Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De planeetkrachten zijn evenredig verdeeld tussen de oostelijke en de westelijke helft van de Maagd-horoscoop.
Jouw persoonlijk belangen en die van anderen staan in één lijn, dus je hebt de ander nodig en versa versa. Jouw sociale charme doet daarbij een grote duit in het zakje!
Juli 2022 is de maand waarin ook de liefde hoogtij viert.
De retrograde planeten hebben weinig of geen invloed op jouw voortgang, maar Maagd gaat echter een periode in waarbij meer beroep wordt gedaan op geduld en doorzettingsvermogen.

Liefde en Relaties
De invloed van Venus in Tweelingen is overduidelijk aanwezig deze maand! Je vindt het heerlijk om naar buiten te treden, om jezelf te laten zien aan de buitenwereld. Een heerlijke maand om te shoppen en te flaneren. Met jouw stralende aantrekkingskracht hoef je in deze sociale maand niet te klagen over gebrek aan aandacht! Juli 2022 is dus een geweldige maand om de liefde van je leven te ontmoeten! Vooral in de eerste helft van juli 2022 kan een liefde ontstaan in je sociale kring. Er zijn feestjes en diverse mogelijkheden deze maand, dus blijf niet thuis afwachten!
De Volle Maan van 13 juli 2022 valt in jouw Huis van Liefde, Romantiek en Plezier! Tot eind juli 2022 ligt de focus op liefde, je sociale leven, creativiteit en uitgaan, feestjes, netwerken, vrienden en verenigingen. Iets komt tot voltooiing.

Familie en Huis
De Volle Maan in Boogschutter van 14 juni 2022 viel in jouw Huis van Familie en Huis.
Door deze invloed kan er thuis iets tot voltooiing zijn gekomen, zijn er plannen om verhuizen of er is een daadwerkelijke verhuizing dat verweven kan zijn met je carrière. In juli 2022 moet er een keuze worden gemaakt tussen loopbaanverplichtingen en familiebelangen. Het valt niet mee om het evenwicht te vinden tussen de twee tegengestelde gebieden.
De Volle Maan in Steenbok van 13 juli 2022 duidt op een sportief evenement, een reisje, een kinderfeestje of het organiseren van een recreatief evenement met kinderen waarbij Maagd een ondersteunde rol inneemt.
De retrograde Pluto in Steenbok vestigt de aandacht op veranderingen in je kinderen, kinderen in de familie of directe omgeving. Kinderen hebben vooral nu jouw aandacht en leiding nodig.

Carrière
Juli 2022 is een maand die met een grote planetaire druk aan de bovenkant van de Maagd horoscoop in het teken staat van carrière en netwerken. Belangrijk is dat je niet tegen de stroom inzwemt, maar jezelf mee laat voeren op de kosmische golven. Het gaat om samenwerken en medewerken. Je zult zien dat dingen beter verlopen. Een creatief project heeft deze maand grote kans van slagen. Leg alles wel heel goed vast. Juli 2022 is de maand om de stoute schoenen aan te trekken, dus een gunstige periode om te solliciteren of voor een goed gesprek met je leidinggevende. De eerste helft van juli 2022 is de de beste periode om dat te doen. Niets opkroppen, maak het bespreekbaar! Doe een suggestie om je werkplek beter te organiseren.
De retrograde Saturnus in Waterman in het 6e Huis van Werk geeft aan dat oude methoden en gewoonten niet meer werken in de nieuwe situatie. Maagd kan van werkplek of baan veranderen, dus een andere denkwijze en andere methoden zijn noodzakelijk.

Financiën
Venus is jouw planeet van Financiën. Venus reist deze maand door Tweelingen (Carrière) en Kreeft (Sociale Kring).
In de eerste helft van juli 2022 vormt je carrière de grootste bron van inkomsten en mag je ook op de steun van vrienden rekenen die jou behulpzaam zijn bij nieuwe projecten die geld genereren. Er wordt ook geld uitgegeven aan vrienden en verenigingsleven.Wees er zeker van dat je kunt vertrouwen op de samenwerking met vrienden en zakenpartners.
Deze maand kunnen er reparatiekosten die te maken hebben met het huis of onderneming. Hierdoor zal het oorspronkelijk geplande budget worden overschreden.
Maagd heeft de hulp van anderen nodig om geld te genereren en om financiële zekerheid te behouden en verlies te voorkomen. Richt je alleen op het essentiële en bespaar waar mogelijk.

Gezondheid
Je gezondheid is deze maand goed, maar je moet wel regelmatig bewegen! Neem de fiets naar het werk, neem de trap in plaats van de lift. De Gewonde Genezer Cheiron in Ram wil Maagd bevrijden van oude schuldgevoelens en verborgen angsten door middel van vergeving. Asteroïde Ceres in Leeuw is daarbij de ondersteunende factor van 24 juli tot 29 september 2022 om verbinding te maken met je onderbewustzijn om oude emotionele problemen los te laten.
De Nieuwe Maan van 28 juli 2022 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten. Deze Nieuwe Maan laat je terugkeren naar de Bron. Rust, filosofie, ontspanning en retraite zijn de weg naar jouw innerlijke zelf. Hou tijdens deze periode een dagboek bij. Blijf bij jezelf. Deze periode is kosmisch voor jou bedoeld, jouw genezingsproces.

Advies
Juli 2022 wordt een maand waarin grote stappen kunnen worden gezet in de carrière en hoger onderwijs van Maagd. Juli 2022 is een gunstige maand om te solliciteren of een nieuwe vaardigheid te leren. Pas op met teveel verantwoordelijkheid op je schouders te nemen. Het is beter om voor je productiviteit en rust om werkzaamheden te delegeren, zodat je je dan kunt concentreren op hoofdtaken.

error: Content is protected !!