Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Januari 2024 brengt een boost van energie en vitaliteit voor Boogschutter.
Wat aan het eind van november 2023 misschien fout is gegaan, kan aan het begin van 2024 met de retrograde Mercurius in Boogschutter worden rechtgezet.

Liefde en Relaties
De Volle Maan in Kreeft van 27 december 2023 viel in het achtste Huis van de Ziel. In de eerste helft van januari 2024 gaat het daardoor om evenwicht vinden in het geven en nemen op financieel gebied, maar over zekerheid, intimiteit en ruimte in een intieme relatie.
Onafhankelijk willen zijn en vrijheid hebben in de relatie is in januari 2024 de onderliggende energie, dus het is belangrijk om duidelijk te zijn voordat je een toegewijde relatie verbreekt voor een vluchtige romance.
In de tweede helft van januari 2024 merk je dat jouw partner minder tolerant is en wordt er meer van je verwacht. Als jullie elkaar respecteren is er niets aan de hand en worden grenzen gerespecteerd. Januari 2024 is een gunstige maand om samen op reis te gaan.
De single Boogschutter kan op reis iemand ontmoeten met wie je een avontuur aangaat. Het leven kan dus in januari 2024 een complete wending nemen wanneer een onverwachte romance in je leven komt, dat geldt ook voor de Boogschutter in een vaste relatie.

Familie en Huis
Januari 2024 is een gunstige maand om op vakantie te gaan met je gezin of familie.
Saturnus en Neptunus in Vissen is ook in januari 2024 van grote invloed op jouw huis en privé-leven. Door Saturnus in Vissen krijgt Boogschutter karmische levenslessen met betrekking tot huis en gezin.
Familieproblemen uit het verleden (zelfs uit vorige levens) en onverwerkte emotionele trauma’s komen door de directe Saturnus en Neptunus in Vissen nu aan de orde. Dit markeert een tijd van grote innerlijke verwerking en thema’s rond je gehechtheid aan het verleden. Soms manifesteert het zich als een letterlijke reorganisatie van je huis.
Familiebanden worden verbroken of vallen weg wanneer deze niet voedend zijn of Boogschutter vertrekt (alsnog) uit een onveilige situatie of plek die geen solide basis (meer) biedt.
In de tweede helft van januari 2024 kan er door Mercurius in Steenbok problemen zijn met geld of wordt er veel van je verwacht door ouderen in de familie. Ook je carrière vraagt veel van je waardoor je een balans moet vinden tussen werk en privé.

Carrière
De sterke invloed van de Gedeeltelijke Maansverduistering in Stier van 28 oktober 2023 is ook in januari 2024 van kracht. Boogschutter moet rekening houden met een reorganisatie of afscheid van je huidige baan.
Jouw planeet Jupiter is sinds 31 december 2023 weer direct in Stier en dan geeft je deze maand ruimte om je professionele plannen in werking te stellen of een nieuwe strategie uit te zetten.
In ieder geval mag je rekenen op grote verschuivingen in je carrière met meer inkomsten en kans op promotie. Geduld is de sleutel, want je kunt niets forceren.
Venus in Boogschutter tot 23 januari 2024 laat de beste periode zien voor een zakelijke reis waarbij je werk en privé handig kunt combineren.
Deze zakelijke reis brengt financieel voordeel en waardevolle contacten waardoor je grote stappen voorwaarts kunt maken.
Venus in Boogschutter is in jouw voordeel bij onderhandelingen en vergaderingen om je standpunten duidelijk te maken. Het maakt je optimistisch, sterk en vol vertrouwen.
Laat je niet ontmoedigen door obstakels. Blijf positief en probeer het opnieuw als het niet lukt.

Financiën
De Volle Maan in Kreeft van 27 december 2023 viel in het achtste Huis van de Ziel.
Het aangaan van financiële partnerschappen en financiële overeenkomsten worden door de Volle Maan begunstigd tot medio januari 2024. Met deze Volle Maan ziet Boogschutter de financiële resultaten zoals een dividenduitkering of rendement vanuit beleggingen, maar ook onverwachte en verborgen kosten van de partner en afbetalen van schulden of financiële regelingen zijn mogelijk.
Zet je verleidelijke charisma in bij financiële onderhandelingen, Boogschutter!
Steenbok staat voor het Huis van Financiën.
Met de Nieuwe Maan in Steenbok van 11 januari 2024 worden financiële onduidelijkheden opgehelderd. Boogschutter krijgt alle informatie die nodig is om goede financiële beslissingen te nemen en veranderingen door te voeren. Deze Nieuwe Maan kan tot onverwachte meevallers leiden! Let goed op je uitgaven en denk steeds als je iets wil kopen of een financieel risico wil lopen: ‘Heb ik dit wel echt nodig?’
Het is raadzaam om een grote investering uit te stellen tot een later tijdstip.

Gezondheid
Stier staat voor het 6e Huis van Gezondheid voor Boogschutter. Jouw heersende planeet Jupiter is sinds 31 december 2023 weer direct en die weldadige invloed voel ook jij direct, alles voelt dan lichter en geeft meer energie om te sporten of een gezonde lifestyle te creëren.
Neem tijd voor jezelf, want tijd voor jezelf is het meest waardevolle wat je aan jezelf kan schenken.
De Gedeeltelijke Maansverduistering in Stier van 28 oktober 2023 blijft ook in januari 2024 van grote invloed op je gezondheid. Om stress te voorkomen is gezonde voeding, lichaamsbeweging en een vaste dagindeling essentieel om mentaal en fysiek gezond en fit te blijven.
Januari 2024 laat een gunstige maand zien voor je gezondheid, maar je moet wel opletten op wat je eet en drinkt, want je bent wel meer gevoelig voor maagklachten.

Advies
Met de kracht van Mars in Boogschutter tot 4 januari 2024 voel je je onoverwinnelijk, maar januari 2024 krijgt door de invloed van Mercurius en Mars in Steenbok wel een meer serieus tintje.
Stel dingen niet uit die je nu kunt afhandelen vooral op het gebied van geld en verantwoordelijkheden naar oudere familieleden.
Professionele successen en persoonlijke problemen zijn met elkaar verweven in januari 2024 waardoor het een veelbewogen maand wordt voor Boogschutter.
Met de directe Jupiter en Uranus in Stier (vanaf 27 januari 2024) gaan de lichten op groen en dat is het sein om vooruitgang te boeken en een goede indruk te maken. Wees echter niet ongeduldig en wacht je kans af.

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!