Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Jaarhoroscoop Schorpioen 2015

Algemeen

De oude, wijze Saturnus heeft in de afgelopen twee jaren door jouw teken Schorpioen gereisd. Je zult waarschijnlijk overspoeld zijn geweest van verantwoordelijkheden en zoveel lessen hebben geleerd. Waarschijnlijk ben je nu echt volwassen geworden. Je hebt je lessen hoe dan ook geleerd en met die wijze raad kun je verder. Saturnus heeft jouw teken verlaten, maar komt deze Zomer van 16 juni tot 18 september door retrogradewerking nog even terug in je leven.
Jupiter betreedt op 12 augustus jouw Huis van Sociale Betrokkenheid, Dromen en Hoop. Jupiter krijgt van 26 september tot 12 november bijval van Mars en samen met de Zonsverduistering van 13 september kan de mogelijkheid worden geboden om je droom waar te maken! Het heeft je de laatste tijd niet meegezeten en dit is een ware opsteker voor je. Alles wijst erop dat een wens zal worden vervuld.
Het jaar 2015 is het jaar waarin je carrière een grote rol zal spelen.

Carrière
Uranus in Ram reist in 2015 door jouw Huis van Werk. Door deze revolutionaire invloed wil je meer inspraak en meer vrijheid op je werk. Je wil veranderingen aanbrengen in het werk dat je doet of je bent op zoek naar een nieuwe en spannende uitdaging! Uranus krijgt van 21 februari tot 31 maart bezoek van Mars en met deze samenwerkende krachten weet je gewoon dat het tijd is voor een nieuwe baan of je krijgt een goede aanbieding voor werk, zelfs als je niet actief op zoek bent. Deze planetaire mogelijkheid wordt extra ondersteund door de Zonsverduistering van 18 april in Ram! Door de weldadige invloed van Jupiter tot 10 augustus 2015 in jouw Huis van Carrière en Reputatie ziet het er naar uit dat de eerste helft van 2015 in het teken staat van een verbetering of voortgang van je werkomgeving.
Mars reist van 9 augustus tot 25 september door jouw Huis van Carrière en met deze ambitieuze energie worden je mogelijkheden aangereikt om gestelde doelen te verwezenlijken. Je wil succes en je doelen bereiken, maar op de een of andere manier mis je gedrevenheid om door te zetten en dat komt door Venus. Venus in Leeuw is tijdens deze periode van 25 juli tot 5 september retrograde en dat is de reden dat je denkt dat je niet al te veel moeite hoeft te doen. In de loop van september komt je gedrevenheid weer terug.
Jupiter treedt op 12 augustus 2015 het teken Maagd binnen waardoor je dromen gaat verwerkelijken via groeperingen, netwerken, organisaties en vriendschappen.

Financiën
Saturnus in Boogschutter reist in 2015 door jouw Huis van Financiën en Vaste Waarden. Het omgaan met geld wordt hierdoor een belangrijk item in je leven. Als je voorheen schulden hebt gemaakt of vrijgevig en roekeloos met geld bent omgegaan, gaat dat nu echt veranderen. Saturnus zal hier de komende twee jaar blijven en dat mag je zien alsof een planetaire boekhouder zich over je financiën ontfermt. Door zijn wijze invloed wordt je vooral vanaf 17 september 2015 gedwongen tot een verstandig beheer van geld en bezittingen met het oog op de toekomst. Als je wel verstandig met geld omgaat, zul je merken dat deze invloed zal zorgen voor een grotere financiële zekerheid.

Liefde en Relaties
Neptunus in Vissen verblijft ook in 2015 in jouw Huis van Liefde. Met deze dromerige invloed verlang je naar een liefde die je naar ongekende hoogten tilt, een samensmeltende liefde met een zielsverwant of zielsverwante. Neptunus krijgt bezoek van 13 januari tot 20 februari 2015 bezoek van Mars, waardoor je nog meer liefde in je leven wil. Je wil liefde geven en ontvangen. Je bent verliefd op de liefde! Je kunt iemand ontmoeten die het einde is, maar dat uiteindelijk ook zal zijn. Mars zal van 1 april tot 12 mei door jouw Huis van Relaties reizen waardoor je vastbesloten bent om een verbintenis aan te gaan.
Van 13 mei tot 24 juni reist Mars door jouw Huis van de Ziel en Intimiteit. Dan zou je denken dat er actie komt op het intieme vlak. Helaas is dan Mercurius retrograde van 19 mei tot 10 juni, waardoor je gefrustreerd kan zijn, omdat je maar geen zielsverwantschap kan vinden. Al die hartstocht moet toch ergens naar toe en dat kan de reden zijn van je boze humeur.

Familie
Mars reist van 1 januari tot 12 januari door jouw Huis van Familie en Thuis. Tijdens deze periode wil je graag thuis zijn met je familie. Misschien voel je wel dat het een druk jaar voor je carrière gaat worden en wil je zo lang mogelijk je aandacht aan je familie geven. Mercurius is retrograde in je Huis van Familie van 21 januari tot 7 februari waardoor er communicatieproblemen thuis of met de familie optreden of je kunt slecht nieuws krijgen over een familielid. Er kunnen problemen zijn met je huis, zoals verborgen gebreken of problemen door te laat of een slecht uitgevoerde reparatie. Pluto in Steenbok reist door je Huis van buren, broers, zussen, ooms en tantes en door deze energie kun je te maken krijgen met ruzie dat te maken heeft met macht en controle. Probeer wat in te binden, Schorpioen. Neptunus in Vissen kan een vertekend beeld geven over je kinderen, kinderen in de familie of kinderen in het algemeen. Je ziet hun gedrag door de vingers of ziet niet wat ze je te zeggen of te bieden hebben.

Gezondheid
De Maansverduistering van 4 april 2015 valt in het Huis van het Onderbewustzijn en Karma. Door deze Maansverduistering ben je bereid om eindelijk die oude pijn los te laten waar je al zo lang met je meedraagt. Je vindt het loslaten moeilijk, maar het is de hoogste tijd om jezelf te bevrijden. De Mercurius retrogradeperiode van 17 september tot 8 oktober valt ook in het Huis van het Onderbewustzijn en Karma. Als je nog steeds geen afscheid hebt kunnen nemen van die oude pijn, wordt je alsnog in de gelegenheid gesteld dit alsnog te doen. De reis van Mars van 13 november tot eind december door het Huis van het Onderbewustzijn mag je zien als de kosmische stofzuiger die de laatste restjes pijn meeneemt, als die er nog zijn. Pluto in Steenbok reist door je Huis van de Geest. Met deze kracht ben je in staat om de baas over je eigen gedachten te zijn en te blijven. Je zult zien dat je de wereld met andere ogen gaat bekijken om dingen positief te veranderen, wat zal leiden tot groot innerlijk geluk.

Advies
Je hebt zoveel ideeën voor de toekomst, maar probeer uit financieel oogpunt niet te ver vooruit te zien. Een nieuwe baan kan jou net die uitdaging bieden die je nodig hebt. Blijf open staan voor anderen in je leven.

error: Content is protected !!