Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Leeuw november 2019

Algemeen

November 2019 staat grotendeels in het teken van relaties, familie, kinderen en creatieve ontwikkeling. De meeste planeten staan in de herfstperiode aan de onderzijde van de Leeuw-horoscoop. De Nachtkant gaat over innerlijke verwerking, familie en huiselijke omstandigheden.

Een periode van voorbereiding en evaluatie voor wat betreft je carrière.

De nadruk ligt op samenwerking en aanpassingsvermogen om je doelstellingen te bereiken.

Gezondheid en financiën vereisen aandacht deze maand.

Liefde en Relaties

November 2019 belooft mooie momenten voor de liefde, want Venus in Schorpioen reist grotendeels deze maand door het Huis van de Liefde! Je wil samen zijn en dingen ondernemen, samen op stap! De liefdesplaneet Venus is jouw geheime wapen deze maand, dus de single Leeuw mag zich verheugen op aandacht en bewonderende blikken!

Op 24 november 2019 vormt Venus een conjunctie met de Grote Weldoener Jupiter in Boogschutter en dat kan maar een ding betekenen: Een prachtige dag om de liefde van je leven te ontmoeten of elkaar het ja-woord te geven. De Nieuwe Maan van 26 november 2019 in het Huis van de Liefde is de kosmische poort naar een nieuwe sociale periode. Het kan ook het begin zijn van een langdurig zakelijk partnerschap, vriendschap, de bestendiging van een liefdesrelatie of het vinden van de ware liefde!

Familie en Huis

Tot 20 november 2019 is Mercurius retrograde in jouw Huis van Familie en Thuis. Tijd voor privéomstandigheden, innerlijke rust en stilte, plannen maken voor huis en tuin, met een studie beginnen of iets nieuws uit jezelf geboren laten worden. Je aandacht gaat tijdens deze cyclus uit naar persoonlijke zaken, familie, problemen rond je huis, familie, persoonlijke verleden en geliefden. Op 8 november 2019 is de Zon driehoek Neptunus en dan zijn er gunstige financiële ontwikkelingen die met huis of familie te maken hebben. De energie gaat veranderen. Vanaf 27 november 2019 is Neptunus weer direct in Vissen en dat laat de beste periode zien voor een verhuizing of renovatie. De rode Strijder Mars marcheert vanaf 20 november 2019 tot 3 januari 2020 door jouw Huis van Familie en Thuis. Ook deze transit duidt op bedrijvigheid in huis zoals reparaties, renovatie, opnieuw decoreren of familie activiteiten. Op 24 november 2019 staat Mars tegenover Uranus en dan kunnen echter problemen de kop opsteken die te maken hebben met keuzes die gemaakt moeten worden tussen privé en carrière.

Carrière

De Volle Maan in Stier van 12 november 2019 valt in jouw Huis van Carrière en kan leiden tot mooie ontwikkelingen in jouw carrière of maatschappelijke positie. Er komt met de planetaire ondersteuning van Uranus in Stier een creatief project tot ontwikkeling of voltooiing. In ieder geval gaan er dingen veranderen in je carrière, zoals een reorganisatie of nieuwe baan, promotie of beloning en erkenning voor getoonde inzet. Een mooi moment om carrièreplannen in werking te stellen waar je al een tijdje mee rondloopt. Dit is een goede periode voor een bedrijfsgerichte cursus of opleiding. Goede communicatie, zelfpromotie, creativiteit en samenwerking zijn de sleutels tot succes op het werk. De Volle Maan laat ook zien dat een zakenreis zowel aangenaam en winstgevend kan zijn. Het laat de voltooiing van een project en de opmaat naar een nieuwe periode zien waarin je carrière weer belangrijker gaat worden. Maar eerst moet er dingen worden voorbereid en nog orde op zaken worden gesteld in je privéleven.

Financiën

De Volle Maan in Stier van 12 november 2019 valt in jouw Huis van Carrière. Een promotie, een salarisverhoging of meer omzet in je onderneming kan deze maand dus leiden tot meer inkomsten voor de Leeuw. November 2019 is een gunstige maand om winst te behalen met investeringen en de verkoop van onroerend goed. Let echter wel op je uitgaven, want door de retrograde Mercurius ben je heel enthousiast met het uitgeven van geld of met het doen van risicovolle investeringen.

Wees hier deze maand voorzichtig mee. Leeuw mag rekenen op de financiële ondersteuning van familie. De Leeuw die werkzaam is op het gebied van detailhandel, verkoopbevordering, makelaardij en marketing boekt deze maand mooie resultaten.

Gezondheid

Tot 27 november 2019 is Neptunus nog retrograde in Vissen.

In de afgelopen maanden heb je geïnvesteerd in je gezondheid en daar pluk je nu de vruchten van. Blijf wel vasthouden aan een vaste routine om te sporten of een gezonde dagelijks routine aan te houden. Neem regelmatig de tijd voor jezelf door naar de sauna te gaan of jezelf te verwennen met een ontspannende massage. Als je goed in je vel zit, heb je meer energie en ben je ook beter bestand tegen alle uitdagingen aan het eind van november 2019.

Rust, goed te eten en routine zijn noodzakelijk om je energieniveau te verhogen en je immuunsysteem te verbeteren.

Advies

In je carrière krijg je deze maand te maken met obstakels. Niet leuk, natuurlijk. Maar obstakels komen niet vanzelf op je pad. Obstakels zijn steeds leermomenten om je sterker te maken.

Deze maand kan een nieuwe zakenpartner, baas of collega je verrassen met opzienbarend nieuws. Geef deze maand je creativiteit de vrije hand, Leeuw.

error: Content is protected !!