Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten bevinden zich in februari 2023 in het eerste kwadrant van de Waterman horoscoop, het gebied van persoonlijke kracht, zelfbewustzijn en onafhankelijkheid.
De planetaire krachten verschuiven steeds verder naar de Nachtkant van de Waterman-horoscoop. De Nachtkant gaat over emotioneel welzijn, innerlijke rust en geluk, familie en huiselijke activiteiten, herstel en opbouw van nieuwe krachten, een periode van voorbereiding en evaluatie voor wat betreft je carrière. De focus ligt op liefde, huis en gezin.

Liefde en Relaties
Februari 2023 is een mooie maand voor de liefde. Niemand is deze maand ongevoelig voor jouw onweerstaanbare charme en welbespraaktheid.
De Volle Maan in Leeuw van 5 februari 2023 valt voor Waterman in het zevende Huis van Relaties. In je sociale kring en zakelijk leven worden er nieuwe verbintenissen tot stand gebracht of verbroken. Wat er ook gebeuren zal, het einde of begin is voor alle partijen een nieuwe weg. Breken of doorgroeien naar een dieper niveau zoals de verbinding aangaan, een contract ondertekenen of intrekken, de gezamenlijke verantwoordelijkheid nemen en samen plannen maken om te gaan trouwen of een zakelijk partnerschap te sluiten.
In de vaste relatie kan er in februari 2023 gevoeligheid ontstaan op financieel gebied.
Neem geen overhaaste beslissingen.
Waterman gaat in het Licht van de Volle Maan deze maand een grote ontdekking doen over een relatie die dicht bij hem of haar staat. De Volle Maan belicht een situatie dat je voorheen niet kon zien zoals de ware gevoelens en bedoelingen van de ander.

Familie en Huis
De energie van de Noordknoop in Stier laat zien dat Waterman gericht is op het creëren van een emotionele veilige toekomst door het bouwen of kopen van een huis en de familieband te versterken. In februari 2023 kan er een korte reis met je gezinsleden of met je partner op het programma staan. Tijdens een korte reis krijg je de kans om al je stress achter je te laten en een frisse en nieuwe kijk op het leven te krijgen.
Februari 2023 is een gunstige maand voor een reisje, feestje of een etentje thuis met vrienden, een recreatief uitje of een gezamenlijke sportactiviteit.
Uranus is de heersende planeet van Waterman. Door de invloed van de grote hervormer Uranus in het vierde Huis van Familie en Huis kan Waterman zijn verhuisd of zijn er plannen om te verhuizen naar een ander huis of andere woonplaats. Oud zeer moet worden opgeruimd of banden met het verleden worden verbroken wanneer deze niet meer te herstellen zijn.
In de tweede helft van februari 2023 kan Waterman door de invloed van Venus en Jupiter in Ram in het 3e Huis van Communicatie makkelijker dingen aankaarten om anderen te overtuigen, zoals broers en zussen, kennissen, lokale groepen, schoolgenoten en buurtgenoten.

Carrière
Februari 2023 is een gunstige maand om je beste beentje voor te zetten, Waterman. Je weet deze maand met je charisma de juiste indruk te maken op gesprekspartners.
Februari 2023 is met de krachtige invloed van Jupiter in Ram daarom gunstig om nieuwe bondgenoten te maken en om een gunst te vragen bijvoorbeeld als je financiële steun nodig hebt om je professionele plannen uit te voeren. Jupiter in Ram brengt beweging en dynamiek en maakt het makkelijker om te onderhandelen en te handelen. Op zakelijke bijeenkomsten kan jouw inbreng de gewenste resultaten opleveren. Via brieven, vergaderingen en e-mails van welke aard dan ook komt gunstig professioneel nieuws of worden nieuwe contacten gelegd.
Door Jupiter in Ram is februari 2023 een gunstige maand voor zakelijke reizen of om een nieuwe vaardigheid te leren, je referenties bij te werken of een schrijf-, spreek- of communicatie gerelateerd project te starten.
Hou in februari 2023 je emoties onder controle op het werk, Waterman, om geen problemen te veroorzaken. Pas op met wat je zegt en hoe je iets zegt.

Financiën
Als je financiële steun nodig hebt om je professionele plannen uit te voeren, vraag dan gerust in februari 2023 om ondersteuning via crowdfunding of lening. In februari 2023 staat er ook een korte reis op het programma en dat kan hoge kosten met zich meebrengen. Vermijd onnodige uitgaven. Door je creatieve talenten in te zetten is er financieel voordeel te behalen.
Met de Nieuwe Maan in Vissen van 20 februari 2023 in het Huis van Financiën worden financiële onduidelijkheden opgehelderd. Waterman krijgt alle informatie die nodig is om goede financiële beslissingen te nemen. Deze Nieuwe Maan in Vissen kan met de invloed van Venus tot onverwachte meevallers leiden. Een weloverwogen risico kan rendement opleveren.
Door de aanwezigheid van Neptunus in Vissen moet Waterman voorzichtig blijven met grote aankopen, investeringen en het doen van financiële toezeggingen. Het is raadzaam om een goede budgetplanning te maken.

Gezondheid
Pluto in Steenbok is bijna aan het einde van de lange transit door het 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten. Waterman is bezig met het maken van schoon schip om zonder overtollige bagage je eigen weg te volgen in dit leven. Een vorm van therapie kan daarbij een leidraad zijn bij jouw transformatie.
Aan het begin van februari 2023 heeft Waterman zin om met een nieuw fitnessprogramma van start te gaan. In de afgelopen weken heb je je zorgen gemaakt over je gewicht of gezondheid.
Volg wel het advies van je arts als je met een trainingsprogramma of dieet wil beginnen.
Zorg ervoor dat je niet overwerkt raakt, want stress ligt voor de hand, niet alleen emotionele stress, maar ook lichamelijke ongemakken. Een goede uitlaatklep blijft onmisbaar.

Advies
Saturnus heeft Waterman karmische lessen geleerd, Waterman heeft veel over zichzelf geleerd. Door veranderingen in je leven ben je gegroeid, volwassen geworden met meer verantwoordelijkheid en discipline maar dat kan ook een gevoel van beperking met zich meebrengen. Saturnus verlaat het teken Waterman op 7 maart 2023. De transit van Saturnus sinds 18 december 2020 door Waterman was een nieuwe periode van innerlijke groei en herstructurering en zelfverbetering.
Saturnus laat Waterman achter zich en Pluto, de planeet van transformatie, begint voorzichtig aan de lange transit door Waterman.
In 2023 proeft Pluto al van Waterman van 23 maart tot 11 juni 2023 en dat betekent dat Waterman in de eerste helft van 2023 de kans krijgt om te heroverwegen en aanpassingen te doen. Transformeren helpt je om los te laten en sterker te worden. Met Pluto in Waterman krijgt Waterman in 2024 op vele gebied een tweede kans!

 

 

 

 

error: Content is protected !!