Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Jaarhoroscoop Tweelingen 2017

Algemeen
In tegenstelling tot 2016, straalt de liefde je tegemoet in het jaar 2017. Hoewel niet alles koek en ei zal zijn dit jaar en er nog veel te lijmen valt, zijn de kansen ten goede gekeerd. Je carrière laat in de eerste helft van 2017 uitdagingen zien, maar de tweede helft van 2017 ziet er beter uit, Tweelingen.

Liefde en Relaties
Jupiter is jouw planeet van Relaties. De Grote Weldoener Jupiter verblijft tot 10 oktober 2017 in jouw Huis van Liefde! Tot die tijd draait alles om openstaan en aandacht voor je geliefde. Het gaat dus niet alleen om jou! De Noordermaansknoop in Maagd nodigt tot begin mei 2017 uit om orde te scheppen in je persoonlijke leven en brokken bij elkaar te lijmen. Het is mogelijk dat een liefde wordt bekroond met een huwelijk of zwangerschap. Door de invloed van Venus in Ram wil je in de eerste helft van 2017 aandacht, afwisseling, avontuur en romantiek. Je bent verliefd op het leven, maar je kunt ook op het eerste gezicht verliefd worden! In maart 2017 krijg je door de retrograde Venus te maken met personen of ervaringen uit het verleden. Deze zaken moeten op een vreedzame manier moeten worden opgelost, zoals Jupiter in Weegschaal dat vereist. Saturnus in Boogschutter blijft tot 20 december 2017 in jouw Huis van Relaties. Nieuwe verbintenissen zijn voor de lange duur, zowel in de liefde, in vriendschappen en zakelijk. In een vaste relatie is er meer toewijding. De beste periode voor de liefde is 23 oktober tot 9 december 2017 met Mars in jouw Huis van de Liefde. In december 2017 is Mercurius retrograde in jouw Huis van Relaties en kan een ex jouw paden kruisen.

Carrière
Ondanks wat uitdagingen in de eerste helft van het jaar, begint 2017 goed voor je carrière met Mars in jouw Huis van Carrière. Mars zet de toon voor 2017! De Zonsverduistering van 26 februari 2017 en de retrograde Venus in Ram van 4 tot 14 april 2017 zijn bedoeld om met het oog op de toekomst schoon schip te maken. Een negatieve instelling en zelftwijfel met betrekking tot je carrière leidt alleen maar tot negatieve resultaten. Ieder besluit dat je neemt in februari 2017 en april 2017 is van invloed in de Herfst van 2017 wanneer Jupiter jouw Huis van Werk betreedt. Het is aan jou! Pak eventuele kansen van het begin van het jaar met beide handen aan. In de eerste helft van april 2017 is Venus is retrograde in jouw Huis van Carrière. Hierdoor is er gebrek aan drive en heb je minder zin om de schouders eronder te zetten. Deze uitdaging is bedoeld om pas op de plaats te maken en te evalueren of het werk dat je doet (nog) bij je past.
Jupiter in Schorpioen reist per 11 oktober 2017 door jouw Huis van Werk. Jupiter wordt vanaf 10 december 2017 vergezeld door Mars! Het jaar 2017 wordt afgesloten met meer zin om te werken, nieuwe kansen om werk te vinden, een nieuwe baan, de start van een eigen onderneming, nieuwe werkprojecten in je onderneming. Alles is mogelijk. Je krijgt voldoening van het werk dat je altijd al hebt willen doen. Wat wil je nog meer?

