Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De focus in juli 2018 ligt op huis, familie, welzijn, privé-leven en innerlijke verwerking.
De planetaire kracht bevindt zich nog steeds in de zuidelijke sector van de Ram-horoscoop.
De Nacht. Vanaf deze maand vindt er een belangrijke planetaire verschuiving plaats naar samenwerking, sociale vaardigheden en consensus om je doelstellingen te bereiken. Juli 2018 is gunstig voor je liefdesleven, maar gezondheid, carrière en financiën vereisen wel je aandacht. De helft van de planeten is retrograde, waaronder jouw eigen planeet Mars.
Dit is de periode om het rustig aan te doen, dingen recht te zetten of af te werken.

Liefde en Relaties
Juli 2018 is een mooie maand voor de liefde, vooral de eerste helft van juli 2018 met Venus in het Huis van de Liefde en Romantiek! De single Ram gaat op jacht en met succes vooral na 23 juli 2018. En ook in de vaste relatie is er warmte en intens geluk. Juli 2018 is een gunstige maand voor een zwangerschap. Alles valt deze maand op zijn plekje. Alles voelt nieuw en spannend. Vertrouw op je intuïtie. Door de invloed van de retrograde Jupiter durf je voor je gevoelens uit te komen. Jullie gaan samen uit, samen sporten, samen stappen. Of gezellig thuis, het maakt niet uit zolang jullie maar samen kunnen zijn.
De gedeeltelijke Maansverduistering van 27 juli 2018 valt in jouw Huis van Vriendschappen.
Jouw vriendenkring wordt uitgebreid, maar een vriendschap kan ook worden verbroken. De invloed van de retrograde Mercurius kan vanaf 26 juli 2018 tot medio augustus 2018 duiden op de terugkeer van een oude vriend of geliefde.

Familie en Huis
De gedeeltelijke Zonsverduistering van 13 juli 2018 is van grote invloed op het huis en haar bewoners, je ouders en kinderen. De gedeeltelijke Zonsverduistering in jouw Huis van Familie en Huis is de poort naar verbeteringen in jouw woonsituatie, een renovatie, verhuizing of nieuw interieur, meer tijd doorbrengen met je familie of met personen die als een familie voor je zijn of het plannen van een familiebijeenkomst. De retrograde Mercurius vanaf 26 juli 2018 tot midden augustus 2018 en de gedeeltelijke Zonsverduistering op 11 augustus 2018 geeft je de kans om opnieuw de verbinding met je kinderen aan te gaan. Er komen in ieder geval belangrijke ontwikkelingen in jouw privéleven, huis en familie.

Carrière
De Volle Maan van 28 juni 2018 viel in jouw Huis van Carrière. In de komende twee weken komt er een verandering in jouw carrière of maatschappelijke positie. Iets in je carrière komt tot voltooiing. De Volle Maan is de opmaat naar een nieuwe periode waarin je carrière weer belangrijker gaat worden. Maar eerst orde op zaken stellen in je privéleven. Saturnus is jouw planeet van carrière en deze is retrograde. Dit is een periode om te visualiseren over de toekomst en jezelf bezig houden met het ondersteunen van de professionele ambities van anderen.
Mars, jouw persoonlijke planeet, is tot eind augustus 2018 retrograde. Je moet daardoor rekening houden met vertragingen in je carrièreplannen. Dit is bedoeld als een kosmische time-out om plannen te heroverwegen of om een andere weg in te slaan. Je bent in de goede richting, maar een goede strategie kost tijd. Het is de investering van je tijd meer dan waard. Betrek je compagnon, je baas, collega’s en klanten bij je plannen, want samen bereik je meer.

Financiën
Juli 2018 is zoals vorige maand een gunstige maand om financiële voorbereidingen te treffen.
Uranus in Stier reist in de komende zeven jaar door jouw Huis van Financiën en dat kan leiden tot financiële veranderingen. Ram krijgt bijvoorbeeld een nieuwe baan of gaat geld verdienen door anderen financieel advies te geven. In de eerste helft van juli 2018 wordt geld uitgegeven aan recreatie, vakantie, kinderen en creativiteit. Je mag rekenen op financiële ondersteuning van familieleden en vrienden. In de tweede helft van de maand wordt geld verdiend met onroerendgoedtransacties.

Gezondheid
Mars is de heerser van Ram. Mars is deze maand tot eind augustus 2018 retrograde. Tijdens deze periode heb je te maken met innerlijke onrust en die onrust moet ergens heen.
De Zon in Kreeft versterkt deze onrust. Je hebt dan meer ontspanning en beweging nodig.

Wanneer je die onrust voelt, is het goed om te bouwen aan jezelf. Door actief bezig te zijn, versterk je het eigen fort. Jouw lichaam en je mentale uithoudingsvermogen.
Zwemmen, wandelen, fietsen, hardlopen, het maakt niet uit. Een vaste routine is heel belangrijk. Let ook op je voeding, want je kunt last krijgen van je maag. In de laatste week van juli 2018 komt er verbetering.

Advies
Je hebt het vast al gemerkt, het schiet allemaal niet op. Het heeft geen zin om tegen de retrogradestroom in te zwemmen. Beter is het om de tijd te nemen om te ontspannen, plannen te maken en een nieuwe strategie uit te stippelen. Energie opdoen en jezelf voorbereiden op een drukke periode. Luister naar je innerlijke stem, Ram.

error: Content is protected !!