Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

Algemeen
De planetaire krachten bevinden zich aan de oostelijke kant van de Waterman-horoscoop.
Waterman bevindt zich in een halfjaarlijkse periode van onafhankelijkheid en persoonlijke kracht! Met deze planetaire kracht is bijna alles mogelijk. De Kosmos wil weten wat jij wil en wat jij op eigen kracht kan bereiken.
De focus in januari 2019 ligt op je sociale leven, carrière en privé-aangelegenheden, maar ook spiritualiteit, meditatie en reflectie zullen in januari 2019 een belangrijke rol spelen.

Liefde en Relaties
Mercurius is jouw planeet van de Liefde. De single Waterman kan in de eerste week van januari 2019 verliefd worden op een feestje bij vrienden of tijdens een bijeenkomst. Vanaf 6 januari 2019 liggen de beste kansen op het werk, tijdens het netwerken, een spirituele beurs, seminar, gezondheidsinstituut, vrijwilligerswerk of liefdadigheidsevenement. Tijdens het tweede weekeinde van januari 2019 kan een onverwachte romance je leven op zijn kop zetten! Met de Zon en Mercurius in Waterman vanaf 21 januari 2019 komt de liefde als vanzelf naar je toe. De Volle Maansverduistering in Leeuw van 21 januari 2019 valt in jouw Huis van Relaties. In de komende zes maanden kunnen er ingrijpende emotionele veranderingen zijn in de relatie met een goede vriend, geliefde of zakenpartner. Het kan leiden tot een breuk of juridische verwikkelingen, maar ook een nieuwe relatie, huwelijk, zakelijk contract of serieuze toezegging. Deze kosmische gebeurtenis brengt verborgen problemen in de relatie aan het licht. Deze problemen hebben te maken met jezelf en niet direct met je partner. Door deze problemen te erkennen zet je de eerste stap om jezelf te bevrijden van iedereen met een negatieve invloed. Je gaat je alleen nog richten op degenen die een waardevolle bijdrage leveren aan je leven.

Familie en Huis
Uranus in Ram blijft nog tot 7 maart 2019 invloed uitoefenen op de relatie met broers, zussen, ooms, tantes, kennissen of buren. De onderlinge relatie is in de afgelopen zeven jaar door Uranus in Ram veranderd of de familierelatie is op de één of andere manier verstoord geraakt.
Emotionele banden met het verleden worden aangehaald of verbroken. Dit kan bevrijdend zijn.
Ook in januari 2019 kan deze energie van grote invloed zijn op je privé-leven.
In je gezin en familie moet de weg van het compromis worden bewandeld. Wanneer er thuis iets niet naar je zin gaat, ga dan jezelf niet afzonderen. Maak de connectie!
Over het algemeen is januari 2019 een rustige maand. Er is een heuglijk feit en dat mag worden gevierd. De Maansverduistering in Leeuw van 21 januari 2019 laat in het komende halfjaar een verhuizing zien door ontwikkelingen in je carrière en dat kan tot onrust leiden in je familie.

Carrière
In de eerste week van januari 2019 reist Venus door Schorpioen en daarmee door jouw Huis van Carrière. Januari 2019 begint dus goed, want met deze positieve energie is er kans op een ontmoeting met een ouder persoon die van grote invloed kan zijn op het verloop van je carrière. Venus in Schorpioen geeft de Waterman ook een ongekende aantrekkingskracht die goed van pas komt bij het netwerken, tijdens onderhandelingen en bij sociale activiteiten.
Veelbelovende nieuwe contacten kunnen op de lange termijn zowel privé als zakelijk gunstig voor je zijn. Toch zul je merken dat het allemaal niet zo voorspoedig gaat als je zou wensen. Ondanks je inzet, wordt je niet direct beloond met goede resultaten. Vooral de studerende Waterman krijgt met vertraging te maken.
De Volle Maansverduistering in Leeuw van 21 januari 2019 is de kosmische poort naar een succesvolle periode van samenwerking en ontwikkelingen in de carrière en je privéleven.
Aan het eind van januari 2019 is er goed nieuws!

Financiën
Neptunus is jouw planeet van het Geld. Door Neptunus in jouw Huis van Financiën is het moeilijk om de controle over je financiën te houden of krijg je niet de beschikking over relevante financiële informatie. Mars in Vissen blijft tot 1 januari 2019 in jouw jouw Huis van Financiën. Mars heeft Neptunus vanaf 16 november 2018 wakker geschud.
Januari 2019 is daarom een gunstige maand voor het maken van financiële plannen voor toekomst om een grotere stabiliteit voor je bedrijf of persoonlijk leven te bewerkstelligen. Een goed financieel plan is het beste begin van het nieuwe jaar. Een investering legt jou geen windeieren. Vertrouw niet blindelings op financieel advies en hou altijd de financiële regie in handen.

Gezondheid
De Maan staat symbool voor jouw gezondheid. Nieuwe en Volle Manen zijn altijd goede energieke en vitale dagen voor jou en voor je gevoel van welbehagen. De Volle Maan op 22 december 2018 viel in jouw Huis van Gezondheid. Deze kosmische poort was een prachtig moment om het besluit te nemen om meer te gaan bewegen en gezonder te gaan eten. Een beter begin van 2019 kun je je niet wensen!
De Zonsverduistering in Steenbok van 6 januari 2019 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en is de kosmische poort naar belangrijke veranderingen in je geestelijk leven en je beleving van spiritualiteit.
De samenwerking van Pluto en Saturnus in het Huis van Kosmisch Bewustzijn ondersteunt de Waterman bij het verwerken van het verleden en de zoektocht naar de innerlijke drijfveren om oude pijn en karma los te laten.

Advies
Januari 2019 is geen goede maand om op reis te gaan, dus je vindt wat je zoekt dichter bij huis!
Waterman is onafhankelijk en wil het liefst de eigen gang gaan, maar deze maand zul je merken dat je niet om anderen heen kunt om je doelen te bereiken.
Gun jezelf en je partner de ruimte om te leren en te groeien.

error: Content is protected !!