Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan in december 2022 aan de westelijke helft van de Weegschaal-horoscoop. De westelijke sector betekent: “de ander”. De boodschap van de Kosmos is duidelijk: het gaat niet over jou, maar over de ander. Samenwerking, aanpassen en sociale vaardigheden zijn belangrijk voor Weegschaal voor het behalen van succes.
De nadruk ligt in december 2022 op financiële ontwikkelingen, carrière, huis, gezin en familie.

Liefde en Relaties
Door de invloed van Saturnus in Waterman in het Huis van Liefde en de invloed van de retrograde Mars in Tweelingen kan in de eerste helft van december 2022 leiden tot communicatieproblemen, om elkaar heen draaien en uitstellen. De single Weegschaal krijgt te maken met omstandigheden die je aandacht opeisen. Toch moeten deze dingen worden aangepakt en opgelost.
De transit van de grote Weldoener Jupiter in Ram vanaf 21 december 2022 in het Huis van Relaties kan voor Weegschaal een oplossing bieden. Relationele thema’s uit 2010/2011 kunnen terugkeren en kunnen ook nu de rode draad zijn voor het oplossen of voorkomen van problemen.
Verbintenissen die nu worden gesloten zijn gunstig en bieden grote kansen voor de toekomst. Voor de Weegschaal is een gunstige tijd om te gaan trouwen of een zakelijk partnerschap te beginnen en te bestendigen.

Familie en Huis
December 2022 laat een drukke maand zien op het werk. Weegschaal moet op het werk en thuis veel ballen in de lucht houden. Om dat allemaal vol te houden is liefde, steun, samenwerking en stabiliteit van het thuisfront van groot belang. Soms is het doen van concessies de sleutel om medewerking te krijgen voor de momenten dat je niet thuis bent, omdat je ook moet werken.
Samenwerking geldt dus ook voor het gezin. Een belangrijke beslissing met betrekking tot familiezaken, school, cursussen en trainingen, transport en communicatie moet worden gemaakt.
De Nieuwe Maan in Steenbok van 23 december 2022 valt voor Weegschaal in het 4e Huis van Familie en Huis. Familie is een integraal onderdeel om je bestemming te vinden in dit leven. Het huis waar je woont komt overeen met de mate van stabiliteit in jezelf.
Deze Nieuwe Maan brengt je terug naar de basis om terug te keren naar je roots en het contact met familie te herstellen, maar ook het voeden van jezelf, nestelen of thuis je eigen persoonlijke ruimte pakken. De Volle Maan in Weegschaal van 6 april 2023 laat zien of dat gelukt is of dat je vaste grond hebt gevonden.

Carrière
December 2022 is een drukke maand, maar vooral de tweede week van december 2022 staat in het teken van je carrière en meer verantwoordelijkheden. Door de retrograde Mars in Tweelingen kan Weegschaal alsnog de baan krijgen waar je naar had gesolliciteerd.
Ook deze maand geldt dat Weegschaal niet te goed van vertrouwen moet zijn, want niet iedereen in het zakenleven heeft het goed met je voor. Verstandig is om te blijven zitten waar je zit. Hou vast aan de baan die je nu hebt. Blijf niet aanhouden als het resultaat of uitblijft of wanneer je geen antwoord krijgt op een vraag. Om aannames te vermijden is objectiviteit en oprechtheid onontbeerlijk, anders worden doelen niet bereikt. Voor de ondernemer geldt dat in een zakelijk geschil de financiële kant opnieuw moet worden bekeken, want er kan sprake zijn van oneerlijk gedrag.

Financiën
De invloed van de Zonsverduistering in Schorpioen van 25 oktober 2022 (Huis van Financiën) laat in december 2022 een verbetering van jouw financiële situatie zien, de komst van financiële mogelijkheden, extra inkomsten door een financiële meevaller, meer werk, project, bonus, opdrachten, winnend lotnummer of een lucratieve hobby. Dat heeft allemaal te maken met de tip die je deze maand krijgt!
Laat tijdens zakelijke onderhandelingen en eventuele communicatie over financiële zaken geen ruimte voor twijfel. Blijf nuchter en neem geen overhaaste beslissingen.
Laat niet in je kaarten kijken en doe wat juist is.
De retrograde Mars in Tweelingen stimuleert Weegschaal om meer geld te genereren of een betalingsregeling te treffen om eventuele openstaande schulden te kunnen betalen.
De Noordknoop blijft tot medio juli 2023 in Stier, dus tot die tijd blijft de financiële situatie verweven met het verleden en het rechtzetten van zaken. Er zijn door de invloed van de Zuidknoop echter deze maand grote uitgaven waardoor je banksaldo schommelt.

Gezondheid
De laatste schreden van Jupiter in Vissen tot 20 december 2022 stelt Weegschaal in staat om met zichzelf in het reine te komen.
De tijd is gekomen om een beslissing te nemen. Wat heb ik nodig en wat ga ik afbouwen of achterlaten?
Wacht niet te lang met het maken van een beslissing, Weegschaal.
Belangrijk is echter wel dat je vasthoudt aan een schema, want je bent geneigd om een training of een maaltijd over te slaan, omdat je geen tijd hebt of denkt geen tijd te hebben. Wat kan er belangrijker zijn dan jouw gezondheid? Luister naar jouw innerlijke stem en blijf positief denken. Als je positief denkt, straal je positiviteit uit en ontvang je het ook weer terug.

Advies
December 2022 laat een overwegend positieve maand zien dankzij de werking van jouw heerser Venus en de retrograde Mars. Neem kansen met beide handen aan, want kansen zoals deze zich nu voordoen komen niet vaak voor.
De laatste tien dagen van december 2022 kan een verrassing brengen en dat heeft te maken met je carrière! Weegschaal krijgt iets te horen wat je goed kunt gebruiken!

error: Content is protected !!