Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Tweelingen januari 2017

Algemeen
Januari 2017 is de maand van de grote schoonmaak zowel lichamelijk, emotioneel, geestelijk en financieel. Een doorstart voor jezelf als persoon. Vanaf 20 januari 2017 komt jouw leven echt in een stroomversnelling. Deze maand is er vooruitgang te boeken. De focus ligt op je carrière en minder op je privéleven.

Liefde en Relaties
Januari 2017 is een mooie maand voor de liefde en relaties, maar hou er bij alles rekening mee dat Saturnus in het Huis van Relaties alle relaties op de proef stelt.
Jouw planeet Mercurius reist van 5 tot 13 januari 2017 door jouw Huis van Relaties en dat betekent goed nieuws! Venus is jouw planeet van de Liefde. Venus reist samen met Neptunus van 12 tot en met 15 januari 2017 door het dromerige rijk van Vissen. Een spirituele periode waarin je een sterke verbondenheid voelt met je geliefde. Jullie hebben dan een speciaal lijntje met elkaar. Januari 2017 is een liefdevolle maand van plezier en samenzijn, van liefde en romantiek. In de tweede helft van januari 2017 wordt door de Zon in Waterman de focus verlegd van samenzijn met je geliefde naar samenzijn met vrienden. Er zijn dan feestjes en bijeenkomsten waarbij het is alsof dat speciale lijntje verdwenen is. Je kunt het gevoel hebben alsof de liefde van jouw kant komt. De vrijgezelle Tweelingen vindt de liefde op feestjes en bijeenkomsten, galeries, bij de opening van een winkel of op recreatieve plaatsen. In de laatste week van de maand kan een vriendschap op de proef worden gesteld door een gezondheidskwestie of liefdesperikelen. De Nieuwe Maan van 28 januari 2017 nodigt uit om je grenzen te verleggen. Ook om samen te reizen naar het onbekende zowel in de geest als in het echt.

Familie en Huis
Jouw planeet Mercurius heerst over het vierde Huis van Familie en Huis en is tot en met 8 januari 2017 retrograde. Dat is een duidelijke kosmische aanwijzing alles zijn gangetje gaat in de familie, huis en gezin. Op dit moment van het jaar is het een sociale tijd voor de Tweelingen. Samen bereik je meer! Dat is in je carrière zo, maar ook in het gezin en familie. Het is geen tijd om jezelf op te sluiten of afzijdig te houden. Ook als er problemen zijn. Er niet van weglopen, maar ze aanpakken. Jezelf aanpassen, wanneer het niet anders kan. Mercurius is de planeet van Tweelingen. Mercurius staat in de eerste helft van januari 2017 gespannen op Uranus in Ram waardoor familieleden eerder overstuur raken of tegengas geven. De Maan bezoekt op 15 en 16 januari 2017 jouw Huis van Familie en Huis en deze energie brengt emoties weer in evenwicht. Pas op met elektrische apparatuur in huis deze maand.

Carrière
In januari 2017 ligt de focus op je carrière en de buitenwereld, Tweelingen! Op Jupiter na staan alle planeten aan de bovenzijde van de Tweelingen-horoscoop. Je leven is dus gericht op de buitenwereld en dat betekent dat er minder tijd is voor je privéleven en familie. In deze periode waarin je carrière centraal staat liggen de beste kansen om succes te boeken. Deze trend zet zich in de komende maand voort, dus het is nu de beste tijd om een carrièremove te maken, te solliciteren of een nieuw product aan de wereld te presenteren, een doorstart te maken of met een nieuw project in je onderneming te beginnen.

Financiën
Je inkomen laat schommelingen zien en dat heeft te maken met een onduidelijke situatie met betrekking tot je werk. De Volle Maan van 12 januari 2017 valt in jouw Huis van Financiën. Goede periode voor een budgetplan of investeringsplan. Alles financieel op een rijtje zetten aan het begin van het jaar. Financiën zijn niet echt een groot probleem deze maand. Je maakt je alleen meer zorgen over de financiële belangen van anderen dan die van jezelf. Let deze maand op je uitgaven. Januari 2017 is de maand bij uitstek om eventuele schulden af te betalen of te herfinancieren. Een goed budgetbeheer aan het begin van het jaar zal later haar vruchten afwerpen. De beste financiële dagen liggen in de eerste helft van de maand. De Maan is jouw planeet van Financiën. Wanneer de Maan in haar Wassende Fase of Volle Fase is, komt er in het elgemeen meer geld binnen. Vooral 10 januari 2017 ziet er financieel gunstig uit door goede aspecten met de Maan, de Maan staat dan perigeum. Dat betekent dat de Maan het dichtst bij de Aarde staat.
Let dus maar op de Maan!

Gezondheid
Jouw achtste Huis van Transformatie wordt in de eerste drie weken van januari 2017 bezet door de Zon, jouw planeet Mercurius en Pluto in Steenbok. Deze periode is bijzonder geschikt om grote schoonmaak te houden in het huis van je Ziel. Denk bijvoorbeeld aan schoonmaken van je lichaam door af te vallen of te ontgiften. De beste dagen om dat te doen zijn 12, 13 en 14 januari 2017. Niet alleen je lichaam, maar ook het loslaten van emotionele bagage. Vanaf 21 januari 2017 zit je beter in je vel, Tweelingen. Je algemene gezondheid is redelijk deze maand. Je krijgt met stress te maken en zoals je weet is stress het slechtste wat een Tweelingen kan overkomen. Deze maand alcohol laten staan. Door je lichaam te ontgiften voorkom je een gang naar de dokter. Zelf ingrijpen voordat het te laat is!

Advies
Met bijna alle planeten aan de bovenzijde van de Tweelingen-horoscoop ligt de focus op je carrière. Deze trend houdt de komende maanden aan. Dus nu is het de beste tijd om een carrièremove te maken. Samenwerking is wel de sleutel tot succes. Blijf niet aan de zijlijn staan. Participeren! Het gaat nu om jouw sociale vaardigheden en interactie om te krijgen wat je verlangt. Eigenlijk ben je veel te eigenwijs om samen te werken, maar als Tweelingen weet je als geen ander wat aanpassen is. Maak je geen zorgen, over niet al te lange tijd ligt de bal weer in jouw doel.

error: Content is protected !!