Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De eerste helft van november 2023 kan wat lastig zijn, maar de tweede helft van november 2023 gaat met Venus in Weegschaal en de Zon, Mercurius en Mars in Boogschutter veel gemakkelijker voor Waterman door meer zelfvertrouwen om problemen te overwinnen. Het thema van november 2023 is communicatie en sociale activiteiten. November 2023 vraagt om een goede planning, omdat Uranus (jouw heersende planeet) nog steeds retrograde is.
Waterman kan terugkijken op een moeilijk en bitterzoet jaar van hoogte- en dieptepunten, van vreugde, maar ook afscheid en verdriet. Wat voorbij is, is voorbij en verdriet maakt plaats voor een nieuwe fase in je leven.

Liefde en Relaties
Aan het begin van november 2023 heeft Waterman met de Zon in Schorpioen moeite om concessies te doen in relaties en dat kan tot spanning en onbegrip leiden in relaties.
De situatie verbetert met Mercurius in Boogschutter vanaf 11 november 2023 en zijn er feestjes, uitstapjes en sociale activiteiten om nieuwe vrienden te maken. In je vaste relatie is het een mooie energie om samen met je partner leuke dingen te ondernemen zoals een romantisch reisje.
Voor de single Waterman is dit een geweldige periode om te daten of een liefde te vinden tijdens een feestje met vrienden of evenement.
De Volle Maan in Tweelingen van 27 november 2023 valt in het Huis van Zelfexpressie, Creativiteit, Liefde, Romantiek en Plezier! Wanneer de groepsdynamiek je eigen zelfexpressie belemmert, dan moet je een keuze maken. Nieuwe relaties brengen je in contact met je innerlijke ziel en met wie je bent. Deze Volle Maan kan het begin of einde zijn van een romance, afhankelijk van dat iets goed of niet goed voor je voelt.

Familie en Huis
De Gedeeltelijke Maansverduistering in Stier van 28 oktober 2023 viel in jouw 4e Huis van Familie en Privé-leven en deze gebeurtenis brengt in november 2023 al veel boosheid uit je kinderjaren naar boven. Iets wat verborgen is gebleven en wat te maken heeft met ouders, ouderen of familielid, zelfs van vorige generaties, komt nu naar buiten. Een familieband wordt verbroken of wordt juist hechter.
Uranus is de heersende planeet van Waterman en Stier is de Heer van het 4e Huis van Familie en Huis. De retrograde Uranus in Stier (4e Huis van Familie en Huis) gaat over vrede sluiten met het verleden of een periode afsluiten. Waterman heeft een stressvolle periode achter de rug van verhuizen, verbouwen of familie-omstandigheden. Financiële en emotionele stress kan van nadelige invloed zijn op de sfeer thuis, jonge kinderen en hun ontwikkeling.
Het is van het grootste belang dat het evenwicht tussen privéleven en carrière wordt hersteld.

Carrière
De Nieuwe Maan in Schorpioen van 13 november 2023 in jouw Huis van Carrière laat nieuwe professionele kansen zien. Het stimuleert Waterman om zich te richten op ambities, een ongelooflijke carrièremove of om andere maatschappelijke verandering door te voeren, zolang het maar een verbetering is die afgestemd is op jouw wensen.
Mercurius in Boogschutter vanaf 11 november 2023 geeft meer zelfvertrouwen en helpt je om je podium te pakken zoals een sollicitatie of vergadering. Mars in Schorpioen tot 24 november 2023 maakt gepassioneerd en moedig. November 2023 is gunstig voor de studie en zakelijke reizen.
Het kan zijn dat het buitenland lokt waar mogelijkheden liggen te wachten. Vergeet niet dat samenwerking een belangrijk thema is. Asteroïde Ceres ren Mars reizen tot 25 november 2023 door Schorpioen (Huis van Carrière en Bestemming). Deze samenwerking kan leiden tot meer verantwoordelijkheden of een leidinggevende functie.
Blijf overeind en blijf vertrouwen, ook al krijg je privé te maken met tegenwind en vertraging.
Weet dat het fundament van succes een stabiel thuis is, dus probeer zakelijk en privé in evenwicht te brengen.

Financiën
November 2023 laat een stabiele maand zien qua financiën. Met Venus in Maagd tot 8 november 2023 ben je spaarzaam en is er overzicht, waardoor je zonder beperkingen betalingen kunt doen. Ook investeringen in aandelen en handel in onroerend goed laten mooie resultaten zien. Er komt in november 2023 vanuit winst uit projecten, investeringen, de juiste contacten en door hard te werken voldoende geld binnen, maar je moet wel je uitgavenpatroon in de gaten houden, zodat je vóór het nieuwe jaar niet zonder geld komt te zitten. Het blijft dus raadzaam om alle financiële risico’s in ogenschouw te nemen. Het levenstempo zal gedurende november 2023 versnellen en dan loop je het risico om het overzicht te verliezen.

Gezondheid
Pluto ‘loopt’ sinds 11 oktober 2023 direct in Steenbok. Steenbok is het 12e Huis van het Kosmisch Bewustzijn voor Waterman. Pluto in Steenbok geeft je meer controle en begrip voor het verleden waardoor je oude pijn kan losgelaten. Pluto veegt als een grote kosmische bezem alle emotionele ballast weg wat jou tegenhoudt om je eigen weg te volgen in dit leven.
Jouw welzijn is verbonden met jouw innerlijke kracht rechtvaardigheidsgevoel.
Mars in Schorpioen tot 24 november 2023 geeft jou kracht en uithoudingsvermogen om vol te houden, ook al heb je veel te verduren gehad. Om stress voor te blijven is Vitamine B raadzaam.
Om je innerlijke balans te behouden, moet je tijd vrijmaken voor jezelf en je mentaal welzijn.
Rust, ontspanning, meditatie en yoga en beweging in de buitenlucht helpen je om spanning los te laten en negatieve gedachten te verdrijven.

Advies
De Zonsverduistering in Weegschaal van 14 oktober 2023 in het 9e Huis van Hoger Bewustzijn mag in november en de komende maanden worden gezien als de kosmische poort naar een nieuwe liefde die kan worden gevonden in het buitenland of een spirituele plek in de wereld die jou gelukkig maakt of waar je van hebt gefantaseerd.
Met de directe Pluto in Steenbok (heerser van het Huis van Carrière) krijg je waardering voor je werk, maar ook de kans om een nieuwe professionele koers te gaan varen.
Geen nieuwe schoen weggooien voordat je nieuwe hebt, dus zorg eerst voor een solide plan en weeg alle voors en tegens af, voordat je een volgende stap gaat nemen.

error: Content is protected !!