Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Ram november 2019

Algemeen

November 2019 is de maand met de meeste planeten aan de bovenkant van de Ram-horoscoop.

Dit is de tijd van het jaar dat je op de carrière en op wereldse doelen bent gericht.

November 2019 is een gunstige maand voor carrière, reizen, financiën, liefde, spiritualiteit en de maand bij uitstek om positieve veranderingen door te voeren en alles achter te laten wat je niet meer nodig hebt.

Spirituele groei is het thema deze maand. Sociale vaardigheden en samenwerking is de sleutel naar groei en succes.

Liefde en Relaties

Aan het begin van de maand kunnen er zich door de invloed van Mars in het Huis van Relaties problemen voordoen. Een goede balans moet worden gevonden tussen privé-leven en carrière. Ambitie en liefde gaan nu eenmaal niet samen. Samen meer tijd doorbrengen en minder inmenging van derden is de magische sleutel om de liefde te laten opbloeien. 

De single Ram vindt de liefde in het buitenland of bij mensen met een andere culturele achtergrond, in de sportschool of tijdens sociale bijeenkomsten.

Familie en Huis

Jouw carrière vraagt veel tijd en aandacht en dat betekent dat er minder tijd overblijft voor je privéleven. Het is belangrijk dat je voor jezelf gezonde grenzen stelt in je gezin en in je familie. Zonder de steun van je familie heeft succes in je carrière weinig waarde. Wat is er fijner om je succes te kunnen delen met je achterban? Je gezin en familie zal het waarderen dat je tijd vrijmaakt om samen leuke activiteiten te ondernemen. De Nieuwe Maan van 26 november 2019 in het Huis van Reizen is een verwijzing naar een studie, nieuwe interesse, een nieuw boek dat je gaat lezen, een buitenlandse reis of bezoek van familie uit het buitenland.

Carrière

November 2019 staat grotendeels in het teken van vervoer en reizen voor zakelijke doeleinden. Een verre reis brengt je in contact met buitenlandse investeerders.

November 2019 is een geweldige maand om een bedrijfsgerichte training te volgen. Saturnus is jouw planeet van Carrière en deze reist door Steenbok.

Steenbok symboliseert voor de Ram het Huis van Carrière en Bestemming. Deze invloed staat tot eind maart 2020 in het teken van het bouwen en bestendigen van succes in de carrière.

De invloed van Jupiter het vuurteken Boogschutter stimuleert reizen en studeren, dus november 2019 is een gunstige maand voor het aanvragen van een studiebeurs.

Aan het eind van november 2019 kan een zakelijk probleem de deur openen naar ongekende mogelijkheden.

Financiën

De Nieuwe Maan van 28 oktober 2019 viel in jouw Huis van Gedeelde Financiën. Deze Nieuwe Maan kan in november 2019 duiden op een gunstige gerechtelijke uitspraak, uitkering of uitbetaling, bonussen en provisies. November 2019 is een gunstige financiële maand, Ram. Buitenlandse investeringen gaan deze maand zoete vruchten opleveren. Tot 20 november 2019 kan Mercurius retrograde in Schorpioen duiden op onregelmatigheden met documenten of visa.

De Volle Maan van 12 november 2019 valt in jouw Huis van Financiën. In de komende twee weken komt er meer geld binnen door een andere baan of salarisverhoging, meer omzet, uitbetaling of tegemoetkoming, maar voorzichtigheid blijft geboden. Er zijn nog losse financiële eindjes die aan elkaar moeten worden geknoopt. 

Op 24 november 2019 staat Mars in Schorpioen tegenover Uranus in Stier. Deze oppositie kan de aanleiding zijn tot onverwachte financiële ontwikkelingen waar je geen invloed op hebt. Geen beste dag voor financiële transacties of onderhandelingen.

Gezondheid

November 2019 staat in het teken van energie. De eerste drie weken van november 2019 zijn geschikt om veranderingen aan te brengen in je lifestyle. Een nieuw dieet of een nieuw trainingsprogramma volgen brengt goede resultaten. Volg door de invloed van Neptunus in het Huis van Kosmisch Bewustzijn wel een vast schema, een vaste dagelijkse routine! Maak tijd vrij om te ontspannen en om te eten. Dat geldt ook voor je partner, want ook jouw partner heeft baat bij een gezonde lifestyle. Het onderhouden van goede relatie met anderen om je heen voelt goed en is bevorderlijk voor je gezondheid. Emoties zijn van grote invloed op je gezondheid, bijvoorbeeld het uiten en het niet uiten van emoties. Lichaam, ziel en geest zijn één geheel en zijn onlosmakelijk verbonden met je algehele gezondheid. Sportief bezig zijn en een goede ademhaling de beste manier om prikkelbaarheid en innerlijke emotionele onrust te kanaliseren. 

Advies

Luister naar je gevoel tijdens deze maand, Ram.

Maak je niet zo druk, ook al heb je het druk.

De boog kan niet altijd gespannen staan, vooral na zo’n hectisch jaar.

error: Content is protected !!