Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Alle planeten zijn gesitueerd aan de linkerkant van de Waterman horoscoop.
Maart 2018 is net als de vorige maand een maand van actie, carrière, onafhankelijkheid, vastberadenheid en persoonlijke kracht, maar vindt wel een duidelijke planetaire verschuiving naar de onderzijde van de Waterman-horoscoop. Een verschuiving van de buitenwereld naar de binnenwereld.
Van de Dag naar de Nacht. De focus komt meer te liggen op innerlijke kracht, huis, familie en het opbouwen van stabiliteit voor je carrière.

Liefde en Relaties
Door de invloed van de Volle Maan van 2 maart 2018 ga je op zoek naar een passionele verbinding op zielsniveau. Ook in de vaste relatie verlang je naar een diepere emotionele verbinding. Je bent op zoek naar het ultieme of op zijn minst een relatie die samenvloeit met jouw verwachtingen in een relatie. Je verwachtingen zijn misschien te hoog en dat kan leiden tot wrijving. De sleutel tot de oplossing is een wederzijdse slok water bij de wijn. De ultieme relatie bestaat niet, dus laat die illusie los. Wees niet te kritisch, niemand is perfect en jij ook niet!
In de loop van maart 2018 komt er duidelijkheid.
Vanaf 21 maart 2017, het Lentepunt, reist de Zon door Ram. De focus ligt dan op communicatie in de relatie. De single Waterman vindt onverwachts een nieuwe liefde op school, op het werk, bij de bank, een feestje thuis, tijdens een wandeling of misschien wel bij de buren. Je hoeft dus niet ver te zoeken deze maand. In de vaste relatie keert de liefde in haar volle glorie terug.

Familie en Huis
De onderlinge relatie met naaste familieleden is in de afgelopen zeven jaar veranderd of de  familierelatie is op de één of andere manier verstoord geraakt. Jouw planeet Uranus in het teken Ram blijft nog tot 15 mei 2018 invloed uitoefenen op de relatie met broers, zussen, ooms, tantes, kennissen of buren, maar ook in hun leven vinden diepgaande veranderingen plaats. Ook deze maand zal de Waterman hiermee te maken krijgen. Het thema huwelijk in de familie speelt deze maand een belangrijke rol. De retrograde Mercurius duidt van 23 maart tot 14 april 2018 op diepe gesprekken over het verleden en het herzien van standpunten.

Carrière
De Grote Weldoener Jupiter reist door het teken Schorpioen en daarmee door jouw Huis van Carrière. Jupiter in Schorpioen betekent succes en vooruitgang in je leven. Jupiter heeft deze maand een gunstige invloed op de Waterman in de academische wereld, zoals studenten en docenten, maar ook iedereen die werkzaam is in marketing, journalistiek en de reisbranche.
De meeste planeten bevinden zich aan de onderkant van de Waterman horoscoop.
Op dit moment ben je bezig met voorbereiden, onderzoeken, plannen, visualiseren en dromen. Een gunstige periode om een beroepsopleiding of een bedrijfsgerichte studie te volgen.
De meeste planeten staan nog aan de oostelijke kant van de Waterman horoscoop. Dat betekent dat je nog steeds onafhankelijk kunt handelen. Binnenkort gaat dit veranderen. Vanaf 21 maart 2018 komt de focus steeds meer op samenwerking te liggen. Je bent dan meer afhankelijk van de mening en inbreng van anderen bij alles wat je doet. Ook op het werk geldt dan dat een slok water bij de wijn wonderen doet.

Financiën
De Volle Maan van 2 maart 2018 valt in jouw achtste Huis van Gedeelde Financiën. Dat betekent dat financiële aangelegenheden van je huwelijkspartner, zakelijk partner, of geliefde worden belicht. Het aangaan van financiële partnerschappen en financiële overeenkomsten worden door de Volle Maan begunstigd deze maand. Er is kans op geld via nalatenschappen of een loonsverhoging.
De Waterman ziet door deze Volle Maan deze maand de financiële resultaten zoals dividend of rendement vanuit beleggingen. Mercurius reist tot 6 maart 2018 door jouw Huis van Financiën. Dat is een positieve stand voor speculaties. In de afgelopen maanden is er over het algemeen meer financiële vooruitgang geboekt. De Nieuwe Maan van 17 maart 2018 valt in jouw Huis van Financiën. Er komen financiële mogelijkheden, een beter betaalde baan of zakelijke buitenkansjes, promotie of een geweldige aanbieding. Vanaf 21 maart 2018 moet je echter door de retrograde Mercurius terughoudend zijn met speculaties of financiële risico’s. Je bent bezig met het opbouwen van financiële zekerheid. Hou dat goede voornemen vast, want in de komende maanden zul je merken dat dit haar vruchten gaat afwerpen! Je ziet echter nu ook de gevolgen van een nonchalante en extravagante houding in de afgelopen maanden.

Gezondheid
De samenwerking van Pluto en Saturnus ondersteunt de Waterman bij het verwerken van het verleden en de zoektocht naar de innerlijke drijfveren om oude pijn en karma los te laten.
Een vorm van therapie kan daarbij een leidraad zijn.
De invloed van de rode strijder Mars geeft je vanaf 18 maart 2018 de kracht om dit pad succesvol te bewandelen.
De Maan staat symbool voor jouw gezondheid. Iedere keer als de Maan in haar Wassende fase is, gaat het met jouw gezondheid ook beter. Nieuwe en Volle Manen zijn altijd goede energieke en vitale dagen voor jou en voor je gevoel van welbehagen. De Volle Maan van 2 maart 2018 en de periode tot de Nieuwe Maan van 17 maart 2018 is de beste periode. De Volgende Volle Maan is op 31 maart 2018! Zorg zelf wel voor een gevarieerd dieet, beweging, voldoende rust en ontspanning tussendoor. Een goede gezondheid heb je voor het grootste gedeelte zelf in de hand.

Advies
In de laatste week van maart 2018 moet je een zakelijke beslissing nemen.
Belangrijk is om je hoofd koel te houden en goed op alle details te letten.
Pas op voor misleiding deze maand, want iemand vertelt niet het hele verhaal. Niet toeschietelijk zijn, maar ga eerst zelf op onderzoek uit.

error: Content is protected !!