Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Steenbok april 2019

Algemeen
De meeste planeten staan aan de onderzijde van de Steenbok-horoscoop. De Nacht.
Tijdens deze periode van de Nacht, de kosmische Winterslaap, ben je bezig met het opbouwen van een stevig fundament onder je carrière. Een periode van voorbereiding, evaluatie en innerlijke verwerking. De planetaire verschuiving laat zien dat de nadruk steeds meer op samenwerking komt te liggen en niet meer op persoonlijke inbreng.
De focus in april 2019 zal zijn gericht op het welzijn van je gezin en het aanpakken van emotionele issues.

Liefde en Relaties
De eerste helft van april 2019 kan wat onstabiel zijn voor je liefdesleven. Het is alsof niemand je begrijpt.In de tweede helft van de maand komt er wat ontspanning en vallen er dingen op hun plek. Op 23 april 2019 is de Zon conjunct Uranus in Stier in het Huis van de Liefde! Op deze spannende dag kun je het onverwachte verwachten!
Van 24 april tot 3 oktober 2019 is Pluto retrograde in Steenbok. Tijdens deze periode ga je grote schoonmaak houden in relaties zowel privé als zakelijk. Iedere nieuwe connectie die tijdens deze periode wordt gevormd, is veelbelovend en van lange duur.
Van 30 april tot 19 september 2019 is Saturnus retrograde in Steenbok en tijdens deze periode treedt er vertraging of uitstel op. Iedere vertraging moet worden gezien als een mogelijkheid om fouten goed te maken of details op te merken mogelijk over het hoofd zijn gezien.

Familie en Huis
De Nieuwe Maan in Ram van 5 april 2019 laat ontwikkelingen zien bij schoolgaande kinderen of de zoektocht naar het juiste onderwijs of studierichting voor jezelf of je kinderen. Het is mogelijk dat er een verhuizing, reparatie, verbouwing of grote schoonmaak aan de gang is.
In ieder geval blaast er een frisse wind door je huis.
Vanaf 21 april 2019 tot 15 mei 2019 reist Venus door Ram en deze energie duidt op een gunstige periode voor een nieuw interieur of tuinplan.
Jouw planeet Saturnus in Steenbok gaat vanaf 30 april 2019 retrograde en wijst je op de noodzaak om emotionele bagage uit het verleden los te laten, echter wel vast te houden aan alles wat waardevol voor jou is.

Carrière
De Volle Maan in Weegschaal van 21 maart 2019 viel in jouw Huis van Carrière en kan hebben geleid tot mooie ontwikkelingen in jouw carrière of maatschappelijke positie.
Ook de Volle Maan van 19 april 2019 valt in jouw Huis van Carrière. Er gaan dingen veranderen in je carrière. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe baan, promotie of beloning en erkenning voor getoonde inzet. Een project komt tot ontwikkeling. Je weet nu waar je aan toe bent!
Er kan ook sprake zijn van een reorganisatie. Een mooi moment om carrièreplannen in werking te stellen waar je al een tijdje mee rondloopt. Dit is een goede periode voor een bedrijfsgerichte cursus.  Goede communicatie, zelfpromotie, creativiteit en samenwerking zijn de sleutels tot succes op het werk. De Volle Maan laat ook zien dat een zakenreis zowel aangenaam en winstgevend kan zijn.
Een voltooiing van een project en de opmaat naar een nieuwe periode waarin je carrière weer belangrijker gaat worden. Maar eerst moet er nog orde op zaken worden gesteld in je privéleven.

Financiën
April 2019 laat een financieel stabiele maand zien, Steenbok.
De Zon in Ram laat deze maand uitgaven zien die te maken hebben met het huis en gezin.
De transit van Venus door jouw Huis van Financiën kan in maart 2019 kan hebben geleid tot een meevallertje, bonus, uitbetaling of ondersteuning vanuit je familie, waarschijnlijk een ouder familielid.
April 2019 is een gunstige maand om te investeren in onroerend goed.

Gezondheid
Jouw gezondheid kan deze maand wat delicaat zijn. Belangrijk is voldoende rust en ontspanning om gezond en fit te blijven.
De retrograde Jupiter in Boogschutter in het Huis van het Kosmisch Bewustzijn vraagt je wie je bent en om naar alle dingen te kijken die je voor de wereld en jezelf verborgen houdt. Je krijgt de kans je te bevrijden van zelfdestructieve neigingen, diepgewortelde angsten en schuldgevoelens.
Wat zijn jouw spirituele waarden? Ben je zuiver en eerlijk in alles wat je doet? Hou je jezelf of anderen voor de gek? Leer te vertrouwen en stel het onvermijdelijke niet uit.
Luister naar je lichaam en geef gehoor aan wat je te horen krijgt.

Advies
Belangrijk is het om jezelf te creatief te onderscheiden, zowel op school, op het werk en in je eigen onderneming. Blijf niet aan de zijlijn staan, maar waag de sprong!
In de komende maanden komt de nadruk op samenwerking te liggen en niet meer op persoonlijke inbreng.
Het is nu nog relatief rustig, maar binnenkort gaat dit veranderen. Dus waarom niet een korte vakantie?

 

error: Content is protected !!