Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De planetaire kracht aan de oostelijke kant van de Stier-horoscoop laat een periode zien van persoonlijke kracht, onafhankelijkheid en zelfredzaamheid.
De lente komt eraan, Stier!
De focus ligt in maart 2023 op relaties, liefde, sociale contacten, carrière en gezondheid.
Venus is jouw persoonlijke planeet. De Venus/Jupiter conjunctie in Ram van 1 maart 2023 laat jouw hart zingen en brengt toewijding, voldoening en geluk. Netwerken, nieuwe projecten en invloedrijke verbindingen brengen veelbelovende mogelijkheden in je carrière voor de lange termijn. Ook al verandert er veel om je heen, denk na over je strategieën voordat je een grote sprong waagt.

Liefde en Relaties
Mercurius in Vissen vanaf 3 maart 2023 tot 19 maart 2023 laat je de dingen achter de dingen zien. Het kan zijn dat er in de tweede helft van maart 2023 in jouw sociale kring belangrijk nieuws is.
De single Stier kan in maart 2023 de ware liefde vinden op een feestje of tijdens het netwerken!
Saturnus reist vanaf 8 maart 2023 voor Vissen (Huis van Vriendschappen en Sociale Processen).
Geleidelijk aan gaat Saturnus de aard van jouw relaties of vriendschappen beïnvloeden.
Een liefdesrelatie krijgt vaste vorm en ook vriendschappen gaan zich verder verdiept en bestendigen.
Op 7 maart 2023 valt de Volle Maan in jouw Huis van Zelfexpressie, Liefde en Romantiek.
Deze Volle Maan belooft onvergetelijke en liefdevolle momenten van creatieve, recreatieve en sportieve evenementen. In de komende twee weken krijg je door de liefde meer zelfinzicht en in een vaste relatie komt meer genegenheid en dynamiek. Nieuwe relaties brengen je in contact met je innerlijke ziel, je innerlijk kind, en helpen je in contact komen met wie je bent. Hoe het zich ook ontwikkelt, het zijn vrienden voor het leven!
Asteroïde Ceres in Maagd is van 23 maart tot 21 juni 2023 retrograde in het Huis van Liefde en tijdens deze periode ben je bezig om liefdesrelaties tegen het licht houden. Is de liefde wederzijds? Draagt de liefde op een positieve manier bij aan je leven of zijn er blokkades?
Ceres leert je dat liefde moet worden gekoesterd, maar moet ook voedend en ondersteunend zijn.

Familie en Huis
Maart 2023 is een gunstige maand voor familie en huis. Nodig vrienden en familie uit om samen mooie momenten te delen. Het is wel raadzaam om alert te blijven, want niet alles is wat het lijkt. Saturnus in Vissen reist vanaf 8 maart 2023 door het Huis van Sociale Betrokkenheid, Hoop en Toekomst en verlegt je focus naar wat komen gaat om stapsgewijs dromen waar te maken.
Asteroïde Ceres gaat vanaf 26 maart 2023 retrograde in Maagd. Tot begin mei 2023 kunnen kinderen extra opstandig zijn, maar hebben ook liefde en aandacht nodig. Stier kan dan minder geduld hebben. Ceres blijft tot 21 juni 2023 in het Huis van Kinderen, dus tijd om de rust te herstellen.
Door de invloed van de rode planeet Mars in Kreeft vanaf 25 maart 2023 wordt het moeilijk om je emoties te verbergen. Zowel jij of gezinsleden zeggen dan waar het op staat en dat kan de aanleiding zijn tot woordenwisselingen. Vermijd het verspillen van energie en impulsief gedrag.
De Venus/Uranus-conjunctie in Stier van 30 maart 2023 kan tot grote verrassingen of plotselinge, schokkende gebeurtenissen leiden. Misschien wil je het huis of jezelf anders vorm gaan geven?

