Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De Nieuwe Maan van 17 maart 2018 viel in jouw teken, Vissen!
Jouw persoonlijke zonnecyclus en de universele zonnecyclus zijn in hun groeiende fase.
Ook deze maand staat in het teken van persoonlijke wensen en behoeften.
De planetaire krachten verschuiven steeds verder naar de onderkant van de Vissen-horoscoop. De focus ligt deze maand voornamelijk op carrière en financiën en het zoeken naar de balans tussen carrière en privéleven.

Liefde en Relaties
Pluto en Saturnus in Steenbok blijven het hele jaar 2018 in jouw Huis van Vriendschappen, Hoop en Sociale Betrokkenheid. Je gaat jezelf serieus richten op de toekomst en bent bereid om daar hard voor te werken. Vrienden en je sociale netwerk ondersteunen jou daarbij.
Mars reist ook deze maand tot half mei 2018 door Steenbok. Dit is een geweldige energieke periode om te netwerken en gemeenschappelijke plannen te realiseren. Het financiële aspect speelt zowel in de vaste relatie als bij vriendschappen.
De retrograde Mercurius laat echter tot 14 april 2018 zien dat er spanningen zijn door onvervulde verwachtingen en onuitgesproken wensen en emoties. De eerste helft van april 2018 is de beste periode om hierover na te denken, te evalueren wat het is en een oplossing hiervoor te vinden.
Waar trek je je grens tussen wat jij nodig hebt en wat anderen nodig hebben?
April 2018 is een gunstige maand voor de liefde. De single Vissen vindt de liefde in de directe omgeving of binnen de sociale kring.

Familie en Huis
De Volle Maan van 30 april 2018 laat zien dat je een mooie reis gaat maken met je gezin of familie. Deze reis kan de aanleiding zijn om een periode af te sluiten of overtuigingen over religie en filosofie te herzien. De retrograde Jupiter in het Huis van Hoger Bewustzijn en Levensfilosofie vraagt je om in jezelf te geloven. Jupiter in Schorpioen biedt Vissen kansen om het leven ervaren en te ontdekken. Nieuwe culturen, reizen en studie om te groeien en horizon te verbreden.
Neem afscheid van het idee dat je iets niet kunt, maar omarm het idee dat je er voor gaat of het op zijn minst gaat proberen. Je kunt ook besluiten om een hogere studie te gaan volgen of een studie laat mooie resultaten zien. Blijf jezelf en volg het pad dat zich voor jou ontvouwt.

Carrière
April 2018 begint veelbelovend voor je carrière!
De lente is begonnen en je hebt zin om er wat moois van te maken. Je voelt je goed en dat straal je uit. Het begin van april 2018 is goed om jouw carrièredoelen te visualiseren.
Deze krachtige energie aan het begin van april 2018 kan tot grote resultaten leiden. Blijf wel met beide voeten op de grond bij alles wat je doet. Blijf je aandacht richten op het doel. Jouw positieve houding en enthousiasme wordt opgemerkt op je werk. Deze maand mag je rekenen op complimentjes en positieve feedback, want jouw ondersteuning is heel waardevol!
Luister deze maand naar feedback. Alles is bedoeld als opbouwende kritiek. April 2018 biedt je vele mogelijkheden, misschien teveel. De retrograde Jupiter, jouw heersende planeet, remt jou wat af en dat is goed om de juiste keuzes te kunnen maken.

Financiën
De Nieuwe Maan van 16 april 2018 valt in jouw Huis van Financiën. Deze maand zijn er financiële mogelijkheden zoals een beter betaalde baan of zakelijk buitenkansje, promotie of een geweldige aanbieding voor je onderneming. In ieder geval is april 2018 een gunstige financiële maand. De tweede helft van april 2018 is de beste periode om je financiële administratie op orde te krijgen. Met een sterke planetaire bezetting in jouw Huis van Financiën krijg je medewerking van anderen om die gunstige financiële positie te verwerven. Aan het eind van april 2018 mag je rekenen op de financiële steun of advies van een invloedrijke vriend of zakenrelatie.
Er is wel enige voorzichtigheid geboden bij beleggingen en aankopen.

Gezondheid
April 2018 ziet er goed uit voor je gezondheid, maar om je energie op peil te houden is het raadzaam om deze maand veel te bewegen en een vaste routine aan te houden! Neptunus in jouw teken Vissen bemoeilijkt het houden van routine en kan leiden tot een vorm van verslaving. Vooral tijdens de retrograde Mercurius moet je vasthouden aan je principes. Regelmatig naar de sauna, naar de sportschool, zwemmen, yoga en een goede massage. Vergeet ook niet veel water en groene thee te drinken!
Aan het eind van de maand zul je merken dat meditatie je weer in balans brengt. Ook heb je meer rust nodig, dus op tijd naar bed!
Beloon jezelf aan het eind van de maand.

Advies
Je bent ook maar een mens, Vissen. Je kunt ook niet alles weten.
Blijf open staan voor kritiek en voor andere meningen. Neem advies ter harte, maar geef anderen ook advies.
Routine is deze maand heel belangrijk.
Een vaste dagindeling geeft innerlijke rust en structuur. Er gebeuren deze maand spannende dingen, maar laat je niet teveel afleiden. Hou een dagboek bij zodat je een overzicht hebt van wat je doet. Dan zie je wat goed gaat, maar ook de dingen die je moet aanpassen.

error: Content is protected !!