Financiën
Je carrière zal in de eerste helft van het jaar geconfronteerd worden met een aantal uitdagingen, met name in januari, februari, maart en april 2017 en dat heeft invloed op het inkomen. In het najaar van 2017 zijn er winstgevende en gunstige resultaten te boeken. Reizen, studie, buitenland, verandering van werk of in de eigen onderneming zijn thema’s met gunstige uitwerking dit jaar. Deze veranderingen zijn van positieve invloed op je maatschappelijke en financiële positie. Stort je echter niet onvoorbereid in een buitenlands avontuur of investering! Wacht niet (te lang) af als een kans voorbij komt, maar zorg altijd wel voor een plan B. Vanaf 10 oktober 2017 betreedt Jupiter in Schorpioen jouw Huis van Werk. Een gunstig jaar voor uitbreiding in de eigen onderneming. Succes hangt af van jouw vermogen om samen te werken. De beste voorbereiding op deze gunstige planetaire transit valt in de eerste maanden van het jaar. Juni en juli 2017 zijn positieve maanden voor je financiën. Tijdens deze maanden reist Mars door jouw Huis van Financiën. Een gunstige periode van nieuwe financiële mogelijkheden om je financiële situatie te versterken.

Familie en Huis
Het jaar 2017 laat een harmonieus gezinsleven zien. Het voorjaar van 2017 is een mooie periode om een vakantie met de familie te plannen. De invloed van de Zwarte Maan of Lilith in Boogschutter tussen februari en november 2017 voedt angsten die te maken hebben met de vergankelijkheid van het leven, maar ook gekoppeld zijn aan gebrek aan vertrouwen, bedrog en oneerlijkheid in je huwelijk of gezin. De invloed van Saturnus in Boogschutter doet een beroep op je verantwoordelijkheid. Soms moet je een knoop doorhakken. Jouw persoonlijke planeet Mercurius is retrograde in jouw Huis van Familie en Huis in de tweede helft van augustus 2017 duidt op een bestaand probleem met je huis of een familielid dat om een oplossing vraagt. Mars reist van begin september tot eind oktober 2017 door jouw Huis van Familie en Huis. Tijdens deze periode heb je de moed om dit probleem aan te pakken en verbeteringen aan te brengen in je huis, woonsituatie en in de familie.

Gezondheid
Over het algemeen een gunstig jaar voor je gezondheid. Stress en vermoeidheid zijn nadelig voor je fysieke en geestelijke gezondheid. Een uitgeruste Tweelingen is zo zuiver als water! Luister naar je lichaam, jouw tempel van de Ziel. Ontspanning is het toverwoord om fit en vrolijk te zijn. De oudere Tweelingen krijgen te maken met stijve spieren en artritis. In de eerste helft van het jaar zorgt een bewegingsprogramma voor een vitale tweede helft van 2017. Door Pluto in het Huis van de Ziel zie je het leven vaak van de negatieve kant. Hou op met doemdenken en laat de Zon toe in je hart. De invloed van Mars maakt je bewust van dit feit. Van begin maart tot half april 2017 stimuleert Mars in jouw Huis van Onderbewustzijn om jezelf te bevrijden door oude pijn los te laten. Mercurius retrograde maakt je hier in de eerste week van september 2017 extra van bewust.

Advies
De beste periode van jaar is 22 april tot 4 juni 2017 wanneer Mars door jouw teken Tweelingen reist! Je leven komt dan in een stroomversnelling, een enthousiaste periode van ongekende mogelijkheden. Mars reist maar eens in de twee jaar door Tweelingen, dus pak je kansen.
De retrogradeperiodes van jouw planeet Mercurius zijn van grote invloed op je leven, Tweelingen.
De eerste en de laatste Mercurius retrograde van 2017 valt in jouw Huis van Intimiteit en Gedeelde Financiën, dus het jaar begint en eindigt stroef in de relatiesfeer en financiële situatie. De Mercurius retrograde periode van maart tot april 2017 is van invloed op vriendschappen en juli tot augustus 2017 brengt communicatieproblemen. Je relatie blijft het hele jaar een uitdaging met Saturnus in het Huis van Relaties, maar je hebt Jupiter aan je zijde in het Huis van de Liefde. Werk aan je relatie, vecht voor je relatie dit jaar. Aan het einde van het jaar mag je de vruchten plukken van je inzet en toewijding.

error: Content is protected !!