Carrière
Maart is een innovatieve maand voor de carrière van Stier. Geweldige maand om te netwerken! Alles voelt nieuw en dynamisch. Op de werkvloer is er een vriendschappelijke sfeer wat kan leiden tot promotie of doorstroom met financiële voordelen.
Een project krijgt vorm en stelt je in staat om een nieuwe weg in te slaan.
Op 2 maart 2023 vormt Mercurius een conjunctie met Saturnus in Waterman en Venus vormt een conjunctie met Jupiter in Ram en dat is gunstig vooronderhandelingen of het opstellen van contracten. Liefde op de werkvloer of een voorstel op financieel en zakelijk gebied is goed mogelijk. Deze maand liggen er kansen in de IT of kennistechnologie.
Voor de studenten op zakelijke reizen zijn er wel uitdagingen waarmee rekening moet worden gehouden. Asteroïde Ceres in Weegschaal reist tot 22 maart 2023 door het Huis van Werk. Stier wil dan zinvol en voedend werk, of het nu emotioneel, mentaal of financieel is. Het gaat erom dat je gewaardeerd, gevoed en beloond wordt voor wat je doet.
Saturnus blijft nog tot 7 maart 2023 in jouw Huis van Carrière en dat maakt ambitieus.
In de afgelopen 2,5 jaar met Saturnus in Waterman was Stier gefocust op succes, je carrière, je doelen, status en je richting in het leven. Misschien is het anders gelopen en hebt je plannen moeten bijstellen of opnieuw moeten beginnen. Saturnus vertrekt uit het Huis van Carrière en Pluto zet hier de eerste schreden in Waterman vanaf 24 maart 2023 tot 11 juni 2023.
Pluto in Waterman het 10e Huis van Carrière vereist dat je je concentreert op doelen waar je gepassioneerd over bent. Je moet een sterke verbinding voelen met wat je doet, dat het zinvol en belangrijk is wat je doet. Pluto is bijna aan het einde van zijn reis door Steenbok. In de afgelopen 14 jaar heb je expertise ontwikkeld of kennis hebt verzameld waarmee je verder kunt om het respect en status te krijgen dat je verdient. Pluto in Waterman gaat jouw carrière transformeren. Vertrouw op wat het universum voor je in petto heeft.

Financiën
Tweelingen is het Huis van Financiën voor Stier.
Mars blijft tot 25 maart 2023 in Tweelingen en door de invloed van Mars komen er gunstige financiële kansen. Er kan geld komen vanuit de sociale kring of financiële ondersteuning vanuit organisaties die jouw belangen verdedigen en ondersteunen. Maak je intenties wel duidelijk.
Een beroep doen op derden om een project te financieren kan nadelig zijn wanneer Iers niet duidelijk is gemaakt.
Mercurius in Waterman (Huis van Carrière) brengt tot 2 maart 2023 meer vaart in je professionele leven. Het begin van maart 2023 is dus gunstig voor onderhandelingen of het opstellen en ondertekenen van contracten.
Op de werkvloer is er een vriendschappelijke sfeer wat kan leiden tot promotie of doorstroom met financiële voordelen.
Een project krijgt vorm en stelt je in staat om een nieuwe weg in te slaan.
Budgetbewaking blijft ook in maart 2023 raadzaam.

Gezondheid
Maart 2023 laat over het algemeen een goede gezondheid zien voor Stier.
Jupiter blijft tot 16 mei in Ram waardoor de eerste vijf maanden van 2023 een helende reis kan zijn voor Stier, een perfecte periode om een vakantie of zielenreis te plannen, ook voor een spirituele cursus, retraite of een vorm van therapie om onderbewuste problemen aan te pakken of je in te zetten voor humanitaire doelen.
De Nieuwe Maan in Ram van 21 maart 2023 valt in het 12e Huis van het Onbewuste en Loslaten.
Het is mogelijk dat je in deze periode van innerlijke reflectie spijt hebt over iets uit het verleden, iets wat je verloren hebt. Stier kan op dit moment mogelijk keuzes maken over iets ouds of iets nieuws. Om iets nieuws in je leven te creëren heb je toch dat oude stukje nodig en dat is precies de boodschap van deze Nieuwe Maan. Alles wat je tot nu toe hebt vermeden te voelen, komt vrij met deze Nieuwe Maan. Deze Nieuwe Maan gaat over verjonging en een fris begin.
Soms moet je een situatie loslaten en erkennen dat het geen zin heeft om voor te vechten.
Mars in Kreeft kan van 26 maart tot 20 mei 2023 extra mentale energie geven. Tijdens die periode draait je hoofd op volle toeren, ben je informatie aan het verzamelen en plannen aan het maken. Het kan echter ook zo zijn dat je hoofd omloopt en dan kan de oorzaak zijn van stress.

Advies
Door de invloed van de Zon en Neptunus in Vissen zie je medio maart 2023 iedereen in je sociale kring door een roze bril, maar zorg ervoor dat je niet verstrikt raakt in sprookjesachtige illusies of problemen van anderen. Leer van mensen en situaties, maar blijf bij jezelf!
Jupiter in Ram bereidt Stier tot medio mei 2023 voor op een nieuwe levenscyclus. Vanaf april 2023 komen er grote veranderingen voor Stier, dus maak gebruik van deze rustige periode om de juiste voorbereidingen te maken voor wat komen gaat.
Jupiter reist vanaf 17 mei 2023 door jouw eigen teken Stier en wanneer Jupiter en Uranus in Stier elkaar vinden in april 2024 begint voor Stier een nieuwe evolutionaire levenscyclus…
Bereid jezelf alvast goed voor, Stier.

error: Content is protected !!