Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Waterman april 2019

Algemeen
De meeste planeten bevinden zich inmiddels aan de onderkant van de Waterman horoscoop.
De focus ligt op je privéleven, je gezin en je familie. Het stabiliseren van de thuisbasis!
Het biedt het veilige fundament waarop je latere succes zal worden gebouwd. Dit is de periode waarin je gaat voorbereiden, plannen, visualiseren, en dromen.
De focus in april 2019 ligt op familie, de financiële situatie, studie, carrière en gezondheid.

Liefde en Relaties
Mars in Tweelingen reist van 1 april 2019 tot 16 mei 2019 door jouw Huis van de Liefde. Tijdens deze vurige en hartstochtelijke periode ben je verliefd op de liefde, wil je de liefde delen en de verbinding maken. In de eerste week van april 2019 gebeuren er spannende dingen! De single Waterman gaat actief daten of vindt een nieuwe liefde op school, tijdens het netwerken, in het buurthuis of tijdens een wandeling in de buurt. Je hoeft dus niet ver te zoeken deze maand. Waterman houdt het voorlopig allemaal wel vriendschappelijk en vrijblijvend.
Van 10 april tot 11 augustus 2019 is Jupiter retrograde in het Huis van Vriendschappen, Sociale Betrokkenheid en Groepsprocessen. Tijdens deze periode worden er nieuwe en gunstige vriendschappen gevormd tijdens een reis. De retrograde Jupiter maakt Waterman ook supergevoelig voor wat betreft groepsprocessen. Je voelt dat een zakelijke of privé-relatie niet meer werkt of dat vriendschappen of hobby’s niet worden gedeeld.

Familie en Huis
De Nieuwe Maan van 6 april 2019 valt in jouw Huis van Communicatie, transport, korte reizen, broers, zussen, buren en je directe woonomgeving. De Nieuwe Maan laat thuis ontwikkelingen zien die je om je aandacht vragen zoals veranderingen op school of de zoektocht naar het juiste onderwijs of studierichting voor jezelf of je kinderen.
In april 2019 kunnen er wat aanvaringen zijn met oudere familieleden. De generatiekloof blijkt soms niet te overbruggen. In je gezin of familie kunnen financiële moeilijkheden de oorzaak zijn voor onenigheid. De Volle Maan van 19 april 2019 laat zien dat er reiskriebels zijn. Wat dacht je van een gezamenlijke reis met je gezin? Op 23 april 2019 is de Zon conjunct Uranus in jouw Huis van Familie en Huis en dan kunnen er thuis onvoorspelbare ontwikkelingen zijn zoals onverwacht bezoek. Pluto gaat retrograde van 24 april tot 3 oktober 2019. Tijdens deze periode kan er een gerechtelijke uitspraak zijn met betrekking tot je gezin of huis.

Carrière
April 2019 laat veranderingen zien in je carrière, want het is mogelijk dat je een nieuwe koers overweegt. April 2019 laat een gunstige maand zien om je te oriënteren of om te solliciteren.
Van 10 april tot 11 augustus 2019 is Jupiter in Boogschutter retrograde. Tijdens deze periode vraagt jouw carrière veel aandacht en komen er mensen op je pad die je verder helpen. Lopende projecten worden voltooid. Van 24 april tot 3 oktober 2019 is Pluto retrograde in Steenbok en ook deze periode duidt op een periode van kansen en successen in je carrière.
Van 30 april tot 19 september 2019 is ook Saturnus retrograde in Steenbok.
Neem tijdens deze periode geen beslissingen op carrièregebied. Tijdens deze periode voel je je aangetrokken tot de wereld van de spiritualiteit en liefdadigheid.
De Volle Maan van 19 april 2019 brengt inspiratie en laat zien dat een zakenreis zowel aangenaam en winstgevend kan zijn. De Volle Maan laat ook mooie resultaten zien voor onderzoek en studie.

Financiën
in de eerste helft van april 2019 vergezellen Venus en Mercurius jouw financiële planeet Neptunus in Vissen, waardoor inkomsten gaan toenemen. Door de invloed van Neptunus in Vissen is het vaak moeilijk om de controle over je financiën te houden. Neptunus beheerst het principe van losmaken, waarbij je loskomt van aardse zaken. Het is daardoor moeilijk om het overzicht te houden. Wees dus terughoudend met het maken van financiële beslissingen of je vertrouwen te schenken aan iemand die jouw financiële zaken wel zal regelen. Hou zelf de controle. De tweede helft van april 2019 is geschikt om met een nieuw project te starten of een financieel partnerschap te sluiten.

Gezondheid
De aanwezigheid van de Noordknoop in het Huis van Gezondheid is weldadig voor je gezondheid, Waterman! Pluto en Saturnus reizen gezamenlijk door jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn. De retrograde Pluto in Steenbok van 24 april tot 2 oktober 2019 kan een helende reis zijn wanneer oude pijn wordt losgelaten.
Saturnus in Steenbok laat de noodzaak zien om oud pijn en karma op te ruimen om je eigen weg te volgen in dit leven. Saturnus maakt je tot maart 2020 bewust van je onbewuste problemen en motivaties die hun oorsprong vinden in het verleden. Hoe gelukkiger en optimistischer je bent, hoe beter je je voelt. Van 30 april tot 19 september 2019 is Saturnus retrograde in Steenbok. Je gaat een spirituele reis maken die je inzichten schenkt of je sluit je aan bij een spirituele groep.
Ook gezonde voeding, rustpauzes en regelmatig bewegen is nodig. Je weet het allemaal wel, maar het volhouden is niet altijd even makkelijk.

Advies
Pluto en Saturnus reizen in 2019 gezamenlijk door jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn.
De samenwerking van Pluto en Saturnus ondersteunt de Waterman bij het verwerken en loslaten van oude pijn en karma. Een vorm van therapie kan daarbij een leidraad zijn.
Onderzoek naar je familiegeschiedenis kan een ware ontdekkingstocht zijn!
Een korte spirituele vakantie kan duidelijkheid scheppen.

 

error: Content is protected !!