Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Jaarhoroscoop Kreeft 2015

Algemeen

Het jaar 2015 wordt geen gemakkelijk jaar voor de Kreeft. Pluto in Steenbok staat tegenover jouw teken in de dierenriem en dat betekent tegenstand en uitdagingen. Vooral de Kreeft die geboren is van 4 tot 8 juli zal direct hiermee worden geconfronteerd. Je kunt het gevoel hebben alsof jen op meerdere gebieden wordt tegengewerkt. Deze oppositie komt van buitenaf.Het onderhouden van goede verstandhouding is dit jaar van het grootste belang. Ook Uranus verblijft dit jaar in Ram in gespannen op jouw teken staan. Dit strijdige aspect geeft direct voelbare rusteloosheid en spanning voor de Kreeft die geboren is tussen 4 en 13 juli. Je voelt je verveeld en weet niet goed welke kant op te gaan. Bij het doorvoeren van een veranderingen leidt een onvoldoende voorbereiding meestal tot een teleurstelling. In deze negatieve spiraal voer je een innerlijke strijd, omdat je voelt dat veranderingen je van buitenaf worden opgelegd en niet vanuit jezelf komen. Veranderingen komen echter vanuit jezelf, als jij die keuze maakt.
Van 17 september tot 8 oktober 2015 is Mercurius retrograde in Weegschaal. Deze periode wordt door Kreeft extra gevoeld door communicatieproblemen, gebrek aan zelfdiscipline en irritaties.

Carrière
Het jaar 2015 is een fantastisch jaar voor wat betreft je carrière. De aanwezigheid van Pluto in jouw Huis van Relaties laat zien dat je aangetrokken bent tot krachtige mensen en evenzo krachtige relaties. Uranus in Ram verblijft in 2015 in het Huis van Carrière en Bestemming. Met deze energie blijf je onrustig en zoekend naar de juiste invulling in je leven. Van 21 februari tot 31 maart wordt Uranus in het Huis van Carrière vergezeld door Mars. De Zonsverduistering op 20 maart 2015 biedt je een nieuwe kans, waarschijnlijk een totaal onverwacht en uniek carrière aanbod, waarbij je snel moet beslissen. In september 2015 kun je succes oogsten en tevreden terugkijken op wat je hebt bereikt. In de Herfst van 2015 kan een nieuwe zakenrelatie in je leven komen of er kan een overeenkomst worden gesloten. Zorg dat je goed voorbereid bent. Vanaf 26 september tot 12 november krijgt Jupiter gezelschap van Mars, waardoor je over meer energie beschikt om te leren, te studeren en helder te denken. Denkwerk! De Zonsverduistering van 13 september 2015 maakt dit een uitstekende periode om naar school te gaan of met een studie te beginnen. In de komende twee jaren reist Saturnus door jouw Huis van Werk. Wat er dan ook op je pad komt zal leiden tot succes en betere kansen. Verantwoordelijkheden, meer werk en meer uitdagingen.

Financiën
Venus, de planeet van het Geld, is van 1 augustus tot 5 september retrograde in het Huis van Financiën. Tijdens deze periode kunnen er financiële problemen zijn. Iets zou meer geld kosten dan je had beraamd, of past niet binnen je budget of je voelt je beperkt in je bestedingsruimte. Gelukkig zijn er verder geen grote zorgen in 2015. De Grote Weldoener Jupiter reist tot 11 augustus 2015 door jouw Huis van Financiën en dat is een uitstekende positie om je zelfwaardering en financiële situatie op te krikken en meer geld te genereren. Je hebt veel goede ideeën, maar er is maar een goed idee nodig om financieel op orde te komen. Financiële meevallers en beloningen zijn door Mars in het Huis van Financiën te verwachten van 9 augustus tot 25 september 2015. Nogmaals, alleen de retrograde Venus kan in de nazomer van 2015 wat roet in het eten gooien.

