Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan aan de linkerkant van de Steenbok-horoscoop.
De linkerkant of oostelijke sector gaat over zelfstandigheid en persoonlijke kracht om voorwaarden voor jezelf te creëren in plaats van het moeten aanpassen aan anderen. Je bereikt je doelen op eigen kracht zonder daar anderen voor nodig te hebben. Samenwerking is altijd goed, maar nu ben jij aan de beurt.
Oktober 2018 is de maand van carrière en ambities, relaties en je sociale leven.
Jouw privé-leven en gezondheid vereisen wel wat aandacht.

Liefde en Relaties
Uranus reist al sinds mei 2018 door jouw Huis van Creativiteit en Liefde. Je zult het vast wel gemerkt hebben, al die plotselinge en verrassende ontwikkelingen in je liefdesleven, zoals een onverwachte liefde die jouw leven totaal heeft veranderd of verandering in je vaste relatie.
Oktober 2018 is de maand van openheid. Het is belangrijk om zo open mogelijk te zijn in de liefde. Laat zien wie je bent en verschuil je niet. Wees eerlijk en open. Je bent wie je bent.
De eerste helft van oktober 2018 stroomt over van liefde. De single Steenbok vindt de liefde op de werkvloer, tijdens het netwerken of een zakelijke afspraak, maar wil zich (nog) niet vastleggen. Het gaat meer om vriendschap en het maken van contact. De tweede helft van oktober 2018 staat in het teken van vernieuwing. Alles voelt nieuw en anders. De Volle Maan van 24 oktober 2018 valt in jouw Huis van Creativiteit en Liefde. Deze kosmische invloed laat vanaf dat moment een gezellige periode zien van creativiteit en uitgaan, feestjes, netwerken, vrienden en deelname aan het sociale leven.

Familie en Huis
De Volle Maan van 25 september 2018 viel in jouw Huis van Familie en Huis.
Oktober 2018 staat hiermee in het teken van iets wat tot voltooiing komt bij jou thuis of in je familie. Er zijn plannen om verhuizen of er is een daadwerkelijke verhuizing dat verweven kan zijn met je carrière. De Volle Maan brengt dus iets nieuws op het thuisfront, zoals een nieuw project, renovatie, nieuw interieur, een gezamenlijke reis, familiebijeenkomst of een verhuizing naar een andere woonplaats. De rode Strijder Mars heerst over jouw Huis van Familie en Huis. Nu Mars niet meer retrograde is, staat er niets meer in de weg om plannen te verwezenlijken.

Carrière
Oktober 2018 laat een stormachtige periode zien voor je carrière. Zakendoen is een ware uitdaging vooral aan het begin van oktober 2018. De Nieuwe Maan van 9 oktober 2018 valt in jouw Huis van Carrière. Het planetaire recept voor nieuw succes in je carrière! Een belangrijk project waar je een tijdje geleden mee bent begonnen ziet deze maand het levenslicht. In ieder geval iets nieuws dat deuren voor je gaat openen zoals een doorbraak, grote kans op een promotie of nieuwe baan, nieuwe zakelijke kansen zoals een nieuwe overeenkomst of nieuwe onderhandelingen, een nieuwe klant of meer opdrachten voor je bedrijf. De Nieuwe Maan geeft je meer energie en een impuls voor succes, actie en groei medio oktober 2018.
Je krijgt te maken met meer verantwoordelijkheden op de werkplek, maar dat wordt weer vertaald met een extra beloning. Je krijgt ondersteuning door anderen die je eerder had geholpen.
Toch is er een kanttekening. In de laatste week van oktober 2018 kun je te maken krijgen met een wolf in schaapskleren op je werk. Aan het eind van oktober 2018 moet je knopen doorhakken.

Financiën
De rode Strijder Mars in jouw Huis van Financiën biedt je de energie en vindingrijkheid om meer geld te verdienen. Oktober 2018 biedt voldoende financiële mogelijkheden. De direct lopende Mars in het Huis van Financiën staat garant voor een verbetering van jouw financiële situatie waardoor je aan je financiële verplichtingen kunt voldoen. Er komt weer beweging in lopende financiële projecten. Projecten worden opnieuw opgestart en er komt weer geld binnen. Oktober 2018 is een maand met voldoende inkomsten, maar het gevaar bestaat dat je te enthousiast wordt en daardoor onnodige uitgaven gaat doen.

Gezondheid
Aan het begin van oktober 2018 besef je hoe belangrijk ontspanning is. De eerste drie weken van oktober 2018 kunnen wat delicaat zijn. Je bent dan meer vatbaar om verkouden te worden of griep te krijgen. Neem voldoende rust, ook al het je het druk op je werk.
Je kunt ook last krijgen van spierpijn. Alsof je lichaam zegt: “ho eens even, ik ben er ook nog!” Verwen jezelf deze maand eens met een saunabezoek of een lekkere massage.
Vanaf 24 oktober 2018 gaat het beter met je energieniveau.
Zwemmen geeft ontspanning en verbetert je conditie. Wat wil je nog meer?
Beloon jezelf met iets leuks zoals een korte vakantie aan het eind van oktober 2018. Je hebt het verdiend!

Advies
Wees op je hoede in oktober 2018. Niet alles of iedereen is wat het lijkt.
Vooral aan het eind van oktober 2018 kun je te maken krijgen met een wolf in schaapskleren die niet helemaal eerlijk is. Neem de tijd voor jezelf en voor je privé-leven.

error: Content is protected !!