Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Tweelingen maart 2019

Algemeen
De meeste planeten staan nog steeds aan de bovenkant van de Tweelingen-horoscoop.
De focus in de sprankelende maart 2019 ligt op carrière, ambities, sociale leven, buitenland, studie en huis.
Tweelingen bevindt zich in een periode van persoonlijke kracht, onafhankelijkheid en zelfredzaamheid.
Maart 2019 is ook de maand waarin Mercurius in Vissen retrograde gaat, dus de nadruk ligt vooral op aanpassing, herziening en voltooiing van professionele doelen.

Liefde en Relaties
Maart 2019 kan spanningen veroorzaken in de liefdesrelatie, want jouw aandacht gaat nu uit naar de carrière en jouw maatschappelijke doelen. Er kan sprake zijn van ruzie of een patstelling tussen jou en je partner. Probeer tijd voor elkaar vrij te maken. Tijd voor elkaar is tijdloos. Samen zijn jullie een dynamisch team, samen moet je het doen! Maart 2019 is vooral een maand van vriendschappen, verenigingsleven en groepsprocessen. De single Tweelingen vindt de liefde tijdens sociale bijeenkomsten, binnen het sociale netwerk of op het werk. Er komen nieuwe vrienden bij en ook jouw rol binnen de vriendschap wordt versterkt. De Volle Maan van 21 maart 2019 valt in jouw Huis van Liefde en Romantiek. Deze Volle Maan belooft onvergetelijke en liefdevolle momenten! In de komende twee weken komt er meer dynamiek in de vaste relatie. Nieuwe relaties brengen je in contact met je innerlijke ziel en met wie je bent. Vrienden komen, vrienden gaan. Maar wat blijft, zijn vrienden voor het leven!

Familie en Huis
De Volle Maan van 19 februari 2019 viel in jouw Huis van Familie en Huis en is de kosmische poort naar een verandering in je woonsituatie, zoals een verbouwing, renovatie, nieuw interieur of een verhuizing naar een andere woonplaats. Plannen om te verhuizen worden deze maand concreet of er is sprake van een daadwerkelijke verhuizing vanwege je carrière, een gezamenlijke vakantie, of familiebijeenkomst. Het is mogelijk dat je tijdens je drukke carrière ook bezig bent met een verbouwing of aankoop of verkoop van onroerend goed of je stelt deze plannen even uit tot een latere periode. Kinderen boeken goede resultaten op school of in de studie.
Van 5 tot 28 maart 2019 is Mercurius retrograde in Vissen. Tijdens deze periode kunnen er buiten jou om problemen zijn die je niet hebt zien aankomen.

Carrière
De Nieuwe Maan van 6 maart 2019 valt in het 10e Huis van Carrière en Bestemming.
Een belangrijk project waar je een tijdje geleden mee bent begonnen ziet deze maand het levenslicht. Niet alles zal echter voortvarend van start gaan. Vanaf 5 maart tot 27 maart 2019 is jouw planeet Mercurius in Vissen retrograde in jouw Huis van Carrière.
Dat betekent meer kan voor een project dat eerder dit jaar niet lukte of opnieuw solliciteren naar die droombaan. Eerst dingen afwerken voordat je met iets nieuws kan beginnen. Een periode van herdefiniëren, heroriëntatie en (her)overweging over je carrière of hoe je jezelf in de markt wil zetten. Een gunstige periode om op vakantie te gaan, dus een time-out om nieuwe energie op te doen. In het tweede deel van maart 2019 is Mercurius retrograde weer conjunct Neptunus in jouw Huis van Carrière. Een prachtig aspect van creativiteit en inzichten, maar het kan leiden tot afgunst, concurrentie en rivaliteit, intriges, verraad en leugens. Dus dan ook weer ogen en oren wijd open houden!
De periode vanaf de Lente-equinox van 21 maart 2019 is vol kansen voor de carrière en de maatschappelijke status van Tweelingen. Ook al heb je zakelijk en privé gezien geen gemakkelijke tijd achter de rug, je hebt ervan geleerd en mag je het nieuwe met enthousiasme gaan begroeten.

Financiën
Mercurius is de planeet van Tweelingen. Mercurius is in maart 2019 retrograde en dan ben je meer geneigd om impulsaankopen te doen, waar je later spijt van krijgt.
De retrograde Mercurius laat zien dat het goed is om te investeren in duurzame projecten die op de lange termijn winstgevend zijn zoals een bedrijfsgerichte studie.
Verder is maart 2019 een stabiele financiële maand waarin je in staat bent om aan je betalingsverplichtingen te voldoen. Raadzaam is wel om alle bonnetjes te bewaren en je administratie op orde te houden. Kijk waar je kunt besparen!

Gezondheid
Het is van het grootste belang dat je balans weet te vinden tussen werk en ontspanning.
Zoals je weet is mentale gezondheid net zo belangrijk als fysieke gezondheid. Lichaam, ziel en geest zijn een eenheid. Leg de lat niet te hoog voor jezelf, Tweelingen. Neem regelmatig de tijd voor jezelf door te ontspannen en terug te keren naar wie je bent.
Naast regelmatig bewegen moet je zorgen voor een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet.

Advies
Er is iets wat je dwars zit. Er moet iets worden opgelost. En wat houdt je tegen om dat te doen?
Met de retrograde Mercurius is de tijd rijp om te doen wat je moet doen.
Praat met elkaar of vertrouw je gevoelens toe aan het papier als het niet anders kan. Praat ook met jezelf. Over je verwachtingen voor de toekomst, over je dromen en verlangens.
Een misverstand is op te lossen door er iets aan te doen. Het probleem wordt alleen maar groter als je niets doet. Wanneer het obstakel is opgelost, openbaart zich vanzelf een nieuwe weg.

 

error: Content is protected !!