Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Stier januari 2018

Algemeen
Alle planeten staan boven de horizon van de Stier-horoscoop.
Dit is de tijd van het jaar dat je op de carrière en op jouw wereldse doelen bent gericht, jouw rol in de buitenwereld, carrière en spiritualiteit. Nu is het de tijd om vooruitgang te boeken, Stier. Er vindt deze maand een belangrijke planetaire verschuiving plaats. In het komende halfjaar ligt de nadruk op persoonlijk ondernemerschap en onafhankelijkheid.
Maar op dit moment zijn sociale vaardigheden net zo belangrijk als de vrije wil. Daarom is samenwerking de sleutel tot succes!

Liefde en Relaties
De rode strijder Mars reist tot 26 januari 2018 samen met Jupiter door jouw Huis van Relaties, dus het jaar begint goed! Je wil niets liever dan samenzijn met je geliefde en samenwerken met collega’s en familie. Het kan zijn dat een gevoel van onzekerheid je overvalt deze maand. Wanneer je onzeker bent, gaat Stier zich sterker voordoen dan hij of zij in werkelijkheid is. Maar zou het niet beter zijn om je kwetsbare kant te laten zien en praten over je gevoelens? Open je hart, Stier.
De vaste relatie krijgt te maken met een aantal uitdagingen deze maand. Doe je best om de dingen vanuit een ander perspectief te bekijken. De single Stier moet zich in de laatste week van de maand van zijn of haar moedige kant laten zien. Laat je ware gevoelens zien. Als je dat doet, dan opent de liefde zich voor jou.

Familie en Huis
De Volle Maan van 2 januari 2018 valt in jouw Huis van Communicatie, korte reizen, broers en zussen, kennissen en buren. In de eerste helft van de maand is er een uitstapje om vrienden of familie te bezoeken. Het is ook mogelijk dat je een auto, computer of mobiele telefoon koopt deze maand. Er zijn deze maand meer e-mails, berichtjes en telefoontjes. Er zal al wel sprake zijn van wat machtsstrijd thuis. Dit is een voorproefje op de komende Maansverduistering op 31 januari 2018. Wordt niet boos, maar geef het goede voorbeeld. Alles bespreekbaar houden en eerlijk zijn. De tweede helft van januari 2018 wordt beïnvloed door de naderende Maansverduistering van 31 januari 2018. Deze Maansverduistering valt in jouw Huis van Familie en Huis. Er komen spanningen en conflicten tussen familieleden. Je moet familieleden voorzichtig benaderen. De Maansverduistering brengt onuitgesproken boosheid en negatieve aspecten in de familiesfeer naar buiten, maar zal wel helpen een oplossing te vinden om een slepende situatie te herstellen.

Carrière
De Nieuwe Maan van 17 januari 2018 valt in het Huis van Kennis, Levensbeschouwing en Reizen. Bedrijfstraining en reizen voor je werk en contacten met het buitenland of buitenlanders zijn deze maand terugkerende thema’s. Er is kans op een nieuwe baan in het buitenland. Nieuwe kansen voor studenten en docenten. Geweldige periode om te studeren of om je spirituele idealen te herzien en te vernieuwen. Van 19 januari 2018 tot 10 februari 2018 reist jouw planeet Venus door het Huis van Carrière en deze invloed leidt tot positieve ontwikkelingen in je carrière.

Financiën
Van 19 januari 2018 tot 10 februari 2018 reist jouw planeet Venus door het Huis van Carrière.
De transit van Venus heeft een gunstige invloed op je financiën. De Nieuwe Maan van 18 december 2017 viel in jouw Huis van gezamenlijke middelen, belastingen, creditcards en leningen. Dat laat zien dat een budgetplan, spaarplan of begroting of akte bij de notaris de deur heeft geopend naar nieuwe ontwikkelingen. De verleiding blijft bestaan dat je meer geld uit wilt geven dan er binnenkomt, dus blijf waakzaam. Wees terughoudend met speculatieve projecten en investeringen deze maand.

Gezondheid
De eerste drie weken van januari 2018 zijn gunstig voor je gezondheid door de Zon in Steenbok. Venus is ook jouw planeet van Gezondheid. Venus in Steenbok is tot en met 18 januari 2018 een gunstige periode om met een dieet te beginnen of met een kritische blik naar je voedingspatroon te kijken. Zit je goed in je vel? Wat is je streefgewicht? Eet je regelmatig? Drink je wel genoeg water? Wees eerlijk tegen jezelf, maar veroordeel jezelf niet. Venus wordt gesteund door Pluto in Steenbok en dat is altijd gunstig. Dus al valt het niet mee om een dieet vol te houden, niet opgeven! Want vanaf de derde week van januari 2018 zul je trots zijn op jezelf als je de resultaten ziet. In de laatste week van januari 2018 moet je het rustiger aandoen, Stier.

Advies
De totale Maansverduistering van 31 januari 2018 leidt in de komende zes maanden tot een renovatie, de aankoop of verkoop van je huis. De oorzaak van deze veranderingen zijn gerelateerd aan je carrière of persoonlijke doelen. Het is aan jou om je familie en gezin veilig door deze onzekere periode te loodsen. Ook jouw collega’s hebben jou nodig. Wees verder tevreden met wat je hebt en met wat er is. Er is zoveel om van te genieten.

 

error: Content is protected !!