Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Schorpioen augustus 2019

Algemeen

Met de meeste planeten aan de bovenkant van de Schorpioen-horoscoop is ook de maand augustus 2019 gericht op de buitenwereld, carrière, relaties, financiën, studie en het vinden van het evenwicht tussen je carrière en privé-leven. Er vindt deze maand een planetaire verschuiving plaats waardoor in de komende maanden de nadruk komt te liggen op persoonlijke kracht en onafhankelijkheid.

Liefde en Relaties

Er kan tijdens deze periode een liefde ontstaan tijdens een studie of in het buitenland.

Augustus 2019 is een maand van gezelligheid en verbondenheid. De single Schorpioen vindt de liefde op het werk, tijdens het netwerken of tijdens een vergadering. Openhartigheid en samen delen is en blijft belangrijk in de vaste relatie. In de vaste relatie kan er wat wrijving zijn, want je carrière en maatschappelijke bijdrage slokt veel tijd op. In de laatste week van augustus 2019 is er goed nieuws en dat is bevorderlijk voor je relatie!

De Nieuwe Maan in Maagd van 30 augustus 2019 valt in jouw Huis van Vriendschappen, groepsprocessen en maatschappelijke betrokkenheid. Vanaf dit moment en de komende maand september 2019 komt een sociale en naar buiten gerichte periode om nieuwe mensen te ontmoeten of om te gaan daten als je op zoek bent naar de liefde. Er zijn uitnodigingen voor feestjes en bijeenkomsten of je gaat zelf een feest of evenement organiseren.

Familie en Huis

Door de invloed van de retrograde Uranus in Stier is jouw aandacht in augustus 2019 gericht op de carrière- of zakelijke aangelegenheden, waardoor je minder tijd hebt voor familie-aangelegenheden en het welzijn van je gezin.

Vooral oudere familieleden kunnen het je kwalijk nemen dat je niet meer tijd vrijmaakt en zoeken de confrontatie. Het is aan jou om een goede oplossing voor alle partijen te vinden. De Volle Maan van 15 augustus 2019 valt in jouw Huis van Familie en Huis en is de kosmische poort naar een verandering in je woonsituatie, zoals een verbouwing, renovatie, nieuw interieur of een verhuizing naar een andere woonplaats. Plannen om te verhuizen worden concreet of er is sprake van een daadwerkelijke verhuizing vanwege je carrière, een gezamenlijke vakantie, of familiebijeenkomst. Het is mogelijk dat je tijdens je drukke carrière ook bezig bent met een verbouwing of aankoop of verkoop van onroerend goed of je stelt deze plannen even uit tot een latere periode.

Carrière

De gedeeltelijke Maansverduistering in Steenbok van 16 juli 2019 opende de poort naar een nieuwe studie en promotionele activiteiten. Augustus 2019 is de beste tijd van het jaar om gestelde doelen te bereiken.

De Nieuwe Maan van 1 augustus 2019 valt in jouw Huis van Carrière. Het planetaire recept voor nieuw succes in je carrière! Een belangrijk project waar je al een tijdje geleden mee bezig bent, krijgt deze maand vleugels. In ieder geval iets nieuws dat deuren voor je gaat openen zoals een doorbraak, grote kans op een promotie of nieuwe baan, nieuwe zakelijke kansen zoals een nieuwe overeenkomst of nieuwe onderhandelingen, een nieuwe klant of meer opdrachten voor je bedrijf. Ook nieuwe kansen voor je studie zoals het krijgen van een studiebeurs. Een promotie of salarisverhoging stimuleert je om moedig verder te bouwen aan de weg die je bent ingeslagen.

In de laatste week van augustus 2019 is er goed nieuws!

Financiën

Jupiter is jouw planeet van financiën. Boogschutter symboliseert het Huis van Financiën voor de Schorpioen. Jupiter in Boogschutter was vanaf 10 april 2019 retrograde. Jupiter gaat vanaf 10 augustus 2019 weer direct! Dat is goed nieuws voor de Schorpioen. Er komt verbetering in jouw financiële positie door nieuwe commerciële projecten en investeringen, maar je mag beslist niet achterover leunen. Door de grote planetaire retrogradewerking kunnen er procedurele vertragingen zijn. Jouw onfeilbare intuïtie en vastberadenheid zijn deze maand onmisbaar om financiële doelen te bereiken! Je mag rekenen op de financiële ondersteuning van familieleden om aan je betalingsverplichtingen te voldoen en financiële transacties af te wikkelen.

Gezondheid

Jouw gezondheid kan in augustus 2019 wat schommelend zijn, vooral in de eerste drie weken van augustus 2019 met de Zon in het vurige Leeuw. Het energieniveau herstelt zich vanzelf weer vanaf 23 augustus 2019. Je hebt vooral baat bij spirituele genezing, natuurlijke geneeswijzen, gebed en meditatie om je welzijn te verbeteren. Jouw omgeving ziet de verandering in jou. Je bent een bron van inspiratie voor anderen. Regelmatig bewegen, gezonde voeding en een positieve houding is de basis van gezond ZIJN. Probeer ook los te laten. Ontspan je geest en lichaam en luister naar wat jouw ziel te vertellen heeft. Om je hoge energie te kanaliseren is het goed om regelmatig baantjes te zwemmen. Ga naar de sportschool, vooral als je je prikkelbaar voelt en reageer een boze bui niet af op anderen.

Luister naar je dromen vanaf de vierde week van augustus 2019!

Advies

Vanaf 12 augustus 2019 tot 10 januari 2020 is Uranus retrograde in Stier. Stier symboliseert het Huis van Relaties voor de Schorpioen. De retrograde Uranus in jouw Huis van Relaties laat tijdens deze periode van verdieping een mooie reis zien om samen herinneringen op te halen. Culturele en spirituele interesses versterken de onderlinge band.

Succes is niet echter niet vanzelfsprekend. Door de vele retrograde planeten moet rekening worden gehouden met vertraging en uitdagingen.

error: Content is protected !!