Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Algemeen
De meeste planeten bevinden zich nog aan de Nachtkant van de Weegschaal-horoscoop.
De Nacht gaat over opbouw van krachten, het vinden van emotioneel welzijn, innerlijke rust en geluk, familie en huiselijke activiteiten. Samenwerking, sociale vaardigheden en consensus worden steeds belangrijker om je doelstellingen te bereiken.
De focus in februari 2019 ligt op relaties, de liefde, financiën, gezin, familie en huiselijke aangelegenheden.

Liefde en Relaties
Mars is jouw planeet van Relaties. Mars reist tot 14 februari 2019 door jouw Huis van Relaties en daarna tot 31 maart 2019 door het Huis van de Ziel. De invloed van Mars in Ram kan tot spanningen leiden in de relatie of in de samenwerking. Het sluiten van compromissen is niet vanzelfsprekend. Wel is het een goede periode om iets uit te praten of je grieven op tafel te leggen. Wanneer de lucht geklaard is, staat er niets in de weg om de liefde te vieren!
Vele Weegschalen besluiten dat het tijd wordt voor gezinsuitbreiding!
De invloed van Uranus in Ram in het Huis van Relaties leidt tot plotselinge gebeurtenissen zoals een breuk of drastische veranderingen in je relatie of andere vormen van samenwerking. Valentijnsdag kan heel romantisch worden voor de Weegschaal. De single Weegschaal weet met veel charme de liefde voor zich te winnen. Aan het eind van februari 2019 wacht een aangename verrassing!

Familie en Huis
De Verduisteringen van 2019 zijn allemaal van invloed op je privé-leven, familie en huis, want deze beïnvloeden zowel je carrière als je privé-leven. Jouw planeet Venus reist van 4 februari 2019 tot 1 maart 2019 door jouw Huis van Familie en Huis. Tijdens deze periode ben je wat sentimenteler en ben je meer geneigd om oude foto’s te bekijken of met je familie herinneringen op te halen. Februari 2019 is een goede maand voor een nieuw interieur of om je huis op te knappen.
Op 18 februari 2019 is Venus conjunct Saturnus in Steenbok en dan zijn er financiële problemen, waardoor niet alle wensen in vervulling kunnen gaan. Op 23 februari 2019 is Venus conjunct Pluto in Steenbok en dat kan leiden tot bezitterigheid en jaloezie.
Kinderen kunnen een bron van zorg zijn, maar jij weet toch alles weer in het gareel te krijgen.

Carrière
De meeste planeten staan aan de onderzijde van de Weegschaal-horoscoop. De Nacht.
Weegschaal bevindt zich in een periode van voorbereiding en evaluatie voor wat betreft je carrière. Een bedrijfsgerichte cursus en werken aan de emotionele aspecten en communicatieve vaardigheden in je carrière is een goede voorbereiding voor de drukke tijd die voor je ligt.
De Maan is de heerser van jouw Huis van Carrière. De Maan is van 5 tot 18 februari 2019 in haar Wassende fase. Gebruik de Wassende fase om carrièredoelen te verwezenlijken. Denk goed na over deze vragen: Welke veranderingen wil ik in mijn carrière maken? Hou ik nog van mijn werk? Waar gaat mijn hart naar uit?
De fase van de Afnemende Maan is geschikt om zaken af te werken of losse eindjes aan elkaar te knopen. Dat is deze maand van 1 tot 3 februari en van 20 februari tot 28 februari 2019.
Februari 2019 is een gunstige maand voor de studerende Weegschaal of de Weegschaal die een bedrijfsgerichte opleiding volgt.

Financiën
De eerste helft van februari 2019 laat nog financiële vertraging zien. Je hebt nu profijt van een budgetplan en je spaarzaamheid. Vanaf de tweede week van februari 2019 zie je verbetering.
Februari 2019 is een gunstige financiële maand, ook voor je partner (privé als zakelijk) en dat is voor jou ook gunstig. Deze maand wordt er geld uitgeven aan voeding en huishoudelijke artikelen.
Vanaf 19 februari 2019, met de Zon in Vissen breekt een gunstige periode aan om te investeren op de lange termijn, zoals in een nieuw bedrijf of in het buitenland.
De Weegschaal die werkzaam is in het buitenland of zaken doet met het buitenland gaat goede resultaten boeken. Buitenlandse investeerders zijn geïnteresseerd en een zakenreis legt je geen windeieren, Weegschaal.

Gezondheid
In februari 2019 heb je voldoende rust, maar ook regelmatige lichaamsmassages en een zuiverend dieet nodig om fit en gezond te blijven.
Lichaam, ziel en geest zijn één, dus holistische therapieën zijn raadzaam. Niet te veel piekeren, Weegschaal. Gebruik je energie op de juiste manier.
Deze maand niet gaan experimenteren met strenge diëten of een trainingsschema. Je sociale leven is een heel belangrijk aspect van je gezondheid. Samen sporten en bewegen is veel gezelliger! Wanneer je moe bent en jezelf niet kan focussen is dit een teken dat je je eigen gezondheid en welzijn hebt verwaarloosd.
De Volle Maan van 19 februari 2019 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Onthechting. Er breekt een periode aan van rust, ontspanning en meditatie. Tijd om slaap in te halen of een korte vakantie in te lassen. Ontspan jezelf en geef je over aan mooie dromen.

Advies
Uranus in Ram is tijdelijk teruggekeerd in jouw Huis van Relaties. In de afgelopen zeven jaar zijn jouw relaties op de proef werden gesteld, zowel privé als zakelijk.
Zoals je in de jaarhoroscoop voor 2019 kunt lezen, kun je tot begin maart 2019 te maken krijgen met de laatste loodjes.
De totale Maansverduistering van 21 januari 2019 viel in jouw Huis van Vriendschappen. Vriendschappen worden door omstandigheden op de proef gesteld. Vriendschappen of sociale contacten worden verbroken wanneer je voelt dat deze niets meer bijdragen in je leven.
Het is mogelijk dat je een droom aan het najagen bent en tot de conclusie komt dat het beter is om deze droom los te laten. Laat het dan los, Weegschaal.

error: Content is protected !!