Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Er vindt deze maand planetaire verschuiving plaats naar de bovenzijde van de Vissen horoscoop. De buitenwereld wordt steeds belangrijker. De Zon en alle persoonlijke planeten staan aan de westelijke helft van de Vissen horoscoop. Sociale vaardigheden en aanpassingsvermogen zijn nodig om je doelen te bereiken.
In september 2022 ligt de nadruk op financiën en relaties.
De Volle Maan in Vissen van 10 september 2022 laat de voltooing zien van een project en het begin van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven.

Liefde en Relaties
De Nieuwe Maan in Maagd van 27 augustus 2022 viel in jouw Huis van Relaties. Door deze invloed kan er in september 2022 iemand op je pad komen die een grote rol gaat spelen in je leven of je gaat een nieuwe stap zetten in een relatie zoals een aanzoek, huwelijk, een nieuwe vriendschap, zakelijk samenwerkingsverband of andere vorm van samenwerking om een project van de grond te krijgen. Een nieuw hoofdstuk!
September 2022 is een mooie maand om samen op reis te gaan of op reis de liefde van je leven te ontmoeten!
September 2022 gaat echter niet helemaal over rozen, Vissen. Door diverse negatieve planetaire aspecten kan er sprake zijn van misverstanden en twijfel zijn in relaties. Blijf vertrouwen in elkaar om je relatie sterk te houden. Neem de tijd om openhartig met elkaar te praten.
Met de Zon in Maagd in het Huis van Relaties kunnen problemen overwonnen worden door wederzijds begrip. De retrograde Mercurius in Maagd vanaf 24 september 2022 kan weer problemen oproepen, zoals oude koeien die uit de sloot worden gehaald.

Familie en Huis
September 2022 kan een maand van ups en downs zijn.
De dynamische transit van Mars in Tweelingen (Huis van Familie en Huis) duidt op activiteit met projecten in en om het huis, maar ook onrust, verandering of een nieuw begin, zoals een verhuizing, het bouwen van een huis of renovatie. Door de invloed van Mars in Tweelingen kan er een misverstand ontstaan in je privé-leven, met een familielid of je naaste partner. Bewaar je geduld en volg de weg van het compromis. Door Mars in Tweelingen is Vissen tot eind maart 2023 is Vissen meer assertief en kunnen ouders een bron van onenigheid of bezorgdheid zijn.
Met de Volle Maan in Vissen van 10 september 2022 komt alles samen en kunnen de problemen die in augustus 2022 zijn ontstaan alsnog tot een oplossing worden gebracht.
Uranus retrograde in Stier vraagt om een andere vorm van communicatie in de directe omgeving of andere schoolkeuze of studierichting.

Carrière
In de eerste week van september 2022 kan Venus in Leeuw (Huis van Werk en Dagelijkse Routine) zijn er sociale activiteiten op het werk en is een romance op het werk mogelijk. Er meer bereidheid om samen te werken en de werkplek zo aangenaam mogelijk te maken. Mercurius retrograde in Weegschaal teruglopend naar Maagd vanaf 10 september tot 1 oktober 2022 kan in de eerste instantie nadelig zijn voor samenwerkingsprojecten en zakelijke transacties. Vanaf 24 september 2022 kan deze Mercurius retrograde verwarring, vertragingen en misverstanden opleveren voor zakelijke partnerschappen. Venus in Maagd in het Huis van Relaties kan van 6 september tot 29 september 2022 tot compromissen leiden.
In de tweede helft van september 2022 kan er vertraging op het werk zijn, maar over het algemeen zijn er positieve resultaten te boeken.
De planetair heerser van je tiende Huis van Carrière is Jupiter. Jupiter is retrograde in Vissen en dat is de stille motor achter je positie op de werkvloer waardoor je toch gestaag vooruitgang kan boeken. Door de retrograde blijft het voorlopig bij het maken van plannen. Uitstel is geen afstel. De verandering komt van binnenuit.

Financiën
Mercurius retrograde in Weegschaal teruglopend naar Maagd (Huis van Relaties) vanaf 10 september tot 1 oktober 2022 kan in eerste instantie nadelig zijn voor samenwerkingsprojecten, vooral die van freelancers en bankiers. Het zou verstandig zijn om rond die tijd belangrijke zakelijke transacties te vermijden. Tijdens deze periode van verwarring is Venus in Maagd van 6 september tot 29 september 2022 de verzachtende en verbindende factor.
September 2022 is geen gunstige maand om te investeren in onroerend goed.
Door de Jupiter retrograde in Ram kan er geld vrijkomen vanuit de familie. Het kan echter ook zijn dat je ontdekt dat je te goed van vertrouwen bent geweest of dat er financiële obstakels zijn. Tijdens die periode moet Vissen zich concentreren op de innerlijke bronnen.
Pas op dat je niet te veel uitgeeft en alles onder controle houdt, want er komen uitdagingen aan.
De Nieuwe Maan in Weegschaal van 25 september 2022 valt in jouw 8e Huis van Gezamenlijke Middelen, Gezamenlijk Vermogen, belastingen, creditcards en leningen. Vanaf dat moment tot eind oktober 2022 zijn er ontwikkelingen in de financiële omstandigheden van je partner, zoals door een juridische uitspraak, uitkering of uitbetaling, bonussen en provisies. Een gunstige periode om je te richten op het opstellen van een budgetplan, spaarplan of een begroting, het voeren van zakelijke onderhandelingen of ondertekenen van contracten voor een lange termijn project in techniek of vastgoed. Een nieuwe relatie (zakelijk of privé) gaat voortvarend van start, maar kan echter struikelen over een financiële kwestie.

Gezondheid
De transit van Venus in Leeuw in het Huis van Gezondheid is een heilzame transit aan het begin van september 2022. De retrograde Saturnus in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn maakt je bewust van je onbewuste problemen en overtuigingen die hun oorsprong vinden in het verleden. Saturnus laat de noodzaak zien om oude bagage op te ruimen in dit leven.
Let vooral nu op je gezondheid, want lichaam, ziel en geest zijn een.
Juist nu moet je aandacht besteden aan je dromen. Welke angsten houden je tegen?
De retrograde Saturnus vraagt je om dingen op te schrijven in een dagboek. In deze periode van reflectie en rust moet je leren te vertrouwen op positieve vibraties en de negatieve energieën te vermijden. Doe het zowel in de stilte van je innerlijke zelf als bij de mensen waarmee je jezelf omringt. Meditatie kan je geest tot rust brengen. De dingen gebeuren zoals ze zijn bedoeld, laat het toe. Het innerlijk onbehagen dat je voelt is jouw onderbewustzijn dat door de retrograde Saturnus wordt bespeeld.

Advies
Alle Mercurius retrogradeperiodes kunnen voor Vissen frustrerend zijn en dat is niet anders met deze retrograde. Alles wat je voor 10 september 2022 geblokkeerd hebt, komt naar boven en dat kan de oorzaak zijn van boosheid. Het is belangrijk dat je gevoelens uit, maar probeer wel twee keer na te denken voordat je iets zegt of doet. Als je op je hart en innerlijke stem vertrouwt, luistert het Universum.

error: Content is protected !!