Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Boogschutter april 2017

Algemeen
De dynamische eerste helft van april 2017 brengt mogelijkheden om je doelen te bereiken. De onderste helft van de Boogschutter-horoscoop is nog steeds sterk bezet. Dat betekent dat de focus ligt op je huis, familie, emotioneel welzijn en stabiliteit.
De mate van succes in je carrière is afhankelijk van jouw emotionele welzijn. In april 2017 wordt samenwerking en aanpassen aan situaties steeds belangrijker om je doelen te bereiken.

Liefde en Relaties
April 2017 laat een afwisselend beeld zien. Mercurius is jouw planeet van Relaties. Mercurius retrograde leidt in april 2017 tot communicatieproblemen met je geliefde. Mercurius retrograde laat ook zien dat in de tweede helft van april 2017 een vriend of vriendin uit het verleden contact met je opneemt of jij zoekt weer contact. Op 11 april 2017 valt de Volle Maan in jouw Huis van Vriendschappen en Maatschappij. In de komende twee weken is er een evenement of feest waarvoor jij bent uitgenodigd of jij gaat een feest of evenement organiseren. Het is mogelijk dat een vriend of vriendin gaat trouwen. In april 2017 is er kans op de liefde op vakantie of op plekken waar veel mensen samenkomen.

Familie en Huis
De reis van de retrograde Venus door Vissen tot 28 april 2017 laat zien dat er deze maand problemen zijn in het gezinsleven. De gemoederen kunnen hoog oplopen. Er zijn reparaties nodig aan het huis, maar ook haar inwoners heeft aandacht nodig. De retrograde Venus in de eerste helft van april 2017 laat een afstand zien in de familie of een periode waarin je afstand neemt om jezelf te (her)vinden. Een oudere in de familie vraagt je aandacht. Ook kinderen vragen veel aandacht in deze periode en er wordt naar oplossingen gezocht om de onderlinge relatie te verbeteren.

Carrière
April 2017 is een gunstige maand voor de carrière. De weldadige invloed van de Noordermaansknoop in Maagd in jouw Huis van Carrière heeft geleid tot de verwezenlijking van veel doelen! Ook in april 2017 zie je de positieve invloed van een open en eerlijke communicatie, steun van vrienden of sociaal netwerk. April 2017 is door de invloed van Mars in het Huis van Werk een productieve en efficiënte periode zowel in de vaste baan als in de eigen onderneming. Ook een goede periode om werk in te vinden vooral in het buitenland en het hogere management. Van 9 april tot 2 mei 2017 is Mercurius retrograde waardoor er samenwerking niet vanzelfsprekend is en er achterstand ontstaat. Vanaf 20 april 2017 wordt de werkdruk hoger. De Nieuwe Maan van 26 april 2017 in jouw Huis van Werk laat een nieuwe baan zien of een nieuwe impuls voor je onderneming.

Financiën
April 2017 is de maand waarin het geld niet aan de bomen groeit. Je moet er hard voor werken of je best doen om te krijgen waar je recht op hebt. Saturnus is jouw planeet van Financiën. Je weet door de invloed van Saturnus in Boogschutter heel goed wat er speelt en hoe je geld moet verdienen. Het is raadzaam om terughoudend te zijn met speculatie en gokspelletjes. Aan het eind van het jaar betreedt Saturnus jouw Huis van Financiën en zal daar tot maart 2020 blijven. Het is daarom dit jaar aan te raden om spaarzaam te zijn, om niet in de financiële problemen te komen. Saturnus zal dan Pluto in Steenbok vergezellen die al sinds begin 2009 door jouw Huis van Financiën reist. Saturnus leert je de waarde van bezit, verstandig met geld om te gaan en goede beslissingen te nemen om een stabiele financiële basis te creëren, voor nu en in de toekomst. Deze zuinige, maar leerzame periode geeft jou een andere kijk op geld en bezit.

Gezondheid
Het jaar 2017 is een stressvol jaar van transformatie en doorgroei. De nadruk ligt daarbij op het geestelijk functioneren. Je hoofd maakt overuren! Je fysieke lichaam kan je gewoon niet bijhouden. Belangrijk is dat je niet teveel van jezelf vergt, want je loopt meermalen dit jaar gevaar om overwerkt te raken of zelfs een ongeluk te krijgen. Je zit heel hoog in je energie. Vooral deze maand heb je meer ontspanning nodig. Je bent onrustig en vergeetachtig. Maar het allergrootste dat je kunt verliezen is je hart, want eigenlijk loop je met je hoofd in de wolken. Minder koffie drinken, Boogschutter. En jezelf niet zo druk maken.

Advies
Iedere vorm van lichaamsbeweging helpt om de overtollige energie te kanaliseren. Door te sporten of een wandeling in de natuur heb je minder last van stress. Misschien een goed idee om er samen op uit te trekken deze maand? Moeder Natuur laat haar mooie lentekleed zien en wacht op jou om het te komen bewonderen! Deze maand krijg je goed advies van een ouder persoon.

error: Content is protected !!