Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Vissen april 2019

Algemeen
April 2019 staat met een grote planetaire bezetting in het eerste kwadrant van de Vissen-horoscoop in het teken van persoonlijke wensen en behoeften.
De planetaire krachten aan de onderkant van de Vissen-horoscoop laat zien dat de focus komt meer te liggen op innerlijke kracht, huis, familie en het opbouwen van stabiliteit voor je carrière.
De aandacht gaat uit naar carrière en financiën en het zoeken naar de balans tussen carrière en privéleven.

Liefde en Relaties
Op 2 april 2019 is Mercurius conjunct Neptunus in Vissen en door deze transit krijg je mooie inzichten over jezelf en je partner. Je begrijpt ineens wat er speelt in jezelf en bij je partner. Mooie positie om een liefdesbrief of gedicht te schijven. Er kan wel verwarring optreden.
Venus reist tot 17 april 2019 door Vissen en deze weldadige en liefdevolle invloed laat jouw hart sneller kloppen. Met deze invloed wil je alleen maar leuke dingen doen met je partner. Mooie periode om te daten naar de film te gaan of samen naar de sterrenhemel te kijken.
Op 10 april 2019 is Venus conjunct Neptunus in Vissen en dat is het summum van romantiek en liefde! Je kunt echter iemand idealiseren, dus pas wel op.
Van 10 april tot 11 augustus 2019 is Jupiter retrograde in Boogschutter. Geweldige periode om te reizen met je partner of samen te studeren. Van 30 april tot 19 september 2019 is Saturnus retrograde in Steenbok en vanaf 24 april tot 3 oktober 2019 is Pluto retrograde in Steenbok. Tijdens deze periode worden vriendschappen en zakelijke verbintenissen door gebeurtenissen op de proef gesteld. Alleen de zinvolle en voordelige verbindingen blijven bestaan.

Familie en Huis
Van 1 april tot 16 mei 2019 marcheert de rode Strijder Mars door het Huis van Familie en Thuis.
Tijdens deze dynamische periode is er sprake van onrust en verandering op het thuisfront of in de familie. Een gunstige periode voor het kopen of bouwen van een huis of onroerend goed, een renovatie, verhuizing of projecten op en om het huis.
Op 27 april 2019 vormt Mars in Tweelingen een vierkant met jouw planeet Neptunus in Vissen. Deze invloed kan leiden tot achterdocht, leugens, jaloezie of schuldgevoel over iets uit het verleden.
Eerst goed de feiten onderzoeken voordat angst en boosheid de overhand krijgen.
Venus in Vissen is een ware vredestichter en deze invloed maant de felle Mars wat tot rust.
Rust en harmonie is precies wat je gezin nodig heeft, Vissen.

Carrière
Jupiter is jouw Carrière planeet. Jupiter reist tot het eind van 2019 door jouw Huis van Carrière. Jupiter in Boogschutter creëert geweldige kansen op vooruitgang in je carrière, maar alleen wanneer je met hart en ziel ergens voor gaat. Met integriteit en eerlijkheid bereik je meer en komen erkenning en succes op natuurlijke wijze naar je toe.
Van 10 april tot 11 augustus 2019 is Jupiter in Boogschutter retrograde in het Huis van Carrière. Een periode voor een studie of reis om je grenzen te verkennen of te verleggen. Ook om van koers te veranderen wanneer je niet tevreden bent over je baan, studie of eigen onderneming. Gunstige periode voor de Vissen in de makelaardij of vastgoedbeleggingen. De retrograde Jupiter in het Huis van Carrière en Bestemming vraagt je of je tevreden bent met je carrière en je sociale status. Vind je het belangrijk hoe anderen over je denken? Kun je maatschappelijk waarmaken wat je belooft? De retrograde Jupiter vraagt om verstandige keuzes om maatschappelijk vooruit te komen.
Neem je podium in, maar weet ook in de achtergrond te schitteren.

Financiën
April 2019 laat een uitstekende financiële maand zien voor Vissen.
De Volle Maan in Weegschaal van 21 maart 2019 had betrekking op financiële aangelegenheden zoals die van je liefdespartner, huwelijkspartner of zakelijk partner.
De Nieuwe Maan van 6 april 2019 valt in jouw Huis van Financiën. Door deze Nieuwe Maan zijn er deze maand financiële mogelijkheden zoals een beter betaalde baan of zakelijk buitenkansje, promotie of een geweldige aanbieding voor je onderneming.
Ook de Volle Maan van 19 april 2019 valt in Weegschaal, dus wederom ligt de focus op gedeelde financiën. Vissen ziet met deze Volle Maan de financiële resultaten zoals een dividenduitkering of rendement op beleggingen. Een nieuwe investering kan echter wel risico’s met zich meebrengen. De reis van Venus in Ram van 21 april tot 6 mei 2019 door jouw Huis van Financiën kan je verleiden om meer geld uit te geven. Het geld dat je verdient, dat ben jezelf en daar ben je ook verantwoordelijk voor. Venus in Ram is een perfecte periode van nieuwe ideeën opdoen om meer geld te verdienen of een taxatierapport te laten opstellen of voor financiële onderhandelingen, zoals het aanvragen van leningen of investeringen.

Gezondheid
Vissen kan door de vurige Ram-energie in de eerste drie weken van april 2019 te maken krijgen met nerveuze spanningen, ook problemen met gewrichten en rug. Let op je ademhaling en lichaamshouding. Doe regelmatige oefeningen om je houding en immuniteit te verbeteren. Ga zoveel mogelijk zwemmen, neem een ontspannende massage of neem een lekker warm bad! Laat je niet opjagen, Vissen.
Van 30 april tot 19 september 2019 is Saturnus retrograde in Steenbok. Saturnus retrograde is een periode van grote schoonmaak, zowel fysiek als emotioneel. Toewijding en werken om je dromen waar te maken is nu waar het om gaat.

Advies
April 2019 is een gunstige maand voor een zakelijke reis en handel met het buitenland.
Tijdens de retrograde Saturnus periode verdwijnen er vrienden uit je leven. Saturnus retrograde is een tijd om grote schoonmaak te houden in je sociale kring. Wie het ook is die jouw sociale kring verlaat resoneert niet meer met de persoon die je op dit moment bent. Wees selectief met wie je toelaat in je leven.
Als een werkproject je begin deze maand boven het hoofd groeit, probeer dan te delegeren zodat je tijd overhoudt voor jezelf.
Durf “nee”. te zeggen. Nee zeggen tegen iemand anders is ja zeggen tegen jezelf.

error: Content is protected !!