Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Door de invloed van Mars in jouw eigen teken Waterman is dit een periode van opbouw, onafhankelijkheid en persoonlijke kracht. De Kosmos wil weten wat jij op eigen kracht kunt bereiken. Voor het bereiken van je doelen is sociale charme en samenwerking een voorwaarde.
De Maansverduistering van 27 juli 2018 valt in jouw Huis van Persoonlijkheid.
Iedere Waterman wordt sterk beïnvloed door deze kracht. Deze Maansverduistering is de energetische poort naar een nieuwe jij, een nieuw zelfbeeld. Een herdefiniëring van jezelf.
Juli 2018 staat in het teken van gezondheid, liefde, carrière, sociale activiteiten, kinderen, technologie en innovatie. Financiën laat wel wat uitdagingen zien deze maand.

Liefde en Relaties
Juli 2018 is een maand vol passie en romantiek! In de vaste relatie laait het liefdesvuur op en de single Waterman hoeft niet te klagen over aandacht! Een sociale periode in van samenzijn en samen delen. Jouw sociale leven bloeit en ook zakelijk gezien ben je druk aan het netwerken.
In de tweede week van juli 2018 moet je wel de weg van het compromis bewandelen voor de lieve vrede. Vertel wat er op je hart ligt, hoe jij je je voelt. De beste kansen op het vinden van de liefde is vanaf 23 juli 2018, met de Zon in Leeuw. De single Waterman vindt romantiek op het werk. Collega’s spelen de rol van cupido! De retrograde Mercurius kan vanaf 23 juli 2018 tot 18 augustus 2018 leiden tot problemen die te maken hebben met de terugkeer van een oude liefde of een zakelijk partner. De Maansverduistering van 27 juli 2018 brengt evenwicht in een verstoorde relatie.

Familie en Huis
Uranus reist sinds half mei 2018 door het teken Stier en daarmee door jouw Huis van Familie en Huis. Je hebt vast al een voorproefje gehad van de invloed van Uranus voor de komende zeven jaren. Er komen veranderingen in je huiselijke omstandigheden en familie zoals een verhuizing naar een andere woonplaats, renovatie van je huis of de samenstelling van je gezin of familie kan veranderen. Ook je gevoelsleven ondergaat veranderingen. Oude banden met het verleden worden verbroken en kunnen bevrijdend zijn. De rode krijger Mars laat zien dat het tijd is voor verandering op het gebied van de relatie die je hebt met jezelf en die met anderen.
De retrograde Mars in Waterman geeft aan dat er nog wat af te werken is in je gezin of in de familie. Iets dat je op de lange baan hebt geschoven. Mars is nog tot eind augustus 2018 retrograde, dus dit is beste periode om dit aan te pakken.

Carrière
Vanaf 10 juli 2018 gaat Jupiter weer direct in jouw Huis van Carrière en vanaf dat moment komt er weer vooruitgang. Zorg wel voor een goed actieplan! De werkomgeving kan deze maand een uitdaging zijn. Een goede samenwerking is de sleutel tot succes op je werk, dus bewandel de weg van consensus en ga niet teveel van jezelf uit. Je moet het wel samen doen!
De rode strijder Mars is deze maand tot eind augustus 2018 retrograde in jouw teken, Waterman. Het is tijd voor verandering op het gebied van de relatie die je hebt met jezelf en met collega’s.
De Zonsverduistering in Kreeft van 13 juli 2018 valt in jouw Huis van Werk. In de komende zes maanden is er een nieuw project op je werk, nieuwe baan of meer opdrachten in je onderneming of ergonomische verbeteringen om je werkplek beter en veiliger te maken of er komen veranderingen in je dagelijks leven die jouw gezondheid en welzijn bevorderen.

Financiën
Neptunus is jouw planeet van het Geld. Neptunus in Vissen reist door jouw Huis van Financiën. Door de invloed van Neptunus is het moeilijk om de controle over je financiën te houden of krijg je niet de beschikking over relevante financiële informatie. Neptunus beheerst het principe van losmaken, waarbij je loskomt van aardse zaken. Omstandigheden leiden ertoe dat je het materiële niet meer zo belangrijk gaat vinden, maar het geestelijk bezit en spirituele dimensie des te meer.
Hoe meer je in deze periode waarde hecht aan bezit, hoe meer je verliest. Hoe meer je geeft, des te meer ontvang je. Door de retrograde Neptunus komt er minder geld binnen. Je moet voorzichtig zijn met grote aankopen, financiële toezeggingen en het doen van grote investeringen.

Gezondheid
De Volle Maan van 28 juni 2018 viel in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten.
Juli 2018 is hierdoor de maand bij uitstek voor vakantie. Je hebt behoefte aan rust, ontspanning en meditatie. Belangrijk is dat je deze maand je kostbare energie niet verspilt aan zinloze dingen of situatie die jou niet (meer) dienen.
Jouw gezondheid kan deze maand schommelend zijn. Neem meer tijd voor jezelf en delegeer waar mogelijk. Laat anderen je helpen als het niet gaat. Deze maand ben je gericht op spiritualiteit, meditatie, yoga of andere ontspannende activiteiten die jou gelukkig maken. De Zonsverduistering van 13 juli 2018 is ook van invloed op je gezondheid, Waterman. Concentreer je op wat werkelijk belangrijk voor je is. De Zonsverduistering leidt in de komende maanden tot een ergonomische verbeteringen om je werkplek beter en veiliger te maken of er komen veranderingen in je dagelijkse routine of een nieuw dieet om jouw gezondheid en welzijn te bevorderen.

Advies
De Maansverduistering in Waterman van 27 juli 2018 valt in jouw Huis van Persoonlijkheid.
Iedere Waterman wordt sterk beïnvloed door deze kracht. Deze Maansverduistering is de energetische poort naar een nieuwe jij, een nieuw zelfbeeld. Een herdefiniëring van jezelf.
Jouw omgeving ziet een andere jij. Maar belangrijker is, hoe jij jezelf ziet.

error: Content is protected !!