Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Het jaar 2019 is het jaar van Verandering.
De Grote Weldoener Jupiter is astrologisch verbonden met Boogschutter. De positieve energie van Jupiter door Boogschutter is in 2019 jouw geheime wapen tot nieuwe mogelijkheden en groei voor de toekomst. Pak iedere gelegenheid met beide handen aan.
De retrograde Jupiter van begin april tot begin augustus 2019 laat Boogschutter grote stappen zetten in de carrière.

Liefde en Relaties
In het jaar 2019 nemen sociale activiteiten een prominente plek in.
Boogschutter groeit dit jaar naar evenwicht in relaties en sociale leven. Vele Boogschutters sluiten dit jaar vriendschappen voor het leven. In ieder geval wordt in 2019 de sociale kring uitgebreid, komen er invloedrijke mensen op je pad en worden vruchtbare verbintenissen gesloten zowel op zakelijk als op relatiegebied.
Tot begin maart 2019 kan door de onvoorspelbare invloed van Uranus in Ram in het Huis van de Liefde een romance ontstaan die echter niet voor altijd is. Jouw behoefte aan nieuwe ervaringen en persoonlijke vrijheid blijft heel groot. Liefde komt en gaat onverwachts.
De lentemaand maart 2019 is een maand waarin je niet te stuiten bent, Boogschutter.
Vanaf 21 maart 2019, de Lente-equinox, reist de Zon door het Huis van de Liefde en is de kans groot dat je de ware ontmoet. Van 1 april 2019 tot 16 mei 2019 kunnen door de invloed van Mars in het Huis van Relaties spanningen ontstaan in de relatie of in de samenwerking. Vanaf 10 april tot 11 augustus 2019 is Jupiter retrograde in Boogschutter. Door deze invloed heb je meer behoefte aan liefde, ondersteuning en genegenheid, samenzijn en samen delen. Een nieuwe liefde, een verloving of aanzoek of liefdesverklaringen zijn allemaal dingen jouw leven gaan veranderen. De Zomer van 2019 wordt echt romantisch! Vele Boogschutters willen gezinsuitbreiding of gaan samen op reis en zullen zich geen moment vervelen! Het is een ware ontdekkingstocht naar elkaar en in elkaar. Vanaf 21 juni 2019, de Zomerzonnewende, gaat het om gezelligheid, ontspannende en leuke activiteiten en uitwisseling.
Vanaf 23 december 2019, de Winter Equinox, met de Zon in Steenbok zul je merken hoe belangrijk ondersteuning en liefde van je partner is. Samenwerking en teamwork zijn belangrijk om succes te hebben zowel privé als zakelijk. De Zonsverduistering van 26 december 2019 geeft de Boogschutter de kracht om emotionele problemen te overwinnen.

Carrière
Het jaar 2019 laat geen grote veranderingen of speciale gebeurtenissen zien. Dit jaar staat in het teken van teamwork en samenwerking. En dat heb je voor het grootste gedeelte aan jezelf te danken. Je natuurlijke talenten en sociale vaardigheden brengen het beste van jezelf naar boven in beroep en bedrijf. Je kunt het met iedereen goed vinden, zowel met je klanten, personeel of collega’s en het management. Je weet anderen te inspireren met je positieve instelling en dat mes snijdt aan twee kanten, Boogschutter.
Juli 2019 is een uitstekende maand om te solliciteren naar een nieuwe baan. Het is mogelijk dat een nieuwe baan verband houdt met een verhuizing naar een andere woonplaats. De totale Zonsverduistering van 2 juli 2019 laat in het komende halfjaar meer verplichtingen zien, meer verantwoordelijkheid en meer stress, maar belooft ook een geweldige nieuwe kans.
Vanaf 12 augustus, 2019 tot begin januari 2020 is Uranus retrograde in Stier. Tijdens deze periode verandert je houding ten aanzien van werk. Je verandert van baan, een baan met minder stress en meer vrijheid. September 2019 kan een stressvolle maand zijn voor je carrière en op persoonlijk vlak. Vanaf 23 september 2019 met de Zon in Weegschaal krijg je veel fysieke energie en dat is goed nieuws voor sportieve prestaties en alles wat kracht en dynamiek vereist.
Oktober 2019 brengt een maand met andere prioriteiten waardoor de aandacht gericht is op samenwerking. In de eigen onderneming krijg je meer klanten of aandacht en op je werk sta je in de aandacht.
December 2019 is de meest succesvolle maand van 2019.
Vanaf 22 december, de Winter Equinox, gaat het vooral om samenwerking en teamwork.
De emotionele en zakelijke steun van je partner, vrienden, collega’s, management en persoonlijke relaties zal dan de onverbrekelijke kracht zijn achter jouw succes.

