Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Maagd april 2019

Algemeen
De meeste planeten staan aan de westelijke sector van de Maagd-horoscoop en dat betekent dat de planeten ‘het verst’ van jou verwijderd zijn. De oostelijke sector betekent het “IK”. De westelijke sector betekent: “de ander”. De boodschap van de Kosmos is duidelijk: het gaat niet over jou, maar over de ander en jouw bereidheid tot samenwerking.
Deze maand ligt de focus op relaties, carrière, spiritualiteit, financiën en gezondheid.

Liefde en Relaties
Door de invloed van de Zon in Ram kan een zakelijke of liefdesrelatie wat onstabiel voelen.
April 2019 is voor relaties een onvoorspelbare maand waarin je de weg van het compromis moet bewandelen. Ook kan de communicatie met je partner zowel privé als zakelijk niet zo glad verlopen. Op 2 april 2019 kan de conjunctie van de Mercurius en Neptunus in Vissen in het Huis van Relaties debet zijn aan verwarring en onzekerheid, want je partner begrijpt je niet. Je begrijpt jezelf niet eens met deze invloed, want je voelt je anders.
Door de invloed van Mercurius en Venus in jouw Huis van Relaties is de Maagd in de eerste helft van april 2019 meer open, avontuurlijker, meer direct en meer uitdagend. Jouw partner is dan meer op zijn of haar hoede. Maak tijd vrij om samen leuke dingen te doen. Probeer iets nieuws, even wat anders.
Saturnus is jouw planeet van de Liefde en Romantiek. Vanaf 30 april tot 19 september 2019 is Saturnus retrograde in Steenbok. Tijdens deze periode krijg je te maken met jaloezie en afgunst.

Familie en Huis
April 2019 laat een harmonische maand zien voor je familie en gezinsleven. Een prachtige maand om met je gezin of familie een onvergetelijke reis te maken.
Jupiter is jouw planeet van Familie en Huis. Van 10 april tot 10 augustus 2019 is Jupiter in Boogschutter retrograde en dit laat een harmonische en liefdevolle periode zien. De retrograde Jupiter in het Huis van Familie is een goede periode om te verhuizen of een verstoorde familierelatie te herstellen of op zoek te gaan naar je oorsprong. Dit een goede tijd voor een nieuw interieur of om je huis te verfraaien met schilderijen en bloemen. Van 24 april tot 3 oktober 2019 is Pluto retrograde in Steenbok. Tijdens deze periode kunnen er thuis meningsverschillen zijn over het huis, onroerend goed of je carrière. Er kan sprake zijn van een renovatie of achterstallig onderhoud aan het huis.

Carrière
Van 1 april tot 16 mei 2019 marcheert Mars door het Huis van Carrière. Deze ambitieuze periode is gunstig om met een nieuw project te beginnen, een bedrijf te beginnen of een doorstart te maken.
Jupiter in Boogschutter is retrograde van 10 april tot 11 augustus 2019.
De Maagd krijgt dan de kans om in het buitenland te werken of te gaan studeren in het buitenland. De retrograde Jupiter kan echter tot vertraging leiden, want je twijfelt aan je doelstellingen. Het is mogelijk dat studieplannen moeten worden aangepast.
Je wil aan de verwachtingen voldoen en je wil die collega helpen, maar je hebt eigenlijk nieuwe prikkels nodig. Je hebt al zo lang gewacht en je wil nu eindelijk de sprong wagen. Je bent dus op zoek naar iets nieuws. Het is ook mogelijk dat je het niet zo groots wil aanpakken.
Je gaat dan op zoek naar de kleine dingen die het verschil maken. Trek de stoute schoenen aan en ga het gesprek aan met je baas. Je verdient zoveel meer!

Financiën
De Volle Maan van 21 maart 2019 viel in jouw Huis van Financiën, dus de eerste helft van april 2019 laat meer geld zien door een goed aanbod, andere baan, salarisverhoging of meer omzet in je onderneming. April 2019 is dus een mooie maand om je financiële vooruitzichten te verbeteren. De Nieuwe Maan van 5 april 2019 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën. De financiële situatie van je partner (privé of zakelijk) is gunstig. Deze Nieuwe Maan kan ook duiden op een uitspraak, uitkering of uitbetaling, bonussen en provisies. Een nalatenschap is mogelijk of je laat zelf een testament opstellen zodat alles goed geregeld is. De boodschap van deze Nieuwe Maan is duidelijk: Richt je alleen op het essentiële en bezuinig waar mogelijk.
De Volle Maan van 19 april 2019 valt eveneens in jouw Huis van Financiën. Deze invloed laat meer stabiliteit zien waardoor je aan betalingsverplichtingen kunt voldoen.
De Volle Maan ook laat een voltooiing zien op financieel gebied of dat er iets afgerond moet worden.

Gezondheid
April 2019 laat een geweldige maand voor je gezondheid zien.
Een goed en uitgebalanceerd dieet en voldoende lichaamsbeweging zijn nodig om gezond en fit te blijven. Een vaste routine is en blijft van groot belang. Op tijd naar bed, op tijd opstaan, op vaste tijden eten en bewegen, op tijd rusten.
Blijf in beweging. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Je gezondheid omvat immers niet alleen je fysieke behoeften, maar ook je mentale en emotionele welzijn. Een mooi boek lezen, naar muziek luisteren, een schilderij maken, een gedicht schrijven, alles wat je met plezier doet draagt toe aan aan een goede gezondheid.
Van 30 april tot 19 september 2019 is Saturnus retrograde in Steenbok en hierdoor ben je meer kwetsbaar. De kans is dan groter om verkouden te worden.

Advies
Je bent deze maand wat rusteloos en daar wil je iets aan doen.
Uranus in Stier reist vanaf 7 maart 2019 tot eind april 2026 door jouw Huis van Reizen en Levensbeschouwing. Ervaringen in het buitenland zijn ware eyeopeners voor jou.
Het avontuur lonkt! Je wil er even tussenuit en wat houdt je tegen?
Van 24 april tot 3 oktober 2019 is Pluto retrograde in Steenbok. Tijdens deze periode moet de Maagd terughoudend zijn met het nemen van financiële beslissingen.

 

error: Content is protected !!