om op zoek te gaan naar de oorsprong. Een reis naar vroeger, jezelf verdiepen in familiegeschiedenis, terug naar je roots of een vorm van psychotherapie om dingen uit het verleden te verwerken.

Carrière
De krachtige Volle OogstMaan in Ram van 29 september 2023 viel in het Huis van Carrière en dat laat in de eerste helft van oktober 2023 het resultaat zien van een project. Je weet nu waar je aan toe bent, wat wel of niet waar is en wie of wat je niet moet vertrouwen. Met de Noordknoop in Ram in het tiende Huis van Carrière is de tijd gekomen om je horizon te verbreden.
De retrograde Cheiron in Ram (het 10e Huis van Carrière en Reputatie) is de oorzaak van faalangst door onzekerheden die in je jeugd zijn geworteld. Deze innerlijke onzekerheid houdt je tegen om een nieuw project te leiden of meer verantwoordelijkheid in je carrière te nemen.
Een time-out is dan goed om het grote geheel te kunnen overzien.
Over het algemeen is oktober 2023 een gunstige maand voor je carrière, Kreeft.

Financiën
Leeuw symboliseert het Huis van Financiën voor Kreeft.
Venus blijft tot 5 oktober 2023 in Leeuw en dat betekent dat er in de eerste week van oktober 2023 winst kan worden gemaakt met speculatieve investeringen. Financiële groei is mogelijk vanuit vanuit sociale contacten, met collega’s, klanten of zakelijk partners. Kreeft die werkzaam is in de creatieve of recreatieve sector boekt in oktober 2023 de beste resultaten waardoor er financiële middelen beschikbaar zijn voor verdere uitbreiding van de projecten en het starten van nieuwe ondernemingen. De gezinsfinanciën zullen in oktober 2023 geen problemen opleveren.
Toch is het advies om spaarzaam te zijn en nodige uitgaven uit te stellen of gespreid te betalen.

Gezondheid
Oktober 2023 laat een gunstige maand zien voor je gezondheid Kreeft.
De transit van Mars in Schorpioen vanaf 13 oktober 2023 is een positieve energie.
Toch kan Kreeft juist het tegenovergestelde ervaren, een gebrek aan energie of stress…
Stress als gevolg van werkdruk of overwerk.
Met Mars in Schorpioen heb je ontspanning, meditatie, voldoende nachtrust, beweging in de buitenlucht en goede gevarieerde voeding nodig om mentaal en fysiek fit te blijven.
De retrograde Saturnus in Vissen blijft een ondersteunende factor om gezond te blijven, ook voor herstel na ziekte.

Advies
Pluto in Steenbok heeft in de afgelopen 14 jaar grote veranderingen en transformaties teweeggebracht in relaties. Wie laat je toe in je leven? Wat is toewijding? Wat heb je nodig en wat ben je bereid te geven? Kreeft heeft relaties zien komen en gaan en ziet nu wat er werkelijk belangrijk is. Toewijding en vertrouwen.
Pas op met geld uitgeven, want wat het ook is dat voor jou waardevol schijnt te zijn, het voegt niets aan waarde toe als je innerlijke leegte voelt.
Zoek bij twijfel de steun van degenen in wie je het volste vertrouwen hebt.
Het is wel essentieel om harmonieuze relaties te onderhouden. De ondersteuning van vrienden en familie is essentieel om jouw zinvolle, belangrijke en waardevolle maatschappelijke taak te kunnen vervullen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!