Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Stier september 2019

Algemeen

September 2019 is een maand van ups en downs voor de Stier. 

De meeste planeten staan aan de westelijke helft van de Stier-horoscoop.

Sociale vaardigheden en aanpassingsvermogen zijn nodig om je doelen te bereiken.

De buitenwereld wordt in de komende maanden steeds belangrijker. 

In september 2019 ligt de focus op gezondheid, creativiteit, samenwerking en carrière.

Liefde en Relaties

De liefde heeft in september 2019 heeft een onvoorspelbaar verloop voor de Stier. In de eerste helft van september 2019 kan er sprake zijn van conflict in de relatie. De passie is verdwenen of er is sprake van jaloezie. Het kan zijn dat jij en je partner niet op één lijn zitten en zie je de dingen anders dan je partner. Omstandigheden brengen ook de inzichten die je nodig hebt om te begrijpen waar het allemaal om draait. De tweede helft van september 2019 ziet er beter uit voor de Stier. De Volle Maan van 14 september 2019 valt in jouw Huis van Vriendschappen, groepen en organisaties. In je sociale kring komt er iets tot voltooiing en dat wordt gevierd of betreurd. 

Heb vertrouwen, Stier. Vooral op je innerlijke gevoel voordat je een beslissing neemt.

Familie en Huis

De eerste helft van september 2019 laat een gunstige periode zien om bij te praten of dingen uit te praten met familieleden of vrienden, buren of kennissen.

Er is sprake van een vertrouwenskwestie in je sociale kring en dan kan een goed gesprek leiden tot opheldering en nieuwe mogelijkheden. Oudere familieleden kunnen daarbij bemiddelen. 

In september 2019 kun je rekenen op de steun van familieleden zowel op het gebied van gezondheid, financiën of je carrière. September is geen goede maand om te gaan reizen. 

Carrière

Saturnus in Steenbok gaat vanaf 18 september 2019 weer direct.

Nieuwe carrièremogelijkheden dienen zich aan. Voor de Stier een gunstige periode om samen te werken met buitenlandse partners, andere wegen te verkennen of een examen af te leggen. Vanaf 23 september 2019 komt er vooruitgang op de werkplek, want in plaats van tegenwerking krijg je nu alle medewerking. De Nieuwe Maan van 28 september 2019 valt in jouw Huis van Werk. Voor de Stier is dit een geweldig moment om samen te werken en je werkomgeving ergonomisch aan te passen om het praktischer, aangenamer, veiliger, gezonder en productiever te maken. Deze Nieuwe Maan laat het begin van een productieve periode zien waarin verantwoordelijkheid en samenwerking de boventoon gaan voeren. Een geweldig moment om een conflict met een collega op te lossen of met een nieuw project van start te gaan. Een methodische en creatieve aanpak is de beste manier om veranderingen door te voeren. 

Let echter wel op de details voordat je die zakelijke deal sluit aan het eind van september 2019!

Financiën

September 2019 laat een uitdagende financiële maand zien, Stier.

Er zijn uitgaven die te maken hebben met je huis, familie en kinderen. Door de invloed van Mercurius in Maagd, jouw planeet van Financiën, ben je geneigd om meer geld uit te geven dan je je kunt veroorloven. Je vertrouwt erop dat het allemaal wel kan, maar je moet wel voorzichtig zijn met je spaargeld. Het is eerder uitgegeven dan verdiend!

Je hebt je financiële inzicht hard nodig om verschillende problemen op te lossen.

Je mag rekenen op de financiële steun van familie en je partner, maar zorgvuldigheid blijft echter in de eerste drie weken van september 2019 geboden. Alle investeringen moeten vooraf goed worden ingeschat.

Gezondheid

September 2019 laat een gunstige maand zien voor je emotionele en fysieke gezondheid, maar daar moet je wel wat voor doen, Stier. Je moet stress zien te vermijden!

Essentieel is een eiwitrijk dieet, extra ijzer en vitamine B-complex. Zorg ook voor ontspanning zoals zwemmen, dansen, wandelen, sporten, lezen, muziek. Alles waar je blij van wordt. Creativiteit, lichaamsbeweging, sporten, een goede harmonie in de relatie met je partner, familie en vrienden zijn belangrijk voor je emotionele en fysieke gezondheid. Je lichaam is de tempel van je Ziel, de bron van je gevoelens. Yoga is een goede manier om in contact te komen met je gevoelens en de innerlijke balans terug te vinden. 

Advies

Of je het nu wil of niet, je hebt de hulp van anderen nodig. Neem de tijd om je met anderen te verbinden en ze te leren begrijpen, want je hebt ze echt nodig.

In de eerste helft van September 2019 staan de Zon, Mercurius, Venus en Mars in Maagd. Met zoveel planeten in Aarde kan het niet misgaan voor jou, Stier. Maar er zijn wel uitdagingen door de positie van Neptunus in Vissen. Blijf realistisch, want je wil alleen maar zien wat je wil zien. 

Ga zoveel mogelijk naar buiten. Wandelen is de beste manier om goed na te denken en alles in het juiste perspectief kunnen zetten.

error: Content is protected !!