Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Jaarhoroscoop Stier 2015

Algemeen

Het jaar 2015 is een jaar van zuivering. Mars, de rode planeet van Actie, reist van 1 april tot 12 mei 2015 door jouw teken, Stier. Tijdens deze periode beschik je over de meeste energie en heb je zin om met iets nieuws te beginnen. Het is de beste periode om met een project van start te gaan.
Jouw eigen planeet Venus is retrograde van 25 juli tot 5 september 2015. Tijdens deze periode lijkt het alsof alles wat langzamer voor je gaat en dat niets van de grond komt. Het is dan beter om tijdens de Zomer geen belangrijke dingen te plannen.
Saturnus in Schorpioen staat tot 18 september 2015 tegenover jouw teken Stier. Deze oppositie heeft vanaf midden juni tot midden september de meeste negatieve invloed op de Stier die geboren is vanaf 19 mei. Tijdens deze periode kun je het gevoel hebben alsof je de wereld op je schouders draagt.
Mercurius is retrograde in Waterman van 21 januari tot 10 februari 2015 en vormt dan een vierkant met Stier. Je hebt dan last van communicatieproblemen, zoals misverstanden, concentratieproblemen en problemen met apparatuur. Je strijdt met je innerlijke ik en je energielevel is lager dan gewoonlijk tijdens deze retrogradeperiode.

Carrière
Het jaar 2015 wordt een jaar van uitdagingen voor wat betreft je carrière. Op 4 april 2015 vindt er een Maansverduistering in jouw Huis van Werk plaats, waardoor je het besluit neemt om afscheid te nemen van je werk of je kun je baan verliezen als het niet echt meer jouw ding is. Als je echter wel gelukkig bent met het werk dat je doet, brengt deze Maansverduistering je een passende beloning voor je inzet, maar ook meer verantwoordelijkheden.
De rode planeet Mars doet op zijn reis door de dierenriem zowel je Huis van Geld, Dagelijks Werk en Carrière aan. Van 13 januari tot 20 februari reist Mars door het Huis van Carrière, van 12 mei tot 24 juni door je Huis van Geld en van 13 november tot 3 januari 2016 door je Huis van dagelijks Werk. Je zult het niet geloven, maar tijdens al die periodes is Mercurius retrograde. Hoe werkt dat voor je uit? In je Huis van Carrière van 21 januari tot 11 februari 2015: jezelf afvragen welke richting het uit zal gaan? Terugslag in je doelen. In het Huis van Geld van 19 mei tot 10 juni 2015: onverwachte geldproblemen of overschrijding van je budget. In het Huis van dagelijks Werk: van 17 september tot 8 oktober 2015: jezelf overweldigd voelen door het werk of het gevoel hebben het verderop te gaan zoeken. Geduld zal het sleutelwoord zijn in 2015. Niets gaan doordrukken, dat lukt niet. Dit jaar is geschikt om terug te gaan naar je waar je voorheen hebt gewerkt of terug te grijpen op het werk waarmee je vertrouwd bent.

Financiën
Het jaar 2015 is het jaar om meer geld te genereren. Besteedt het geld goed en gooi het niet over de balk. Het is bedoeld als financiële zekerheid voor de toekomst, dus ook voor je gezin. Geen ondoordachte investeringen doen in onroerend goed. Saturnus, de planeet van Karma en Beperking reist in 2015 door je achtste Huis van Transformatie en Gedeelde Financiën. Tijdens deze periode kunnen financiële moeilijkheden en ontwikkelingen plaatsvinden.
Er komen mogelijkheden op je pad die veel beter voor je zijn. Bezittingen zijn belangrijk voor je en soms kijkt het wel alsof je bezittingen verzamelt! Maar ben je wel gelukkig? Kijk echter eens wat je allemaal hebt en wat je eigenlijk echt nodig hebt om gelukkig te zijn. Als je het niet nodig hebt, maakt het misschien iemand anders gelukkig ben je blij met de opbrengst! Je ruimt niet alleen je huis op, maar ook je hoofd.

