Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Leeuw augustus 2017

Algemeen
Deze maand staan bijna alle planeten aan de linkerkant van de Leeuw-horoscoop. Augustus 2017 is daarom een maand van onafhankelijkheid en persoonlijke kracht. Je bereikt je doelen op eigen kracht. Een periode van zelfvertrouwen en persoonlijke kracht. Met deze planetaire kracht is bijna alles mogelijk. De inbreng van anderen is minder belangrijk. De Kosmos wil weten wat jij wil en wat jij op eigen kracht kan bereiken.

Liefde en Relaties
De gedeeltelijke Maansverduistering in Waterman van 7 augustus 2017 in jouw Huis van Relaties brengt verborgen problemen in de vaste relatie aan het licht. Deze problemen hebben te maken met jezelf en niet direct met je partner. Door deze problemen te erkennen zet je de eerste stap om jezelf te bevrijden. Je gaat je alleen nog richten op degenen die een waardevolle bijdrage leveren aan je leven. De Maansverduistering kan echter ook het begin zijn van een relatie op zielsniveau. In de eerste helft van augustus 2017 is liefde met financiële doelstellingen verweven. Liefde wacht op een familiefeestje, op school of een afspraak bij de bank!
Ga voor een beetje spanning in de vaste relatie! Het kan geen kwaad om zo nu en dan eens je grenzen te verkennen! Saturnus in Boogschutter houdt op liefdesgebied toch wel een oogje in het zeil.

Familie en Huis
Augustus 2017 is de maand om te organiseren en te reorganiseren. Als alles opgeruimd is, komt er vanzelf ruimte in hoofd en huis. Dus kijk in je kasten wat weg kan en wat je wil behouden. Je zult er van staan te kijken wat je allemaal bewaart en eigenlijk niet (meer) nodig hebt. Deze maand zijn er familiefeestjes of een gezamenlijke vakantie. Verder is het eigenlijk een rustige maand op het thuisfront voor de Leeuw.

Carrière
Augustus 2017 is een stabiele en wat voorzichtige maand op carrièregebied. Je bent gefocust op je werk waardoor je vergeet te genieten. Nu het zo rustig is op het werk is het beter om je focus te verleggen naar het thema “genieten”! Wat dacht je van een revitaliserende vakantie om je batterijen weer op te laden voor een drukke periode. Maak gebruik van deze rustige periode om een bedrijfsgerichte cursus te volgen op het gebied van public relations en marketing technieken.
De vooruitzichten voor de carrière van Leeuw zijn goed zowel in de vaste baan als in de eigen onderneming. Je mag daarbij rekenen op de steun van familieleden.

Financiën
Mercurius gaat vanaf 13 augustus 2017 retrograde in jouw Huis van Financiën. Augustus 2017 is dus een maand waarin je financiële belemmeringen kunt verwachten. Zorg ervoor dat je in je eigen onderneming en in je huishouding de financiële vinger aan de pols houdt. Wees terughoudend met het doen van aankopen. Door de retrograde Mercurius ben je eerder bereid om geld te geven aan goede doelen of luxe artikelen. Stel grote aankopen tot half september 2017 uit. Lees de kleine lettertjes van je verzekeringspolis of zorg ervoor dat je het huurcontract volledig begrijpt.

Gezondheid
In augustus 2017 heb je minder zin om jezelf uit te sloven in de sportschool. Maar een goede gezondheid begint bij jezelf, Leeuw. Bewust bezig zijn met je gezondheid en sportief bezig zijn! Ook goede voeding is zo belangrijk voor je. Vanaf 23 augustus 2017 betreedt de Zon het dierenriemteken Leeuw. Dat betekent dat jouw gezondheid steeds beter wordt. Je energiepeil ligt hoger en je vitaliteit wordt dus sterker.

Advies
De Totale Zonsverduistering in Leeuw van 21 augustus 2017 valt in jouw Huis van Persoonlijkheid. Het is een energetisch vervolg op de gedeeltelijke Maansverduistering van 11 februari 2017. Het zijn emotionele en cruciale momenten waarbij negatieve patronen in je leven veranderd moeten worden. Het loslaten van een egocentrische houding en het tonen van meer waardigheid en vrijgevigheid is niet alleen weldadig voor jou, maar ook inspirerend voor je omgeving.
De Maansverduistering in Leeuw van 7 augustus 2017 is het energetische vervolg op de Maansverduistering in Leeuw van 11 februari 2017 en laat de resultaten zien van jouw metamorfose! De periode van Mars in Leeuw tot begin september 2017 geeft je de energie om nieuwe stappen te zetten op jouw levensreis.l

 

 

error: Content is protected !!