Financiën
Het jaar 2019 biedt de Boogschutter winstgevende partnerschappen en contracten.
Over het algemeen is 2019 een gunstig financieel jaar. Dat is ook helemaal aan jou te danken!
Het dagelijks leven is duur en ook zijn er onverwachte uitgaven tijdens de Mercurius retrograde periodes in 2019. Maar voor het grootste deel heb je door de invloed van Saturnus alles zelf in de hand en weet je de controle te houden. Je komt zelfs in de gelegenheid om te sparen of een wens in vervulling te laten gaan!
Op 21 januari 2019 brengt de Maansverduistering in Leeuw financieel nieuws. In de komende zes maanden zijn er goede inkomsten vanuit de carrière of de eigen onderneming, maar de uitgaven zijn evenredig hoog. Van 30 april tot 19 september 2019 is Saturnus retrograde in Steenbok en van 21 juni tot 27 november 2019 is Neptunus retrograde in Vissen. Tijdens deze periode kun je in de verleiding teveel geld uit te geven aan luxe en mooie dingen. Ook van 24 april tot 3 oktober 2019 is Pluto retrograde in Steenbok en dat kan duiden op een periode waarin financiële plooitjes recht gestreken dienen te worden. Tijdens deze periode is er interesse in onroerend goed, is er sprake van een bod op een huis of kan er sprake zijn van een verhuizing als gevolg van een nieuwe baan. Juli 2019 is een gunstige maand om te verhuizen voor een nieuwe baan of een mooie reis te maken. De totale Zonsverduistering van 2 juli 2019 valt in jouw financiële achtste Huis. Er komen in de komende zes maand geldkwesties met betrekking tot gedeelde bronnen aan het licht. De retrograde Mercurius van 7 juli tot 31 juli 2019 laat de gevolgen zien van roekeloos gedrag met geld. Van 31 oktober tot 20 november 2019 is Mercurius retrograde in Schorpioen. November 2019 is een financiële maand waarin geld centraal staat. Er zijn financiële transacties en er worden maatregelen genomen om meer geld te verdienen. Vanaf 3 december 2019 tot 19 december 2020 reist jouw planeet Jupiter door Steenbok. Een gunstige transit voor je financiën. In ieder geval komt verbetering in jouw financiële situatie zoals een financiële meevaller, beloning, schenking, verkoop van een huis of loterij. De Zonsverduistering in Steenbok van 26 december 2019 valt in jouw Huis van Financiën. Deze Zonsverduistering duidt op een verbetering van jouw financiële situatie en de komst van nieuwe financiële mogelijkheden in het komende halfjaar.

Familie en Huis
Neptunus in Vissen blijft ook in 2019 in jouw Huis van Familie en Huis. Vele Boogschutters zijn nog steeds op zoek naar het ideale “ thuis”, maar er kan echter sprake zijn van teleurstelling dit jaar of zijn er dingen uit het verleden die nog moeten worden afgesloten.
De rode strijder Mars vergezelt Neptunus tot 1 januari 2019, dus het jaar begint met positieve energie, maar deze energie is veeleisend en dominant.
De Maansverduistering in Leeuw van 21 januari 2019 kan leiden tot financiële uitgaven die te maken hebben met een verhuizing voor je werk. Vanaf 19 februari 2019 breekt met de Zon in Vissen een periode aan van thuis willen zijn. Gebeurtenissen en invloeden uit het verleden en opvoeding komen bij je terug in februari 2019. De retrograde Mercurius in Vissen van 5 maart tot 27 maart 2019 kan lastig zijn. Voorzichtigheid is geboden in maart 2019 met betrekking tot je huis, gezin of familie, want er is sprake van verwarring, problemen of diverse ongemakken.
Tot 6 maart 2019 reist de retrograde Uranus in Ram nog door jouw Huis van Zelfexpressie en Kinderen. De relatie met je kinderen is door de jaren heen veranderd. Kinderen kunnen vrienden zijn, maar ook je vijanden worden. Een onverwachte zwangerschap kan jouw leven op zijn kop zetten. Door de invloed van de retrograde Uranus is er dan een drang om jezelf te bevrijden van knellende banden uit het verleden. Van 21 juni tot 27 november 2019 is Neptunus retrograde in Vissen. Een dure periode, want tijdens deze periode vraagt je huis om onderhoud of is er een renovatie, nieuw interieur of plannen voor een verhuizing. De totale Zonsverduistering van 2 juli 2019 laat een periode van stress zien, maar ook van een nieuw begin.
Vanaf 27 november 2019 gaat Neptunus weer direct in Vissen en breekt voor je gezin en familie een harmonische periode aan. Vanaf 3 december 2019 tot 19 december 2020 reist jouw planeet Jupiter door Steenbok. Tijdens deze optimistische periode komt er financiële ruimte om huiselijke problemen aan te pakken.

Gezondheid
Het jaar 2019 is over het algemeen een gunstig jaar voor je gezondheid.
Hoe gelukkiger je bent met je leven, des te meer energie je krijgt! Je bent dus je eigen energiebron! Een nieuwe en vaste routine is echter onontbeerlijk dit jaar. Een nieuw dieet, regelmatig naar de sportschool, lichamelijke activiteiten en regelmatig ontspannen om stress te verminderen.
Van 15 februari tot 31 maart 2019 marcheert Mars door jouw Huis van Gezondheid. Tijdens deze periode kan er sprake zijn van stress en vermoeidheid.
Geestelijke gezondheid is net zo belangrijk als fysieke gezondheid. Het is niet uitgesloten dat Pluto in april 2019 een alarmsignaal afgeeft waardoor je lifestyle moet worden aangepast of veranderd.
Op 18 mei 2019 valt de Volle Maan in Schorpioen in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten. Er breekt een periode aan van rust, ontspanning en meditatie. Tijd om slaap in te halen of een korte vakantie in te lassen. Een mooie periode voor een nieuwe activiteit of hobby.
De gedeeltelijke Maansverduistering van 16 juli 2019 geeft een hoge energie en die moet worden gekanaliseerd in fysieke activiteiten, dus ga sporten, fietsen, wandelen, zwemmen.
Vanaf 12 augustus, 2019 tot begin januari 2020 is Uranus retrograde in Stier. Tijdens die periode ga je veranderingen aanbrengen in je werkpatronen en verplichtingen, want als je dat niet doet, kun je ziek worden als gevolg van stress.

Advies
Het jaar 2019 is helemaal aan jou. Je krijgt in 2019 veel kansen, maar het is aan jou of je deze kansen pakt of laat liggen. Vertrouw op jezelf.
Blijf je pijlen richten op het doel en ook op het verbeteren van jezelf.

error: Content is protected !!