Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De Nieuwe Maan in Vissen van 10 maart 2024 is een krachtig en spiritueel nieuw begin voor ieder facet van je leven en dat geldt vooral voor de Vissen die tussen 8 en 12 maart zijn geboren.
Mars reist van 23 maart tot en met 30 april 2024 door Vissen en dat brengt een golf van energie en gedrevenheid om met een groot project van start te gaan.
De focus in maart 2024 ligt op persoonlijke ontwikkeling, financiën, gezondheid en relaties.

Liefde en Relaties
Op 24 februari 2024 was er een Volle Maan in Maagd (Huis van Relaties) en deze maanenergie laat in de eerste helft van maart 2024 veranderingen op relationeel gebied zien. Goede relaties die gebaseerd zijn op toewijding, eenheid en verbondenheid worden versterkt, maar onoprechte relaties, zowel zakelijk als privé, komen (alsnog) tot een einde.
Op 25 maart 2024 is een Maansverduistering in Weegschaal (Huis van Zielsprocessen en Gedeeld Vermogen) en deze leidt tot ontwikkelingen waardoor de focus komt te liggen op het verlangen naar een diepere emotionele, fysieke en spirituele verbinding. Deze Gedeeltelijke Maansverduistering maakt je ook bewust van financiële en emotionele verantwoordelijkheden jegens anderen. Met deze Maansverduistering kunnen lichamelijke verlangens heel sterk zijn, zoals het verlangen naar een vertrouwelijke tantrische zielsverbinding met je partner.

Familie en Huis
De lente is in het land en dat voelt als een frisse wind door je huis. In de afgelopen maanden was je wat down, maar nu krijg je weer zin om leuke dingen te gaan ondernemen met je gezin.
Maart 2024 nodigt uit om uitstapjes te maken, even er tussenuit.
Het is mogelijk dat Vissen op huizenjacht gaat of het huis te koop gaat zetten.
In een ontspannen sfeer zijn problemen makkelijker op te lossen dan thuis te piekeren.
Dankzij de invloed van Mars in Vissen vanaf 23 maart 2024 krijg je de moed en energie om een impasse te doorbreken en een oplossing te vinden voor een langdurig conflict in je gezin of familie.

Carrière
Maart 2024 laat een interessante maand zien voor je werk, carrière en professionele doelen.
Vissen is in maart 2024 vaak onderweg. Tijdens een zakelijke reis naar het buitenland zijn er interessante ontmoetingen. Maart 2024 is ook een gunstige maand voor een bedrijfsgerichte training of studie.
Door de transit van Mercurius in Ram vanaf 11 maart 2024 neemt Vissen meer initiatief en laat zich minder uit het veld slaan.
Maart 2024 is een gunstige maand om creatieve en intuïtieve talenten naar buiten te brengen.
Door jouw invoelend vermogen vinden collega’s en klanten het fijn om met je samen te werken of zaken te doen. Samenwerking en het tonen van medeleven en begrip en vermogen om conflicten op te lossen blijven dus van cruciaal belang op jouw carrièrepad.

Financiën
De lentemaand maart 2024 voelt voor jou als een nieuw begin en daarbij hoort bijvoorbeeld ook een nieuwe outfit of hairstyle. Door jouw enthousiasme kun je meer geld uitgeven dan gepland.
Ook al geld verdienen belangrijk voor je, Cheiron in Ram (2e Huis van Financiën en Waardebepaling) versterkt het gegeven dat de innerlijke waarde, je ziel zoveel meer waard is dan geld of uiterlijke rijkdom ooit kan zijn.
Deze maand zijn er onverwachte mogelijkheden voor financiële groei door een creatief project of door gewoon naar je onderbuik te luisteren.
De Gedeeltelijke Maansverduistering in Weegschaal van 25 maart 2024 valt in het 8e Huis van Gedeelde Financiën en leidt tot ontwikkelingen waardoor de focus komt te liggen op gezamenlijke financiën zoals belastingen, hypotheek en erfenissen. Deze Gedeeltelijke Maansverduistering maakt je ook bewust van fysieke als emotionele verantwoordelijkheden jegens anderen.
Financiële ontwikkelingen van en door derden maken het noodzakelijk om in de komende zes maanden een ander financieel beleid te gaan voeren.

Gezondheid
De verschuiving van Pluto naar Waterman in het twaalfde Huis van Kosmisch Bewustzijn brengt diep verborgen aspecten van jezelf naar boven. Pluto in Waterman is een psychologisch en spiritueel zuiveringsproces van verwerken van trauma en schuldgevoel uit je verleden en zelfs uit vorige levens.
Door de invloed van Venus en Mars (medeheerser Pluto) in Waterman in het 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn kan er sprake zijn van vermoeidheid, stemmingswisselingen, je verloren voelen en een gevoel van apathie. Een verlangen naar persoonlijke vrijheid maakt je ongedurig en geïrriteerd. Wanneer een vervelend gevoel je bekruipt, zoek dan afleiding door iets leuks voor jezelf te gaan doen. Door de invloed van de Maansverduistering in Weegschaal van 25 maart 2024 komt het verlangen terug naar grenzeloos samenzijn en dit zal een positief effect hebben op jouw humeur!

Advies
Pluto in Waterman graaft diep in je onderbewuste problemen, motivaties, verlangens om inzicht te krijgen over het hoe en waarom. Doordat je meer inzicht krijgt over jezelf, wordt het makkelijker om de zware last die je meedraagt los te laten waardoor je innerlijk sterker wordt.
Met de invloed van astrologisch heerser, Neptunus in Vissen en begrenzer Saturnus in Vissen gaat het over het integreren van geven en nemen, gezonde grenzen stellen en verantwoordelijkheid voor je leven te nemen.

error: Content is protected !!