Liefde en Relaties
Pluto verblijft ook dit jaar in jouw Huis van Relaties. Je wil niets liever dan een onverbrekelijke en oersterke band met een sterke wederhelft. Sinds eind 2012 verbleef Saturnus in jouw Huis van Liefde en dat gaat in september 2015 veranderen! In die jaren heeft Saturnus de vinger op pijnlijke belemmeringen in je liefdesleven gelegd. Van 16 juni tot 18 september 2015 is Saturnus retrograde weer even terug in Schorpioen om de laatste restjes twijfel weg te vegen. Je weet nu wat die pijnpunten zijn en wat je kan veranderen om een gezond liefdesleven te onderhouden. Vanaf dat moment weet je wat werkelijke verlangens zijn en staat er niets meer voor jou in de weg om een relatie te beginnen of de hartstocht in je vaste relatie toe te laten. In de Zomer van 2015 kan veeleisend persoon je pad kruisen. Wees voorzichtig dat deze je niet gaat overheersen en grijp tijdig in. De vrije Kreeft voelt zich het beste bij open-minded persoon, een ruimdenkende partner die over de eigen horizon kijkt. De retrograde Mercurius zorgt dat je vanaf 21 januari tot 10 februari een afstand voelt en tegelijkertijd creëert. Je kunt bezitterig zijn en dat werkt averechts. De eerste drie maanden van 2015 is geen gunstige tijd voor relaties.

Familie
In de afgelopen jaren was je verantwoordelijkheid naar kinderen sterk waardoor je de touwtjes strak hebt gehouden. Je hebt je kinderen veel geleerd en ook jij leerde van je kinderen. Vanaf september 2015 verleg je de verantwoordelijkheid naar je kinderen. Nu je kinderen meer als je vrienden gaat zien, openen deze zich meer voor jou. Vanaf 12 augustus betreedt Jupiter jouw Huis van naaste familieleden en buren. In de komende periode kun je de banden aanhalen met broers, zussen of buren. Je gaat jezelf thuis voelen in je woonomgeving. De Maansverduistering van 23 april 2015 valt in jouw Huis van Familie, waardoor iets binnen de familie tot een einde komt. Dat kan een afscheid van een familielid zijn of een breuk binnen de familie, een project aan je woning wordt voltooid of afgerond, een aankoop of verkoop van een huis of verhuizing. Mercurius retrograde valt van 17 september tot 8 oktober 2015 in jouw Huis van Familie. In deze periode kun je grote problemen met je huis of familie verwachten. De problemen met de familie worden veroorzaakt door misverstanden. Woorden worden verkeerd geïnterpreteerd waardoor ruzie kan ontstaan. Thuis kun je te maken krijgen met kapotte leidingen of insectenplaag. Vanaf 13 november tot eind december 2015 reist Mars door het Huis van Familie. Je beschikt over de energie en tijd om samen met je familie leuke dingen te ondernemen, maar ook kan er meer onderlinge strijd zijn.

Gezondheid
Jupiter in Maagd betreedt op 12 augustus 2015 je Huis van Communicatie en zal daar de komende jaar verblijven, dus zeker tot eind 2015! Jupiter maakt optimistisch en laat je de vrolijke kant van het leven zien, waardoor je open houding hebt. Die optimistische houding helpt je om met de meest moeilijke situaties om te gaan. Saturnus in Boogschutter reist in het komende twee en een half jaar door jouw Huis van Gezondheid. Tijdens die periode kan je weerstand minder zijn en kunnen kwalen de kop opsteken. Denk aan kwalen die te maken hebben met het beendergestel, reuma, galblaas, artritis, artrose, verkalking, gewrichten, nagels, huid en haar. Ga tijdig naar de dokter met klachten, want door de invloed van Saturnus kan een aandoening al gauw chronisch worden.

Advies
Vier het leven, Kreeft. Vrienden en nieuwe contacten schenken je inzichten in jezelf. Mercurius is retrograde van 17 september tot 8 oktober in Weegschaal waardoor je moeite hebt om te zeggen wat er in je omgaat en anderen je niet schijnen te begrijpen. Je mist discipline en focus. Een innerlijk gevoel van onmacht wordt op anderen afgereageerd. De Kreeft die geboren is van 4 tot 8 juli krijgt het zwaarst voor de kiezen. Je wil veranderingen in je leven en die komen er. Jij staat aan het roer, jij bent verantwoordelijk dat je schip op koers blijft!

error: Content is protected !!