Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De lentemaand maart 2024 is optimistisch gestemd, want het gaat goed met je carrière!
De focus van maart 2024 ligt op huis, buitenland, studie, geloofsovertuiging en carrière.
Kreeft wordt beheerst door de Maan, dus de Maan is jouw kosmische gids.
Nieuwe, Volle Manen, maar zeker Verduisteringen zijn van grote invloed op Kreeft.
De ringvormige Maansverduistering van 25 maart 2024 leidt tot vrede en harmonie in de familie.

Liefde en Relaties
Venus is tot 11 maart in Waterman en Mars is tot 22 maart 2024 in Waterman. Waterman is voor Kreeft het 8e Huis van Vertrouwen en Intimiteit op zielsniveau. Een nieuwe intieme verbinding kan revitaliserend en zelfs helend zijn. Intieme relaties worden nu geïntensiveerd. Jij of je partner wil een diepere verbintenis. Mars in Waterman is de tijd bij uitstek om te experimenteren en elkaar beter te keren kennen op intiem niveau. Overgave is elkaar volledig vertrouwen, naar elkaar toe te groeien en verbindingen ten goede te transformeren, te begrijpen, verbeteren en versterken.
Van 12 maart tot 5 april 2024 is Venus in Vissen en dat is gunstig voor Kreeft. Het versterkt jouw aantrekkingskracht, dus een gunstige periode om te daten en romantiek.
Met Mars in Vissen vanaf 23 maart 2024 bloeit de romantiek, maar loop niet te snel van stapel.
Je wil zo graag liefde geven, maar let wel op je grenzen.
In jouw sociale kring krijg je te maken met mensen die aandacht zoeken. Neem tijdig afstand.
Wees selectief met sociale contacten.

Familie en Huis
Venus in Waterman inspireert Kreeft om in de eerste helft van maart 2024 kleding op te ruimen die je niet meer draagt. Ruimte maken voor iets nieuws!
Voor Kreeft staat Weegschaal voor het 4e Huis van Familie en Huis.
De ringvormige Maansverduistering in Weegschaal van 25 maart 2024 heeft een zeer sterke emotionele energie en brengt onuitgesproken boosheid en negatieve aspecten in de familiesfeer naar buiten. Emotionele reacties zijn onvermijdelijk, maar deze helpen wel een oplossing te vinden om een slepende situatie te herstellen. Iets wat verborgen is gebleven en wat te maken heeft met ouders, ouderen of familielid, zelfs van vorige generaties, komt nu naar buiten. Wel is het van het grootste belang dat het evenwicht tussen privéleven en carrière wordt hersteld.
Deze Maansverduistering in Weegschaal brengt in het komende halfjaar een verhuizing, grote verbouwing of het gaan of komen van gezinsleden of huisgenoten, verkoop of aankoop van een huis of onroerend goed.

Carrière
In maart 2024 zijn er winstgevende aanbiedingen en veelbelovende projecten. Van 11 tot 15 maart 2024 staat Mercurius in Ram vierkant op Kreeft en dat maakt jou wat nerveus, besluiteloos en snel afgeleid. Spreken is zilver, zwijgen en luisteren is goud, Kreeft. Laat je niet onder druk zetten of overhaasten om belangrijke beslissingen te nemen.
De Nieuwe Maan in Vissen van 10 maart 2024 is een goed moment om mee te doen aan wedstrijden, subsidies aan te vragen en examens af te leggen.
Mars reist van 23 maart tot 5 april 2024 door Vissen en deze transit stimuleert je samen met Saturnus en Neptunus in Vissen om ideeën en grote plannen na te streven. Een studie volgen, een mooie reis maken, een boek schrijven, kennis delen met anderen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Het gaat om jouw wijsheid en inzichten met de wereld te delen. Alles wat je nu onderneemt, hoort bij jouw verwerkingsproces.

Financiën
Venus reist tot 11 maart 2024 en Mars tot 22 maart 2024 door Waterman, het achtste Huis van Gedeeld Vermogen.
In de eerste helft van maart 2024 mag Kreeft financieel voordeel verwachten van derden, zoals je partner of geld terug van de belastingdienst, verzekering, toelage of nalatenschap.
Door de invloed van Mars in Waterman kunnen er egoconflicten zijn over gezamenlijk bezit of geld. Belangrijke financiële beslissingen moeten worden uitgesteld.
Pluto in Waterman in het 8e Huis gaat over vertrouwen. Zorg dat je de juiste personen om je heen hebt, mensen die je kunt vertrouwen en die goed aanvoelen. Vertrouw op je intuïtieve vermogens. Pas op met mensen die ineens vrienden met je willen zijn als er geld is.
Het goede nieuws is dat je met Pluto in Waterman oppervlakkigheid en schijn weet te filteren en de diepere lagen kunt herkennen en ‘lezen’. Kreeft wordt steeds selectiever en voorzichtiger zowel tegenover anderen als zichzelf, op weg terug naar eigenheid, authenticiteit en spirituele zelf.
Door Pluto in Waterman wordt Kreeft steeds meer bewust van subtiliteiten van menselijke interactie.

Gezondheid
In maart 2024 ben je gevoeliger om verkouden te worden of griep te krijgen.
In de eerste helft van maart 2024 kun je last hebben van vermoeidheid en en een gevoel van uitputting.
In de tweede helft van maart 2024 voel je je beter, maar neem wel voldoende rust.
Luister naar de signalen van je lichaam en maak tijd voor jezelf.
De kosmische energieën moedigen je aan om harmonie te vinden in geest, lichaam en ziel.
Als je jezelf down voelt, doe dan dingen waar je blij van wordt!

Advies
Onderschat nooit de kracht van de gedachte, want het visualiseren van succes leidt ook echt tot succes! In deze tijd van verandering zijn er nieuwe zakelijke kansen.
Investeringen gaan nu hun vruchten afwerpen.
Omdat Venus in Waterman een gevoel van geluk en verbondenheid creëert, voel je een golf van inspiratie.
Pluto reist sinds 21 januari 2024 door Waterman op weg terug naar eigenheid, authenticiteit en spirituele zelf. Volg dat innerlijk verlangen om iets nieuws te beginnen in je carrière of beroep.
Ook al begeef je je op onbekend terrein, het leven is bedoeld om er van te leren.

error: Content is protected !!