Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan nog aan de onderzijde van de Weegschaal-horoscoop. De Nacht.
De Nacht is kosmisch bedoeld als een tijd van voorbereiding en bouwen aan de infrastructuur van toekomstig succes. Het vinden van geluk en de juiste balans tussen werk en privéleven.
Vanaf de Lente-Equinox bereikt de Zon de horizon van de Weegschaal horoscoop en ontwaak je uit je Winterslaap! Carrière, buitenwereld en ambities gaan steeds meer de boventoon voeren.
De focus ligt in maart 2024 op liefde, gezondheid, samenwerking, sociale vaardigheden en consensus om je doelstellingen te behalen.

Liefde en Relaties
De Nieuwe Maan van 9 februari 2024 in Waterman in het 5e Huis van Liefde was het startsein van een nieuwe cyclus van het herontdekken van de ware betekenis van plezier en geluk.
Misschien is er een nieuwe romance in je leven, nieuw elan in je vaste relatie of ben je begonnen met een creatief project.
De rode Strijder Mars reist tot 22 maart 2024 door Waterman versterkt die energie en daardoor zijn verlangens sterker en wil je meer tijd doorbrengen met je geliefde. Geweldige tijd om samen op reis te gaan of activiteiten te ondernemen.
De Gedeeltelijke Maansverduistering in Weegschaal van 25 maart 2024 valt in jouw Huis van Persoonlijkheid met de focus op relaties en de relatie die je met jezelf hebt.
Iedere Weegschaal wordt sterk beïnvloed door deze lunaire kracht.
Geven en nemen kan een issue zijn. Deze Gedeeltelijke Maansverduistering kan een relatie maken of breken al naar gelang de kwaliteit van die relatie.

Familie en Huis
Met Pluto in Steenbok in het 4e Huis van Familie en Privé, je wortels, je verleden en je identiteit is er sinds 2008 veel veranderd in je privé-leven. Een verhuizing, kinderen, overlijden of aanpassingen in de thuissituatie, maar ook van emotionele regeneratie waarin familieverhoudingen en oude pijn uit je kindertijd voor altijd is getransformeerd en veranderd.
Door de verschuiving van Pluto naar Waterman zie je ineens je kinderen opgroeien en zijn onverwachte en snelle ontwikkelingen die je overkomen en waar je geen controle over hebt.
Pluto in Waterman onthult waar emotionele blokkades liggen om deze te doorbreken en je te richten op wat je leuk vindt, je creatieve ambities en projecten die jou echt inspireren.
De verschuiving van Pluto naar Waterman laat grote veranderingen zien in je kinderen (of je eigen innerlijk kind). Kinderen moeten kunnen spelen om zich te kunnen ontwikkelen en dat is iets dat jij ook mag doen. Tijd om opruiming te houden in je huis, je hoofd en je hart. Asteroïde Ceres in Steenbok blijft je herinneren aan het feit dat een thuis ook een veilig thuis moet zijn, waar je je geborgen en gesteund mag voelen.

Carrière
Vissen is jouw 6e Huis van Dagelijks Werk en Gezondheid.
Mercurius in Vissen tot 10 maart 2024 is gunstig voor een sollicitatiegesprek of voor het (her) organiseren van werkzaamheden en taken.
De Nieuwe Maan in Vissen van 10 maart 2024 versterkt deze energie van (opnieuw) beginnen.
Deze Nieuwe Maan vraagt om een frisse start, balans en een gezonde lifestyle en betere arbeidsvoorwaarden. Er dienen zich nieuwe kansen aan die gevoelsmatig beter aansluiten bij jouw leven en verlangens, maar dan moet er wel eerst schoon schip worden gemaakt.
Mars reist van 23 maart tot 30 april 2024 door Vissen waardoor je extra productieve energie krijgt om je beter te concentreren op wat er moet gebeuren. Dit is de beste periode om met een nieuw werkproject of baan van start te gaan.

Financiën
Maart 2024 is een financieel stabiele maand voor Weegschaal.
Deze maand is gunstig om op zoek te gaan naar nieuwe investeringsmogelijkheden of strategieën om je inkomen voor de lange termijn te verbeteren.
Er kunnen zich nieuwe mogelijkheden voordoen voor gezamenlijke investeringen of zakelijk partnerschap. Een creatief project kan lucratief zijn voor Weegschaal.
Waterman staat voor het Huis van Liefde, Recreatie, Kinderen en Zelfexpressie.
Door de invloed van jouw planeet Venus in Waterman wordt er in maart 2024 geld uitgegeven aan leuke dingen, zoals luxe, wellness, uitstapjes en vakantie.
Volgende maand april is er een Volle Maan in het Huis van Financiën.
De Volle Maan in Schorpioen van 23 april 2024 laat je zien waar blokkades zijn die financiële groei in de weg staan, dus het is goed om inde aanloop naar die Volle Maan hierover na te denken.

Gezondheid
Op 24 februari 2024 was er een Volle Maan in Maagd (12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten). Door deze subtiele en spirituele invloed heb de ook in de eerste helft van maart 2024 behoefte aan rust, introspectie, ontspanning en meditatie. Tijd voor jezelf, pauze, tijd om verbinding te maken met het onderbewuste……tijd om slaap in te halen of een korte vakantie in te lassen om innerlijk evenwicht te (her)vinden en emotionele bagage los te laten.
Vissen is jouw 6e Huis van Dagelijks Werk en Gezondheid.
Mercurius in Vissen tot 10 maart 2024 is een ideaal moment voor medische onderzoeken.
Saturnus in Vissen kan de oorzaak zijn van een constante druk om te moeten presteren, op je werk, maar ook bij dagelijkse bezigheden. Nervositeit en angst kunnen fysieke spanning veroorzaken. Een gezondheidsprobleem dwingt je om je levensstijl te veranderen. Gezondheidsproblemen kunnen door stress de kop opsteken, dus neem extra voorzorgsmaatregelen. Wees lief voor jezelf, Weegschaal.

Advies
Door de invloed van Noordknoop in Ram ga je steeds meer de relatie met jezelf en de wereld versterken, ontwikkelen of verbeteren. Vanuit de Kosmos ontvang je precies wat je nodig hebt om je innerlijke motieven en die van anderen te begrijpen.
Saturnus in Vissen kan de oorzaak zijn van een constante druk om te moeten presteren, op je werk, maar ook bij dagelijkse bezigheden.
Saturnus in Vissen kan de oorzaak zijn van overbelasting en stress. Stress op het werk komt voornamelijk, omdat je de tijd niet goed indeelt en dat gaat ten koste van je energie en je gezondheid. Saturnus is Vadertje Tijd. Door een goed tijdschema aan te houden, heb je overzicht en kun je gericht dingen van je lijstje strepen. Door meer structuur en orde ben je beter georganiseerd en dat is ook beter voor je gezondheid.
Als je je geen voldoening hebt of krijg van je dagelijkse werk, dan is het goed om je te beraden op een volgende stap en op zoek te gaan naar een baan of dagbesteding die wel bij je past.

error: Content is protected !!