Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Jaarhoroscoop Vissen 2017

Algemeen
Het jaar 2017 is een cruciaal jaar voor je professionele en persoonlijke leven. Jouw carrière laat dit jaar de resultaten zien van je getoonde inzet en goede intenties. Het jaar 2017 staat in het teken van carrière waarin veel van je wordt gevergd, maar uiteindelijk werpt het zijn vruchten af. In dit dynamische jaar moet er wel voldoende tijd worden vrijgemaakt voor vrienden en familie. Dit jaar is ook het jaar van veranderingen. Een andere relatie, een nieuwe stijl, een nieuwe jij. Het is allemaal mogelijk, Vissen.

Liefde en Relaties
Het jaar 2017 loopt over van liefde! In het sociale en spannende jaar 2017 loop je meer kans om de ware liefde tegen het lijf te lopen of nieuwe vrienden te maken. Doordat je jezelf meer openstelt, komt de liefde vanzelf jouw kant op. Het is mogelijk dat een kleine flirt uitgroeit tot een langdurige liefdesrelatie. Een vaste relatie kun je spannend houden door je partner zo nu en dan te verrassen! Een onverwacht reisje of een afspraakje, zoals vroeger. Zwangerschap is in 2017 een thema, zowel in jouw relatie als in het leven van vrienden en zakelijke relaties. Venus in Ram is retrograde in begin maart tot half april 2017. Tijdens deze periode heb je het gevoel alsof je in een relatie niet krijgt wat je verdient. Mars reist van 5 juni tot 20 juli 2017 door jouw Huis van Liefde. Dit is de meest romantische en liefdevolle periode van het jaar. Een geweldige periode om verliefd te worden of om het liefdesvuur te doen oplaaien in een vaste relatie. Mercurius is jouw planeet van Relaties. Mercurius is in de tweede helft van augustus tot begin september 2017 retrograde in jouw Huis van Relaties. Tijdens deze periode steken oude relatieproblemen de kop op of keert een oude liefde terug in je leven. De reis van Jupiter in Weegschaal door jouw Huis van Intimiteit tot 29 oktober 2017 leidt tot meer begrip en compassie. Jupiter verstevigt de emotionele banden in de vaste relatie en vormt nieuwe serieuze relaties met een sterke emotionele binding. Mars reist van begin september tot half oktober 2017 door jouw Huis van Relaties. Goede tijd om orde op zaken te stellen in je relatie. Mars reist van 23 oktober tot en met begin december 2017 in jouw Huis van Intimiteit. De invloed van Mars stimuleert bij het overwinnen van remmingen en problemen die je blokkeren om een gezonde intieme relatie met je partner te onderhouden.

Carrière
Saturnus blijft bijna het hele jaar 2017 in jouw Huis van Carrière! Vanaf december 2014 heeft Saturnus in Boogschutter belangrijke ontwikkelingen in jouw carrière gebracht. Ook al voelde het soms alsof je werd tegengewerkt, dit was alleen een herstructurering om vast te stellen wat wel en wat niet waardevol is op jouw pad. Het jaar 2017 is een jaar van evaluatie en goede samenwerking. Een jaar om te laten zien wat je waard bent, ook in het buitenland. Tot 20 december 2017 beloont Saturnus je met de zoete vruchten van succes voor je inzet op het werk en studie in de afgelopen jaren! Saturnus is de kroon op je werk. Mercurius is nog tot 4 januari 2017 retrograde in jouw Huis van Carrière. (deze periode begon 19 december 2016). Mercurius sluit het jaar 2017 ook retrograde af in het Huis van Carrière van 4 tot 22 december 2017. Dus je begint en eindigt het jaar met het afwerken van bestaande projecten en de herziening van lange termijn plannen. De Maansverduistering van 11 februari 2017 valt in jouw Huis van Werk. In de komende zes maanden is er meer werk en krijg je waardering voor je werk. Er komt een nieuwe baan wanneer je huidige baan niet meer bij je past. De Zonsverduistering van 7 augustus 2017 valt ook in jouw Huis van Werk. Ook Mars reist van eind juli tot begin september 2017 door jouw Huis van Werk. Dit laat de start zien van een nieuw project op je werk of nieuwe baan en meer opdrachten in je onderneming. In de eerste week van september 2017 kan er vertraging of tegenslag. Mercurius is dan retrograde in je Huis van Werk waardoor het nodig is om zaken te herzien en bij te stellen.

