Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De planeten verschuiven steeds verder naar de bovenzijde van de Tweelingen-horoscoop.
Een nieuwe cyclus begint waarin de buitenwereld en carrière weer belangrijk wordt, maar voorlopig kun je alleen doelen bereiken door samenwerking en medewerking van anderen.
Januari 2019 staat in het teken van carrière, liefde en sociale leven, Tweelingen.

Liefde en Relaties
Jouw planeet Mercurius is in de eerste week van januari 2019 nog in Boogschutter en daarmee in het Huis van Relaties. Zoals je in de jaarhoroscoop kunt lezen zet deze energie de toon voor 2019. Het is het einde van een Mercurius in Boogschutter cyclus die begon in november 2018. Een cyclus die voor veel verrassingen in je liefdesleven heeft gezorgd. Wees niet achterdochtig en praat openhartig met elkaar. Het valt niet altijd mee om met elkaar te praten, maar het is wel iets wat je moet doen. Neem de tijd om bij jezelf te rade te gaan. Wat zoek je precies in een relatie? Wat verwacht je van je partner? Hou je van jezelf net zoveel als je van je partner houdt?
Venus is jouw planeet van de Liefde. Venus in Boogschutter verblijft vanaf 8 januari 2019 tot 3 februari 2019 in jouw Huis van Relaties. Je sociale leven bloeit, maar jouw aandacht is wel gericht naar je partner. De één-op-één relatie vindt je dan veel belangrijker dan groepsactiviteiten of oppervlakkige contacten. Tijdens deze periode ben je meer bereid om compromissen te sluiten, te onderhandelen en vrede te sluiten. Deze periode is gunstig om te daten, vrienden te maken, een verbintenis aan te gaan of te versterken.

Familie en Huis
Mercurius is de planeet van Familie en Huis. Mercurius in Boogschutter leidt in de eerste week van januari 2019 tot een verzoening in de familie. Argumenten en geschillen worden door jouw bemiddeling bijgelegd. Januari 2019 laat door de weldadige invloed van Jupiter in Boogschutter een harmonisch gezinsleven en familieleven zien. Onderlinge banden worden verder versterkt.
Het blijft allemaal echter gevoelig, dus familieproblemen moeten worden aangepakt wanneer dat nodig is.
De Maansverduistering in Leeuw van 21 januari 2019 kan er toe leiden dat een vervoersmiddel, mobiele telefoon of computer gerepareerd of vervangen moet worden. De Maansverduistering verandert ook de manier van communicatie met naaste familieleden, vrienden en familie.
Kinderen kunnen te maken krijgen met problemen in de studie of in financiën.
Een studie in het buitenland is aan de orde, maar het is raadzaam om hier nog even mee te wachten.

Carrière
In deze periode liggen de beste kansen om succes te boeken. Deze trend zet zich in de komende maanden voort, dus het is nu de beste tijd om een carrièremove te maken, te solliciteren, een nieuw product aan de wereld te presenteren, een doorstart te maken of met een nieuw project in je onderneming te beginnen. Je bent zeer gemotiveerd om je doelen te behalen, maar je kunt in deze periode niet zonder de medewerking van anderen om professioneel succes te boeken.
Januari 2019 staat verder in het teken van netwerken en reizen om zakelijke partners en investeerders te ontmoeten. Het is raadzaam om je te houden aan je agenda, want deze maand zijn er afleidende factoren die je planning in de war kunnen brengen. Op je werk kun je te maken krijgen met verborgen agenda’s of een wolf in schaapskleren, dus wees op je hoede. Niet alles is wat het lijkt en het is aan jou om daarachter te komen. Jouw enthousiasme kan tot afgunst leiden bij collega’s en medewerkers die bang zijn voor veranderingen of jouw enthousiasme als een bedreiging ervaren. Zorg wel voor ontspanning deze maand, want stress ligt op de loer. Een stevige wandeling, naar de sportschool en vroeg naar bed zijn goede remedies om fit en helder te blijven.

Financiën
De Zonsverduistering van 6 januari 2019 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën zoals verzekeringen, hypotheek, belastingen etc. Deze Zonsverduistering is van invloed op de financiën van je partner waardoor ingrijpende financiële wijzigingen noodzakelijk zullen zijn, bijvoorbeeld investeringen, strategieën en financiële planning. Er zijn wellicht in de afgelopen maanden geheime of onrealistische financiële beslissingen genomen en deze Zonsverduistering brengt dit alles aan de oppervlakte. Je gaat in de komende maanden schoon schip maken zoals met de aflossing van schulden en het oplossen van fiscale kwesties. Januari 2019 is geen gunstige financiële maand. Wees terughoudend met het doen van investeringen in nieuwe ondernemingen of in het buitenland. De Maan is jouw planeet van Financiën. De Maan in haar Wassende Fase of Volle Fase is altijd financieel gunstig(er) voor Tweelingen. Dat is van 1 januari tot 12 januari 2019. Inkomsten komen deze maand vanuit je werk.
De Maansverduistering van 21 januari 2019 valt in jouw Huis van Communicatie. Deze Maansverduistering brengt in de komende maanden een nieuwe financiële strategie of een andere benadering van financiën. Je auto, computer of mobiele telefoon moeten worden gerepareerd of vervangen.

Gezondheid
Jouw achtste Huis van Transformatie wordt in januari 2019 druk bezocht door de Zonsverduistering van 6 januari 2019, jouw planeet Mercurius, Saturnus en Pluto in Steenbok. Januari 2019 is bijzonder geschikt om grote schoonmaak te houden in het huis van je Ziel. Denk bijvoorbeeld aan schoonmaken van je lichaam door af te vallen of te ontgiften. De beste periode om dat te doen is de eerste helft van januari 2019. Niet alleen je lichaam, maar ook het loslaten van emotionele bagage. Vanaf 21 januari 2019 zit je beter in je vel, Tweelingen. Je algemene gezondheid is redelijk deze maand. Je krijgt met stress te maken en zoals je weet is stress het slechtste wat een Tweelingen kan overkomen. Deze maand alcohol en fastfood laten staan. Door je lichaam te ontgiften voorkom je een gang naar de dokter. Zelf ingrijpen voordat het te laat is!
Niet zoveel piekeren, Tweelingen. Niet denken, maar doen!

Advies
Met bijna alle planeten aan de bovenzijde van de Tweelingen-horoscoop ligt de focus op je carrière. Deze trend houdt de komende maanden aan. Samenwerking blijft voorlopig wel de sleutel tot succes.
Blijf niet aan de zijlijn staan. Participeer! Het gaat nu om jouw sociale vaardigheden en interactie om te krijgen wat je verlangt. Eigenlijk ben je veel te eigenwijs om samen te werken, maar als Tweelingen weet je als geen ander wat aanpassen is. Maak je geen zorgen, over niet al te lange tijd ben jij weer aan zet.

error: Content is protected !!