Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De duidelijke verschuiving naar de bovenzijde van de Kreeft horoscoop laat zien dat de focus steeds meer komt te liggen op persoonlijke ontwikkeling, samenwerking, consensus en relaties.
Januari 2024 gaat voornamelijk over relaties, werk, gezondheid en sociale netwerk.
In de tweede helft van januari 2024 zorgt Mercurius in Steenbok voor een praktische en serieuze toon in relaties waardoor Kreeft een zich een duidelijk beeld kan vormen.
Januari 2024 vraagt om grote schoonmaak!
Het heeft geen zin om langer in het verleden te hangen, op naar die toekomst!

Liefde en Relaties
Januari 2024 laat met een grote planetaire druk in het 7e Huis een maand van verandering zien voor liefde en relaties. Mars reist van 5 januari tot 13 februari 2024 door Steenbok en dat maakt Kreeft meer gedreven om nieuwe partnerschappen en allianties aan te gaan en compromissen te sluiten. De verwachtingen zijn hoog en dat kan tot spanningen leiden in de relatie of in de samenwerking.
De Nieuwe Maan in Steenbok van 11 januari 2024 in het 7e Huis van Relaties laat een nieuwe relatiedynamiek en is het perfecte moment voor een nieuwe stap in de vaste relatie, een nieuwe relatie beginnen of een beslissing nemen wanneer een relatie gevoelsmatig voorbij is.
In de vaste relatie wil je buiten de gebaande paden gaan, samen een project ondernemen of het avontuur tegemoet. Je weet met de Zon in Steenbok precies de juiste woorden te vinden om jouw geliefde te overtuigen van je goede bedoelingen. De single Kreeft gaat op date en kan een nieuwe liefde omarmen. Aan het eind van januari 2024 zijn er veranderingen in je sociale netwerk of een nieuwe liefde die jouw dromen deelt. Niet iedereen is het eens met jouw keuze, maar hou je rug recht en volg je feilloze intuïtie, Kreeft.

Familie en Huis
De diepgaande energie van de Zonsverduistering in Weegschaal van 14 oktober 2023 kan in januari 2024 de aanleiding zijn van een reis naar je verleden. Een reis naar vroeger, jezelf verdiepen in de familiegeschiedenis, terug naar je roots. De eerste drie weken van januari 2024 zijn met Venus in Boogschutter gunstig om op reis te gaan. Het kan ook zijn dat je met een verbouwing bezig bent, verbeteringen in je woonsituatie, een verhuizing of nieuw interieur of er is meer contact met je familie of een familiebijeenkomst. Kinderen hebben deze maand meer aandacht nodigIn de eerste heft van januari 2024 kunnen er ook spanningen zijn die te maken hebben met het verwerken van het verleden.
Mercurius in Steenbok vanaf 15 januari 2024 maakt het leven georganiseerder en gaat over details, waardoor je meer gefocust bent op het afwerken van klusjes in huis die zijn uitgesteld.
In de tweede helft van januari 2024 krijg je een inzicht waardoor je meer rust krijgt en worden er concessies gedaan..

Carrière
Het jaar 2024 begint met Mercurius, Mars en asteroïde Ceres in Boogschutter (Huis van Werk), dus de focus ligt op je werk!
Het begin van 2024 is het beste moment om je dagelijkse routine en planning te herstructureren.
Januari 2024 staat in het teken van persoonlijke ontwikkeling, dus een gunstige maand voor educatieve bezigheden en het leren van nieuwe technische vaardigheden.
Een zakelijke reis kan gunstig zijn en stof tot nadenken geven. Halverwege januari 2024 gaat jouw creatieve energie stromen en komt er meer vooruitgang in jouw carrière. Dankzij Jupiter in Stier bent je uiterst charmant en weet je de juiste mensen te bereiken in jouw sociale netwerk om vooruitgang te boeken.
Kreeft kan een nieuwe aanbieding krijgen vanuit het buitenland of een nieuwe functie binnen het bedrijf voor je werkt. Hou wel rekening met tegenwerking, dat heeft met afgunst te maken.
Kreeft in de politiek, journalistiek en accountancy zijn in januari 2024 het meest succesvol.

Financiën

Het teken Leeuw is verbonden met het Huis van Financiën voor Kreeft.
Kreeft kan aan het begin van 2024 financiële resultaten zien en beslissingen nemen op basis van nieuwe informatie. De eerste dagen van januari kunnen echter overschaduwd worden door financiële problemen. Kijk naar waar jouw tijd en geld in de afgelopen zes maanden is geïnvesteerd. Is het je geld en tijd waard geweest?
Meer verantwoordelijkheden op het werk gaan hand in hand met een financiële beloning.
Op 25 januari 2024 is er een Volle Maan in Leeuw. Er komt met deze Volle Maan meer geld binnen door loonsverhoging, andere baan of meer omzet in je onderneming. Je zou in de verleiding kunnen komen om een investering te doen, een grote aankoop, iets vervangen of plannen afronden. Het is raadzaam om uitgaven onder controle te houden en risicovolle activiteiten te vermijden. Voorlopig investeringen of nieuwe ondernemingen uitstellen.

Gezondheid
De Nieuwe Maan in Boogschutter van 12 december 2023 viel in het 6e Huis van Dagelijkse Dingen, Werk en Gezondheid. De eerste helft van januari 2024 is daarmee gunstig voor een medische check-up of een frisse start, balans en een gezonde lifestyle.
Saturnus in Vissen blijft de ondersteunende factor om gezond te blijven, ook voor herstel na ziekte. Ga op tijd naar de dokter mochten er klachten zijn.
Let op wat je eet, zorg voor ontspanning ga regelmatig naar buiten om je fysieke conditie op peil te houden. In januari 2024 kan Kreeft last hebben van huidallergieën zoals jeuk en uitslag.
De emotionele Volle Maan in Leeuw van 25 januari 2025 kan de aanleiding zijn dat je meer rust en tijd voor jezelf nodig hebt om jezelf te beschermen tegen nerveuze overbelasting en stress.
Je humeur wordt beïnvloed door de korte, koude, grijze winterdagen en dan ben je meer vatbaar voor kwaaltjes en neerslachtigheid.
Je hebt dan TLC nodig. Creatieve cursussen, lichttherapie, regelmatig bewegen of een dagje naar de wellness doet wonderen.

Advies
De Volle Maan in Kreeft van 27 december 2023 was de voorbode van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven.
Pluto in Steenbok heeft in de afgelopen 14 jaar grote veranderingen en transformaties teweeggebracht in relaties. Kreeft heeft relaties zien komen en gaan en ziet nu wie en wat er werkelijk belangrijk is. Vanaf 22 januari 2024 reist Pluto al door Waterman en dan gaat het over vertrouwen. Zorg dat je de juiste personen om je heen hebt, mensen die je kunt vertrouwen en die goed aanvoelen. Vertrouw op je intuïtieve vermogens. Het goede nieuws is dat je met Pluto in Waterman oppervlakkigheid en schijn weet te filteren en de diepere lagen van mensen kunt herkennen en ‘lezen’. Kreeft wordt steeds selectiever en voorzichtiger zowel tegenover anderen als zichzelf, op weg terug naar eigenheid, authenticiteit en spirituele zelf.

 

 

 

 

error: Content is protected !!