Financiën
Mars is jouw planeet van het geld. Uranus in Ram blijft ook in 2017 in jouw Huis van Financiën. Uranus krijgt Mars op bezoek van eind januari 2017 tot begin maart 2017! Met de ondersteuning van dit planetaire duo komen financiële mogelijkheden jouw kant uit. Gunstige financiële periode voor budgetbeheer en het maken van verstandige financiële keuzes. Venus in Ram gaat vanaf 4 maart tot 14 april 2017 retrograde in jouw Huis van Financiën. In deze periode zijn er vertragingen. Tijdens deze periode zie je financiële mogelijkheden over het hoofd of kun je achteloos zijn met geld door teveel uit te geven. Het is raadzaam om gebruik te maken van de goede financiële start van 2017. Zorg voor een appeltje voor de dorst, want dit jaar zul je te maken krijgen met onverwachte kosten. Meerder malen zul je minder goed de controle kunnen houden over je financiën. Investeer wanneer het kan en niet omdat het zou kunnen. Nogmaals, het devies voor 2017 is besparen waar mogelijk is om verliezen later dit jaar op te kunnen vangen.

Familie en Huis
Over het algemeen een voorspoedig jaar voor je gezin en familie. In jouw familie is een ouder familielid met gezondheidsproblemen. De rode planeet Mars reist van 23 april tot 4 juni 2017 door jouw Huis van Familie en Huis. Dit is een gunstige periode om je huis en tuin op te knappen, een renovatie, verbouwing of verhuizen of plannen te maken om te gaan verhuizen. Een goede periode voor onroerend goed transacties! Gunstige periode voor een actieve vakantie of dagjes uit met je gezin of familie of een familiebijeenkomst of feestje thuis. Ook de maanden oktober 2017 en november 2017 zijn gunstig voor de aankoop of verkoop van onroerend goed.

Gezondheid
Het jaar 2017 is een krachtig en dynamisch jaar! De dynamiek van 2017 geeft jou het hele jaar door energie en dat heeft een positieve uitwerking op je gezondheid. Je hebt bijna geen tijd om uit te rusten en dat is iets wat je wel zou moeten doen. Geniet van elke dag en laat stress je leven niet beheersen. Muziek is een goede manier om je overactieve geest tot rust te krijgen. Je kunt door de invloed van Jupiter dit jaar wel dikker worden, dus let op je voeding. Van maart tot april 2017 kan de invloed van Mars er toe leiden dat je hoofd overloopt. Door Mercurius retrograde kun je in april 2017 te maken krijgen met overspannen zijn of concentratieproblemen. Het is raadzaam om dan even een stapje terug te doen. Vakantie? De Maansverduistering van 7 augustus 2017 in het Huis van Kosmisch Bewustzijn brengt je terug naar je verleden en de noodzaak om oude emotionele bagage los te laten.

Advies
Neptunus is de heerser van Vissen. Neptunus blijft in zijn eigen dromerige rijk van Vissen tot eind januari 2026. Voor jou als romantische en fantasievolle Vissen voelt dat goed! Tijdens deze jaren is het wel raadzaam om geaard te blijven. Tot 28 januari 2017 reist Mars door Vissen. Een betere start van het jaar kun je je niet wensen. De Zonsverduistering in Vissen van 26 februari 2017 geeft je de moed om de juiste stappen te nemen. De intrede van Jupiter in Schorpioen vanaf 11 oktober 2017 luidt de periode in van een positief jaar waarin je op zoek gaat naar nieuwe impulsen in je leven zoals reizen, gaan studeren en nieuwe vrienden maken. Aan het eind van 2017 betreedt Saturnus het eigen teken Steenbok. Het begin van een periode van bijna drie jaar waarin dromen werkelijkheid gaan worden. Een periode van komen en gaan van personen en situaties. Wie en wat is voor jou van belang? Wat laat ik los en wat neem ik mee naar wat komen gaat?

error: Content is protected !!