Liefde en Relaties
Saturnus heeft op 23 december 2014 zijn lange reis door het Huis van Relaties afgesloten en vervolgt nu tot eind 2017 zijn reis door jouw Huis van Transformatie. In de afgelopen jaren zijn veel relaties verbroken die niets toevoegen aan jouw leven en heb je vastgesteld wat jij nodig hebt in een relatie en hoe je een relatie kan verbeteren. Je hebt afscheid moeten nemen en als je terugkijkt, weet je dat het zo beter is. Leermeester Saturnus keert deze Zomer van 16 juni tot 18 september tijdelijk terug in je Huis van Relaties. Je wil niets liever dan echte ware liefde, geen flirts, maar een echte relatie! Je krijgt dit jaar belangrijke lessen over de liefde te leren. Dingen zullen zich ten goede keren, beter dan je ooit had verwacht. Tijdens deze periode kun je een belangrijke verbintenis sluiten of nieuwe relatie beginnen. Je leert precies wat een gezonde relatie aan moet voldoen. Vanaf januari 2015 reist Saturnus door Boogschutter en deze kracht verlegt de focus op intimiteit binnen de relatie. Misschien heb je wel moeite om je hart en ziel te openen in een relatie. In de komende jaren gaat er op emotioneel gebied veel veranderen!
Jupiter treedt op 13 augustus 2015 jouw Huis van Liefde en Erotiek binnen waardoor liefde geven en nemen als vanzelf gaat. Mars reist van 26 september tot 12 november 2015 door het Huis van Liefde en Erotiek. Tijdens deze periode wil je op jacht, wil je liefde ervaren en voelen. Vooral met de Zonsverduistering in het Huis van Liefde op 13 september 2015 ben je niet meer te houden. Een moment om (opnieuw) verliefd te worden!

Familie
Jupiter in Leeuw reist tot 12 augustus 2015 door jouw Huis van Familie en Gezin waardoor de relatie met je familie en gezin goed is. Misschien heb je van 25 juli tot 5 september door Venus retrograde het gevoel dat je meer ruimte nodig hebt voor jezelf en je gezin. Mars reist van 9 augustus tot 25 september door je Huis van Familie en Gezin, waardoor je wil verhuizen, een huis verbouwen, kopen of verkopen of verbeteringen aan wil brengen aan je huis.
Vanaf 13 augustus komt de focus meer op het kind te liggen. Vanaf 26 september 2015 wordt Jupiter vergezeld door Mars, waardoor zich een grote positieve kans voordoet voor je kind. Met de Zonsverduistering op 13 september kan een kind in het zonnetje worden gezet.

Gezondheid
Saturnus in Boogschutter zal het hele jaar door je Huis van Transformatie reizen.In de komende jaren ben je meer bedachtzaam en serieus. Saturnus wil je confronteren met onaangename dingen, die diep verscholen liggen. Die zaken niet langer wegstoppen, maar deze voor nu en altijd aan te pakken. Die liggen wel verscholen, maar dat wil niet zeggen dat ze er niet zijn. Uranus in Ram maakt een lange reis door het Huis van het Onderbewustzijn. Het is een periode van zuivering. Zuivering zal actief plaatsvinden wanneer Mars van 21 februari tot 31 maart Uranus zal vergezellen. Onverwacht gebeurtenissen dwingen je om zoveel mogelijk los te laten tijdens die periode. Zuivering is het grote thema van 2015. Richt je op wat je los moet laten en op welke manier je dat het beste kan doen. Waarom zou je nog langer al die bagage met je meezeulen? De Zonsverduistering brengt positieve veranderingen, maar de Maansverduistering kan veel emoties met zich meebrengen. Er is veel werk te doen, dus begin tijdig met opruimen. Ook al kan opruimen niet leuk zijn, het biedt wel de ruimte om groei mogelijk te maken.

Advies
Wat betekent de toekomst voor jou? Je wil weten of je in de goede richting gaat en of dat je dichter bij je doelen komt. Vaak droom je over de toekomst, maar je maakt het jezelf zo moeilijk soms. Vandaag is de toekomst van gisteren.

error: Content is protected !!