Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
In november 2023 ligt de focus op je sociale netwerk, interacties, relaties, carrière, privé-leven en gezondheid.
November 2023 gaat over verbinding maken, zowel zakelijk als in je persoonlijke leven.
Door jouw planeet Jupiter en Uranus retrograde in Stier wordt je met je neus op de feiten gedrukt, dus verantwoordelijkheid voor jezelf nemen en dat thema blijft actueel.
Verwacht niet teveel van november 2023. Boogschutter zit in een overgangsfase van herstructurering en verandering. Neem even een time-out om je voor te bereiden op alles wat mag gaan komen.

Liefde en Relaties
De Zonsverduistering in Weegschaal van 14 oktober 2023 viel in het elfde Huis van Vriendschappen, Toekomst en Sociale Processen. De krachtige invloed van deze Zonsverduistering laat in november 2023 duidelijke veranderingen zien in je sociale netwerk, zoals de komst van nieuwe vrienden of het verbreken van vriendschappen. Nieuwe contacten zijn van grote invloed op je carrière en de toekomst. Met de kracht van de Maansknoop in Ram wordt je gestimuleerd door je partner om op avontuur te gaan! De retrograde Cheiron in Ram in het 5e Huis van Liefde en Zelfexpressie laat jou zien waarom je jezelf onbedoeld en ongemerkt vreugde, creativiteit en liefde hebt ontzegd door verplichtingen of dat je voor anderen hebt moeten zorgen.
Na de eerste week van november 2023 komen er steeds meer kansen om de liefde te ontmoeten via sociale contacten of nieuwe vrienden te maken op feestjes of evenementen. Problemen uit het verleden worden overwonnen en vergeten.
Ook in de vaste relatie brandt het liefdesvuur. De Volle Maan in Tweelingen van 27 november 2023 valt in het Huis van Relaties en is heel gunstig voor een date! Het laat ook veranderingen op relationeel gebied zien, waardoor er ruimte ontstaat tot doorgroei en verdieping in de relatie.
Als er sprake is van onoprechtheid en bedrog zowel in zaken, liefde of anders, dan komt dat nu aan het licht.

Familie en Huis
Vanaf 4 november 2023 is Saturnus in Vissen weer direct in jouw Huis van Familie en Huis.
Met deze kracht kan Boogschutter familiebanden verbreken of familieleden vallen weg wanneer deze niet voedend zijn of Boogschutter vertrekt uit een onveilige situatie of plek die geen solide basis (meer) biedt. Saturnus in Vissen maakt praktischer en geaard en zet recht wat door Neptunus in Vissen vanaf 2012 met de mantel der liefde is bedekt of is ontweken.
Familieproblemen uit het verleden en onverwerkte emotionele trauma’s (zelfs uit vorige levens) komen nu aan de orde. Dit markeert een tijd van grote innerlijke verwerking en thema’s rond je gehechtheid aan het verleden. Soms manifesteert dit als letterlijke reorganisatie van je huis.
November 2023 is niet gunstig om op vakantie te gaan. De tijd is gekomen om een huisvestingsprobleem aan te pakken, waarvan de oplossing voortdurend wordt uitgesteld. Stel niet langer uit wat kan nu worden opgelost.

Carrière
De Gedeeltelijke Maansverduistering in Stier van 28 oktober 2023 viel in het 6e Huis van Dagelijkse Routine en Gezondheid en kan in november 2023 de aanleiding zijn tot grote veranderingen op het werk, zoals een reorganisatie, afscheid van je huidige baan en een nieuwe baan, een nieuwe dagroutine of levensstijl.
Jupiter en Uranus zijn nog steeds retrograde in Stier (Huis van Werk) en dat leidt tot vertraging. Vertraging betekent ook dat je het wat rustiger aan mag gaan doen na een hectische, maar productieve tijd. Door het langzamer aan te doen, kom je meer tot jezelf. Meer tijd voor jezelf betekent ook meer van die geweldige ideeën die je straks weer kunt gebruiken als Jupiter vanaf eind december 2023 weer direct gaat!
Verwacht niet teveel van november 2023, hoe hard je ook je best doet, het schiet niet op.
Op het werk, in de studie, zakelijke reizen, zelfs in het huishouden, het is beter om alles te laten zoals het is. Mercurius in Boogschutter vanaf 11 november 2023 wil overdrijven of laat aan de buitenwereld een vertekend beeld zien. Je zit in een overgangsfase van herstructurering en verandering. Neem even een time-out om je voor te bereiden op alles wat mag gaan komen.

Financiën
November 2023 laat door je vaste inkomsten een stabiele financiële maand zien.
Dankzij de invloed van Mars in Schorpioen zullen er in de eerste drie weken van november 2023 financiële middelen beschikbaar zijn voor de uitbreiding van bestaande projecten en ook voor het starten van nieuwe projecten.
Deze financiële stabiliteit stelt Boogschutter in de gelegenheid om een buffer op te bouwen, een droom te verwezenlijken of te investeren in de start van een nieuwe onderneming.
Op financieel gebied blijft dus alles stabiel, maar dat betekent niet dat je achterover kunt leunen en denken dat het allemaal wel losloopt. Het gaat nu om nauwkeurigheid en details. Zet spaargeld opzij.
Hou je boekhouding op orde en geef geen geld uit aan dingen die je je niet kunt veroorloven of nodig hebt. Het is raadzaam om in de rest van 2023 spaarzaam te zijn want aan het eind van 2023 heb je te maken met een retrograde Mercurius in Steenbok waardoor er onverwachte kosten zijn.

Gezondheid
De Gedeeltelijke Maansverduistering in Stier van 28 oktober 2023 viel in het 6e Huis van Dagelijkse Routine en Gezondheid en kan in november 2023 de aanleiding zijn tot een nieuwe dagroutine of levensstijl. De focus ligt daarbij op je fysieke en spirituele gezondheid. Een dieet, gezonde voeding, lichaamsbeweging, minder stress op het werk en in je dagelijks leven.
Er komen dus veranderingen in je dagelijkse routine om gezond te blijven.
In de eerste drie weken van november 2023 kun je door Mars in Schorpioen last krijgen van verkoudheid en keelpijn.
Jouw heersende planeet Jupiter is retrograde en door deze kosmische invloed moet je het wat kalmer aandoen. De Nieuwe Maan in Schorpioen in het Huis van het Kosmisch Bewustzijn van
13 november 2023 stimuleert Boogschutter om de diepte in te gaan om op zoek te gaan naar zichzelf. Wie ben je en wat hou je voor jezelf en de wereld verborgen? Ga er even tussenuit, een stilte retraite, een detox of een vorm van therapie. Dit is en tijd van rust, van zuiveren, loslaten en stilte om jezelf op te laden en geest en lichaam weer in balans te brengen.
De retrograde Jupiter en Uranus in Stier is een mooi moment om te breken met ongezonde gewoontes om je gevoel van welzijn te vergroten.

Advies
De invloed van Jupiter en Uranus in Stier (6e Huis van Werk) versterkt alle beslissingen die worden genomen op het gebied van werk of in je dagelijks leven. Wat het ook is dat je besluit, veranderingen zijn blijvend. Luister niet naar roddels of zogenaamd goedbedoeld advies.
Een nieuw begin in het leven gaat gepaard met veranderingen. Het vermogen om dingen vanuit een hoger perspectief te bekijken, zullen je helpen om veranderingen makkelijker te omarmen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!